1. Home
  2. VOLKEL
  3. Kookstudio's
  4. Kookpunt Houtvennen

Kookstudio Kookpunt Houtvennen te VOLKEL

De kookstudio is gelegen in een bijzonder rustieke omgeving, in het buitengebied van Volkel (gem. Uden). De Brabantse gemoedelijkheid is ons uitgangspunt. Samen gezellig koken en dineren met een goed glas wijn:daar draait het om. In onze keuken bent U, samen met de chef-kok, tot culinaire “toppers” in staat. Dat is Bourgondisch !!!

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Kookpunt Houtvennen
Kookpunt Houtvennen
Kookpunt Houtvennen
Kookpunt Houtvennen
Kookpunt Houtvennen
Kookpunt Houtvennen
Kookpunt Houtvennen
Kookpunt Houtvennen
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van VOLKEL

De eerste (niet goedgekeurde) daad van Adam en Eva was eten. Vanaf dat moment ontstond er een voedselcultuur welke van generatie op generatie is overgedragen en zo langzamerhand verheven is tot een culinair avontuur van tongstrelende gerechten. Maar de basis ligt nog altijd bij onze voorouders welke hun steentje aan dit culinair avontuur hebben bijgedragen. Iedereen weet (nog) hoe lekker moeders eten smaakte. Juist deze moeder heeft ervoor gezorgd dat het bereiden van voedsel nog altijd in ontwikkeling is en smaakverandering tot stand brengt. Verder zijn we ook de dranken (bier, wijnen, etc) tijdens het nuttigen van onze spijzen gaan waarderen. Sterker nog: Drank en voedsel lijken tegenwoordig zelfs onlosmakend met elkaar verbonden te zijn. Aperitief, begeleidende wijnen per gang, dessertwijnen en de digestief. Culinair Kookpunt Brabant houdt zich sinds september 2002 intensief bezig met het “culinaire". …  Lees verder »

U kunt zich als individu of met een select gezelschap inschrijven. U bereidt met de groep een heerlijk vijfgangendiner waar U culinair van gaat genieten. …  Lees verder »

Een kookstudio voor jong èn oud. Koken is immers niet aan leeftijd gebonden, wij stellen onze keuken daarom open aan iedereen vanaf 9 jaar. Bij Kookstudio Kookidoki kunnen zowel kinderen als volwassenen in een ontspannen eigentijdse sfeer samen gezellig koken en samen lekker te eten. ( = tweemaal genieten! ) Als het weer het toelaat kan er ook in de tuin gegeten worden. Bij binnenkomst word je verwelkomd met een drankje en een amuse. Daarna worden de recepten samen doorgenomen en wordt het gezelschap opgedeeld in een aantal groepen (voor- hoofd- en nagerecht). En dan aan de slag! Na 1 à 1,5 uur ga je aan tafel en worden de gerechten door de verschillende groepen opgediend. Het seizoensmenu kan in overleg aangepast worden, bijvoorbeeld als er vegetariërs of mensen met een speciaal dieet in het gezelschap zijn. …  Lees verder »

Een jarenlange kookervaring in diverse keukens en een passie voor eten, dat is wat wij willen delen met u. Kookstudio PUUR is bedoeld voor mensen die enthousiast met koken bezig willen zijn en die graag op een natuurlijke en gezellige manier willen leren koken en natuurlijk eten. Wat bieden wij u? - workshops koken - workshops patisserie - koken op locatie/kok aan huis - catering PUUR! de verzorging van al uw wensen op kook en banket gebied. …  Lees verder »

Top