1. Home
  2. UBBERGEN
  3. Kookstudio's
  4. De Kookberg

Kookstudio De Kookberg te UBBERGEN

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

De Kookberg
De Kookberg
De Kookberg
De Kookberg
De Kookberg
De Kookberg
De Kookberg
De Kookberg
De Kookberg
De Kookberg
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van UBBERGEN

Op een professionele en gezellige manier wordt de kookworkshop persoonlijk door de Afrikaanse kokkin Ayoo gegeven. De Afrikaanse kookworkshops worden gehouden bij u thuis of bij uw bedrijf, als u/jullie niet genoeg ruimte heeft, dan is het mogelijk om met ons een plek te regelen. In principe voor groepen van 10 tot 20 personen, maar op verzoek zijn ook kleinere of grotere groepen mogelijk. De Afrikaanse kookworkshop is ook mogelijk in de Engelse taal. …  Lees verder »

Wij bieden diverse leerzame, maar vooral gezellige workshops rond een bepaald thema. Een bijzondere middag of avond voor o.a. het familiefeestje, vrienden/vriendinnenavondje, of bedrijfsuitje. …  Lees verder »

FeelGood-Health&Food verzorgt workshops en cursussen rondom thema’s die te maken hebben met gezondheid, voeding en natuurgeneeskunde. …  Lees verder »

Een kookworkshop is een van de leukste manieren om snel samen met familie, vrienden, collega’s of kennissen mooie gerechten te leren maken, nieuwe kooktechnieken uit te proberen en je warenkennis uit te breiden. En na het koken gaat u samen aan tafel om, onder het genot van een goed glas wijn, van uw zelf gemaakte diner te genieten. …  Lees verder »

Top