1. Home
  2. Valkenburg
  3. Kookstudio's
  4. Etenschap | Culiniar atelier

Kookstudio Etenschap | Culiniar atelier te Valkenburg

Het atelier van Etenschap is geschikt voor 8-12 personen. Etenschap orgnaniseert zelf workshops, colinis, masterclasses en diners. Tevens wordt vanuit het atelier gekookt voor maatwerk catering op locatie. Het atelier is goed uitgerust en wordt ook verhuurd aan chefs en kookclubs.

Reacties (0)

Etenschap | Culiniar atelier
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Valkenburg

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

De culinaire activiteiten van Goodstuff Foodspecialties staan in het teken van gezelligheid, lekker eten en subtiele leermomenten. Een leuke en leerzame manier om antwoorden te krijgen op de vragen die je altijd al wilde stellen en de fijne kneepjes van het vak te leren. Unieke kookworkshops en demonstraties, proeverijen of koken op uw favoriete locatie, een uitstekend idee voor teambuilding, een bedrijfsuitje, jubileum, vrijgezellenfeest maar natuurlijk ook voor andere feestelijke gelegenheden ! …  Lees verder »

Onze sfeervolle kookstudio Kooklokaal is inmiddels een begrip in Den Haag en omstreken. Gevestigd in het souterrain van De Houtrustkerk aan het idyllische stuk van de Beeklaan. De ruimte is warm en huiselijk ingericht. Gratis parkeergelegenheid is er voldoende. De kookstudio heeft een kruidentuin met zonnig terras. Er vinden kookworkshops plaats voor groepen van 10 tot 50 personen, kookles voor individuen en de ruimte is ook geschikt als vergaderlocatie. …  Lees verder »

Top