1. Home
  2. Oud Valkenburg
  3. Kookstudio's
  4. Kookstudio Valkenburg

Kookstudio Kookstudio Valkenburg te Oud Valkenburg

Kookstudio Valkenburg is uw adres voor compleet verzorgde kookworkshops op maat voor groepen gedurende het gehele jaar. Wij verzorgen onze luxe kookworkshops in het voormalig restaurant van Kasteel Schaloen in Oud Valkenburg! Een compleet authentiek restaurant met zeer professionele keuken helemaal tot uw beschikking! U kunt zelfs blijven overnachten in de appartementen bij het Kasteel of in een van de mooie hotelkamers met uitzicht over de gracht en tuin voor vriendelijke tarieven. Wij stellen de workshop op maat voor u samen met gerechten uit de volgende keukens: Workshop Franse keuken Workshop Italiaanse keuken Workshop Spaanse keuken Workshop Limburgse keuken Workshop Tapas Workshop Oosterse keuken Onze kookworkshops duren circa 4 uur en zijn inclusief drinken (fris, water, wijn, bier, koffie en thee). U wordt begeleid door ervaren koks die u weten te inspireren met enthousiasme voor eten en goede wijn! In samenwerking met derden verzorgen wij ook teambuilding bijeenkomsten waarbij het koken kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten, helemaal op uw groep afgestemd.

Reacties (0)

Kookstudio Valkenburg
Kookstudio Valkenburg
Kookstudio Valkenburg
Kookstudio Valkenburg
Kookstudio Valkenburg
Kookstudio Valkenburg
Kookstudio Valkenburg
Kookstudio Valkenburg
Kookstudio Valkenburg
Kookstudio Valkenburg
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Oud Valkenburg

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top