1. Home
  2. UDEN
  3. Kookstudio's
  4. Hans Hoefs Kookschool

Kookstudio Hans Hoefs Kookschool te UDEN

U kunt zich als individu of met een select gezelschap inschrijven. U bereidt met de groep een heerlijk vijfgangendiner waar U culinair van gaat genieten.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Hans Hoefs Kookschool
Hans Hoefs Kookschool
Hans Hoefs Kookschool
Hans Hoefs Kookschool
Hans Hoefs Kookschool
Hans Hoefs Kookschool
Hans Hoefs Kookschool
Hans Hoefs Kookschool
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van UDEN

Koken of vergaderen in huiselijke sfeer Het hele jaar door verzorg ik kookcursussen waarin verschillende kooktrends aan bod komen. Ik ben een professionele kok die je allerlei technieken, tips en trucs bijbrengt. Een kookbeleving of culinair genieten met collega's of vrienden: genieten van koken, pure smaken, eerlijke gerechten en een goed glas wijn. De kooksessie ziet er als volgt uit: bij binnenkomst word je ontvangen met een amuse van het huis. Daarna volgt een uitleg over het menu en worden de taken verdeeld. En vervolgens gezamenlijk genieten van het bereide diner, onder het genot van een goed glas wijn. …  Lees verder »

De eerste (niet goedgekeurde) daad van Adam en Eva was eten. Vanaf dat moment ontstond er een voedselcultuur welke van generatie op generatie is overgedragen en zo langzamerhand verheven is tot een culinair avontuur van tongstrelende gerechten. Maar de basis ligt nog altijd bij onze voorouders welke hun steentje aan dit culinair avontuur hebben bijgedragen. Iedereen weet (nog) hoe lekker moeders eten smaakte. Juist deze moeder heeft ervoor gezorgd dat het bereiden van voedsel nog altijd in ontwikkeling is en smaakverandering tot stand brengt. Verder zijn we ook de dranken (bier, wijnen, etc) tijdens het nuttigen van onze spijzen gaan waarderen. Sterker nog: Drank en voedsel lijken tegenwoordig zelfs onlosmakend met elkaar verbonden te zijn. Aperitief, begeleidende wijnen per gang, dessertwijnen en de digestief. Culinair Kookpunt Brabant houdt zich sinds september 2002 intensief bezig met het “culinaire". …  Lees verder »

De kookstudio is gelegen in een bijzonder rustieke omgeving, in het buitengebied van Volkel (gem. Uden). De Brabantse gemoedelijkheid is ons uitgangspunt. Samen gezellig koken en dineren met een goed glas wijn:daar draait het om. In onze keuken bent U, samen met de chef-kok, tot culinaire “toppers” in staat. Dat is Bourgondisch !!! …  Lees verder »

Een jarenlange kookervaring in diverse keukens en een passie voor eten, dat is wat wij willen delen met u. Kookstudio PUUR is bedoeld voor mensen die enthousiast met koken bezig willen zijn en die graag op een natuurlijke en gezellige manier willen leren koken en natuurlijk eten. Wat bieden wij u? - workshops koken - workshops patisserie - koken op locatie/kok aan huis - catering PUUR! de verzorging van al uw wensen op kook en banket gebied. …  Lees verder »

Top