1. Home
  2. Utrecht
  3. Kookstudio's
  4. Koken met de Zaak

Kookstudio Koken met de Zaak te Utrecht

Koken met de Zaak vernieuwt je smaak! Noem het teambuilding, coaching & cooking of gewoon ongedwongen gezellig, maar na zo'n workshop zijn de gesprekken anders, de ogen geopend en de sfeer beter. Dit maakt elke kookworkshop van Koken met de Zaak een creatieve en inspirerende ervaring. Wij kneden culinair vakmanschap en communicatieve vaardigheden samen tot een unieke kookervaring. Samen met jou kiezen wij een thema en doelstelling. Om daarmee alle ingrediënten te hebben om smaak te vernieuwen!

Reacties (0)

Koken met je klant!

Mail naar klant@kokenmetdezaak.nl of bel (06) 2413 0803 (Martin) en we maken er een mooie sessie van! Je kunt natuurlijk ook even op onze website Kok

Mail naar klant@kokenmetdezaak.nl of bel (06) 2413 0803 (Martin) en we maken er een mooie sessie van!
Je kunt natuurlijk ook even op onze website Kok
Kook je eigen borrel!

Na een dag hard werken, vergaderen, besluiten nemen is het heerlijk om daarna te kunnen ontspannen met je collegas. Je kunt naar de kroeg en worste

Na een dag hard werken, vergaderen, besluiten nemen is het heerlijk om daarna te kunnen ontspannen met je collegas. 
Je kunt naar de kroeg en worste
Kookworkshop In Holland staat een Huis

Taartje van gerookte makreel en rode biet Coquilles met boerenkool en botersaus Erwtensoep met rookworst, zolderspek en mint Texels lam met mosterd

Taartje van gerookte makreel en rode biet
Coquilles met boerenkool en botersaus
Erwtensoep met rookworst, zolderspek en mint
Texels lam met mosterd
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Utrecht

Met ATO Culinair wordt uw feestje helemaal compleet!!! Wilt u uw kinderen weer eens helemaal terug laten gaan naar de basis van natuurlijk koken Wilt u een kraamfeest vast voorbereiden Wilt u een gezellige actieve kookavond met vrienden, vriendinnen, collega`s of familie beleven Wilt u ook eens helemaal verdwalen in de kruidentuin van ATO Culinair Of wilt u in uw eigen tuin weer eens een heerlijk tuinfeest geven... Wilt u de opening van uw bedrijf laten verzorgen. Wilt u uw personeelsfeestje, uw bedrijfslancering, uw trainingen, een congres of Kook"Work"shops op een niet doorsnee locatie laten plaatsvinden …  Lees verder »

Laat u de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. deKookschool.nl heet u gastronomisch welkom in het hart van Utrecht. Maak eens nader kennis met de Haute Cuisine. En laat u inspireren door zelf zowel traditionele als revolutionaire gerechten te bereiden... deKookschool.nl nodigt u uit om in een gezellige, informele sfeer een leerzame kookcursus te volgen. Hierbij staat persoonlijke aandacht voorop en biedt samen met verfijnde gerechten en goede wijnen de juiste ingrediënten voor een geslaagde avond. Met onze vakkennis en culinaire enthousiasme helpen wij u op weg met het bereiden van een verfijnd seizoensmenu. Daartoe beschikken wij over een uitstekende accommodatie. Onze stijlvolle en praktische keuken is van alle gemakken voorzien. Dit kenmerkt de professionele begeleiding en rijke ervaring van onze chef-koks op sterrenniveau. …  Lees verder »

Voor wie met vrienden, werk of familie wil koken en dineren organiseren we kookworkshops bij de Ster of op de boerderij in de Gelderse Vallei. U maakt kennis met streekprodukten uit de Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug of kookt een geheel vegetarisch diner. U wordt ontvangen in een sfeervolle ambiance en kookt onder begeleiding het diner. Uiteraard staan alle ingrediënten, recepten, en keukenbenodigdheden voor u klaar. Daarna gaat u uitgebreid aan tafel om van de bijzondere gerechten te genieten. …  Lees verder »

Wilt u graag individueel kooklessen volgen? Ook dat is mogelijk. Eens per maand wordt er op een vaste avond een vier gangenmenu op hoog niveau bereid. Ook voor de beginnende kok een aanrader, u zult versteld staan van uw eigen kookkunsten! Uiteraard worden alle gerechten na afloop aan tafel genuttigd onder het genot van een goed glas wijn! …  Lees verder »

Top