1. Home
  2. Naarden
  3. Kookstudio's
  4. Studium Culinair

Kookstudio Studium Culinair te Naarden

De kookworkshops van kookstudio Studium Culinair staan garant voor een culinaire belevenis. Het volgen van een kookworkshop is een leuke manier om samen te werken en te eten. Ideaal voor bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeestje of gewoon gezellig met vrienden/familie. Studium Culinair heeft elk seizoen passende workshops. Zo hebben wij bijvoorbeeld een BBQ workshop maar kunt u ook bij ons terecht om meer te leren over biologisch koken/eten. Onze enthousiaste chef-kok neemt u mee op een culinaire reis door Italië, u neemt een kijkje in de Franse keuken of u leert heerlijke tapas bereiden.

Reacties (0)

Studium Culinair
Studium Culinair
Studium Culinair
Studium Culinair
Studium Culinair
Studium Culinair
Studium Culinair
Studium Culinair
Studium Culinair
Studium Culinair
Studium Culinair
Studium Culinair
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Naarden

Met ATO Culinair wordt uw feestje helemaal compleet!!! Wilt u uw kinderen weer eens helemaal terug laten gaan naar de basis van natuurlijk koken Wilt u een kraamfeest vast voorbereiden Wilt u een gezellige actieve kookavond met vrienden, vriendinnen, collega`s of familie beleven Wilt u ook eens helemaal verdwalen in de kruidentuin van ATO Culinair Of wilt u in uw eigen tuin weer eens een heerlijk tuinfeest geven... Wilt u de opening van uw bedrijf laten verzorgen. Wilt u uw personeelsfeestje, uw bedrijfslancering, uw trainingen, een congres of Kook"Work"shops op een niet doorsnee locatie laten plaatsvinden …  Lees verder »

Laat u de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. deKookschool.nl heet u gastronomisch welkom in het hart van Utrecht. Maak eens nader kennis met de Haute Cuisine. En laat u inspireren door zelf zowel traditionele als revolutionaire gerechten te bereiden... deKookschool.nl nodigt u uit om in een gezellige, informele sfeer een leerzame kookcursus te volgen. Hierbij staat persoonlijke aandacht voorop en biedt samen met verfijnde gerechten en goede wijnen de juiste ingrediënten voor een geslaagde avond. Met onze vakkennis en culinaire enthousiasme helpen wij u op weg met het bereiden van een verfijnd seizoensmenu. Daartoe beschikken wij over een uitstekende accommodatie. Onze stijlvolle en praktische keuken is van alle gemakken voorzien. Dit kenmerkt de professionele begeleiding en rijke ervaring van onze chef-koks op sterrenniveau. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

De KOOK-iN kookideeën zijn eenmalige bijeenkomsten voor minimaal 8 en maximaal 18 kook-enthousiasten. Ze starten als een kookles en eindigen als een etentje. In een gezellige ontspannen sfeer bereid je met elkaar de gerechten van het KOOK-iN idee van de dag. Dit alles onder begeleiding van uw gastvrouw en kok, Marianne Huisman-Joosse. Zij leert je de fijne en professionele kneepjes van elke keuken. Voor elk seizoen zijn er diverse aantrekkelijke diners om te bereiden en van te genieten in de KOOK-iN. …  Lees verder »

Top