1. Home
  2. Rijptsjerk
  3. Kookstudio's
  4. Il Casale

Kookstudio Il Casale te Rijptsjerk

In onze keuken aan de Nieuwlansdsweg 9 in Rijperkerk kan met groepen worden gekookt. De kooklessen bestaan uit een klein deel theorie met uitleg over kooktechnieken en receptuur en uit een praktijkgedeelte. Daarnaast zijn er tips en wetenswaardigheden over de verschillende eetgewoontes in Italië. De cursussen zijn er op gericht om deelnemers die praktische kennis te geven die ze later thuis kunnen benutten. Natuurlijk krijgt u de receptuur mee voor thuis.

Reacties (0)

Il Casale
Il Casale
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Rijptsjerk

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top