1. Home
  2. Noorwijkerhout
  3. Kookstudio's
  4. De Kookerij

Kookstudio De Kookerij te Noorwijkerhout

De Kookerij wil voor u een unieke culinaire ervaring creëren die volledig in het teken staat van proeven, koken en het plezier dat u daaraan kunt beleven. Met een gezelschap vanaf 20 tot 150 personen gaat u onder leiding van chefs en staf van de Kookerij, samen koken in één grote ruimte aan een of meerdere van onze 10 high tech kookeilanden, voorzien van alle technische snufjes.

Reacties (0)

De Kookerij
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Noorwijkerhout

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top