1. Home
  2. SITTARD
  3. Kookstudio's
  4. Pastapiù

Kookstudio Pastapiù te SITTARD

Een kookworkshop in je eigen keuken of op een andere locatie behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld leren een authentiek Italiaans 4-gangenmenu te bereiden. Of nodig een paar vrienden en vriendinnen uit en organiseer een thema-avond, zoals het bereiden van antipasti en stuzzichini (tapas). Ook kun je in een avond leren hoe de Italiaanse huisvrouw zelf pasta maakt. Je beleeft gegarandeerd een smakelijke en plezierige avond!

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Pastapiù
Pastapiù
Pastapiù
Pastapiù
Pastapiù
Pastapiù
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van SITTARD

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

Samenwerken, samen..., samen koken! In plaats van uit eten gaan met vrienden, familie, collega's of zakenrelaties kunt u bij CULUNIQUE zelf uw menu koken onder professionele begeleiding. Dit is eens iets anders dan gewoon passief aan tafel zitten en uw bordje gewoon voorgezet krijgen. …  Lees verder »

Kookpodium biedt diverse cursussen aan op het gebied van koken. De 4 daagse cursussen vinden plaats in de avonduren tussen 19.00 en 23.00 uur en de kookworkshops op zaterdag, tussen 10.30 en 16.00 uur (en een enkele op avonden door de week). Naast de cursussen is het ook mogelijk met een groep bij ons te komen koken (partykoken). In plaats van “uit eten” te gaan en uw bord voorgezet te krijgen, kookt u bij ons zelf uw menu onder professionele begeleiding. Kortom, wij hopen u snel te mogen verwelkomen. …  Lees verder »

Koken is leuk, met een groep koken nog leuker. Een uitgebreid lekker diner is zonder veel stress mogelijk omdat je met meer mensen kookt. Je bent lekker bezig en verliest jezelf in de bereiding of receptuur, ik hoop dat je net zo enthousiast wordt, als ik ben. …  Lees verder »

Top