1. Home
  2. SOESTERBERG
  3. Kookstudio's
  4. Thai 2 Cook

Kookstudio Thai 2 Cook te SOESTERBERG

U hoeft geen keukenprins(es) te zijn om een heerlijke Thaise maaltijd te kunnen bereiden. U zult versteld staan wat exotische kruiden en verse groenten voor lekkere, gezonde maaltijden kunnen opleveren. Thai2Cook is de kookstudio waar u een Thaise maaltijd kunt leren maken in een kleine groep in een huiselijke sfeer. Alle ingrediënten worden door Thai2Cook verzorgd. U kunt na de bereiding in de groep genieten van elkaars zelf gemaakte gerechten. Eventueel kunt u uw gerecht mee naar huis nemen. U leert hoe makkelijk het is om zelf een gezonde en lekkere Thaise maaltijd voor uw gezin, familie of vrienden te maken. U krijgt tips waar u op moet letten bij de aankoop van ingrediënten en informatie over de te gebruiken materialen. Natuurlijk is een vegetarische maaltijd ook mogelijk. Bijzonderheden : Opbrengsten van Thai2Cook worden onder andere gebruikt voor ondersteuning aan kleinschalige projecten in het Thaise dorpje Kutan.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Thai 2 Cook
Thai 2 Cook
Thai 2 Cook
Thai 2 Cook
Thai 2 Cook
Thai 2 Cook
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van SOESTERBERG

Culiria is voor mensen die van lekker eten houden en het leuk vinden om gezamenlijk te koken. Wilt u met uw collega´s, vrienden, vriendinnen of familie samen gezellig het eten bereiden dan bent u bij culiria op het juiste adres! Ook een vrijgezellen workshop behoort tot de mogelijkheden. Er zijn diverse workshops te volgen vanaf 8 personen. …  Lees verder »

Laat u de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. deKookschool.nl heet u gastronomisch welkom in het hart van Utrecht. Maak eens nader kennis met de Haute Cuisine. En laat u inspireren door zelf zowel traditionele als revolutionaire gerechten te bereiden... deKookschool.nl nodigt u uit om in een gezellige, informele sfeer een leerzame kookcursus te volgen. Hierbij staat persoonlijke aandacht voorop en biedt samen met verfijnde gerechten en goede wijnen de juiste ingrediënten voor een geslaagde avond. Met onze vakkennis en culinaire enthousiasme helpen wij u op weg met het bereiden van een verfijnd seizoensmenu. Daartoe beschikken wij over een uitstekende accommodatie. Onze stijlvolle en praktische keuken is van alle gemakken voorzien. Dit kenmerkt de professionele begeleiding en rijke ervaring van onze chef-koks op sterrenniveau. …  Lees verder »

Voor wie met vrienden, werk of familie wil koken en dineren organiseren we kookworkshops bij de Ster of op de boerderij in de Gelderse Vallei. U maakt kennis met streekprodukten uit de Gelderse Vallei en Utrechtse Heuvelrug of kookt een geheel vegetarisch diner. U wordt ontvangen in een sfeervolle ambiance en kookt onder begeleiding het diner. Uiteraard staan alle ingrediënten, recepten, en keukenbenodigdheden voor u klaar. Daarna gaat u uitgebreid aan tafel om van de bijzondere gerechten te genieten. …  Lees verder »

Wilt u graag individueel kooklessen volgen? Ook dat is mogelijk. Eens per maand wordt er op een vaste avond een vier gangenmenu op hoog niveau bereid. Ook voor de beginnende kok een aanrader, u zult versteld staan van uw eigen kookkunsten! Uiteraard worden alle gerechten na afloop aan tafel genuttigd onder het genot van een goed glas wijn! …  Lees verder »

Top