1. Home
  2. Rotterdam
  3. Kookstudio's
  4. Kookpunt

Kookstudio Kookpunt te Rotterdam

In 1986 begint Kookpunt met het organiseren van kookcursussen vanuit de testkeuken. Na de verhuizing in 1988 is er zoveel nieuwe ruimte dat er een keuken midden in de zaak geplaatst wordt, natuurlijk voorzien van het beste kookgerei. Veel topchefs geven hier kooklessen aan het Rotterdamse publiek, een formule die ook nu nog erg succesvol is. Cees Helder, Herman den Blijker en François Geurds zijn al jaren graag geziene chefs in Kookpunt.

Reacties (0)

Kookpunt
Kookpunt
Kookpunt
Kookpunt
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Rotterdam

 …  Lees verder »

De culinaire activiteiten van Goodstuff Foodspecialties staan in het teken van gezelligheid, lekker eten en subtiele leermomenten. Een leuke en leerzame manier om antwoorden te krijgen op de vragen die je altijd al wilde stellen en de fijne kneepjes van het vak te leren. Unieke kookworkshops en demonstraties, proeverijen of koken op uw favoriete locatie, een uitstekend idee voor teambuilding, een bedrijfsuitje, jubileum, vrijgezellenfeest maar natuurlijk ook voor andere feestelijke gelegenheden ! …  Lees verder »

Onze kookstudio in Rotterdam is verdeeld in een professioneel werkgedeelte op de begane grond en een intiem, trendy en sfeervol restaurant op de vide met uitzicht op de open keuken. Je wordt er warm ontvangen door het enthousiaste team met sprankelende champagne en verrassende amuses. …  Lees verder »

Samen mooie en lekkere gerechten bereiden. Samen genieten van de zelfgekookte maaltijd in een gezellige ambiance. …  Lees verder »

Top