1. Home
  2. SCHIEDAM
  3. Kookstudio's
  4. Mario's Surinaamse Kooklessen

Kookstudio Mario's Surinaamse Kooklessen te SCHIEDAM

Ben je ook zo'n kookgek? En zou je wel meer willen weten van andere 'keukens'? Dan ben je op mijn site op het goede webadres! Ook jij bereidt vast steeds meer internationale gerechten. Misschien kook je inmiddels ook wel Surinaams, want de Surinaamse schotels worden steeds populairder. Misschien zou je het juist wel willen leren!? Lees dan verder op mijn site! De bekendheid van de Surinaamse keuken groeide gestaag. Eerst door ontdekking van de heerlijke afhaalgerechten, maar de laatste tijd wil men het graag zelf leren koken!

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Mario's Surinaamse Kooklessen
Mario's Surinaamse Kooklessen
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van SCHIEDAM

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

De culinaire activiteiten van Goodstuff Foodspecialties staan in het teken van gezelligheid, lekker eten en subtiele leermomenten. Een leuke en leerzame manier om antwoorden te krijgen op de vragen die je altijd al wilde stellen en de fijne kneepjes van het vak te leren. Unieke kookworkshops en demonstraties, proeverijen of koken op uw favoriete locatie, een uitstekend idee voor teambuilding, een bedrijfsuitje, jubileum, vrijgezellenfeest maar natuurlijk ook voor andere feestelijke gelegenheden ! …  Lees verder »

Onze sfeervolle kookstudio Kooklokaal is inmiddels een begrip in Den Haag en omstreken. Gevestigd in het souterrain van De Houtrustkerk aan het idyllische stuk van de Beeklaan. De ruimte is warm en huiselijk ingericht. Gratis parkeergelegenheid is er voldoende. De kookstudio heeft een kruidentuin met zonnig terras. Er vinden kookworkshops plaats voor groepen van 10 tot 50 personen, kookles voor individuen en de ruimte is ook geschikt als vergaderlocatie. …  Lees verder »

Top