1. Home
  2. Maastricht
  3. Kookstudio's
  4. Kookstudio Maastricht

Kookstudio Kookstudio Maastricht te Maastricht

Kookstudio Maastricht is uw adres voor compleet verzorgde kookworkshops voor groepen gedurende het gehele jaar. Smakelijk genieten met collega′s, vrienden of andere relaties van de gezamelijk bereide verse gerechten uiteraard begeleid met lekkere wijnen! Onze kookworkshops duren circa 4 uur en zijn inclusief drinken (fris, water, wijn, bier, koffie en thee). U wordt begeleid door ervaren koks die u weten te inspireren met enthousiasme voor eten en goede wijn! In samenwerking met derden verzorgen wij ook teambuilding bijeenkomsten waarbij het koken kan worden gecombineerd met aanvullende activiteiten, helemaal op uw groep afgestemd. Wij kunnen workshops ook verzorgen in het Duits of Engels!

Reacties (0)

Kookstudio Maastricht
Kookstudio Maastricht
Kookstudio Maastricht
Kookstudio Maastricht
Kookstudio Maastricht
Kookstudio Maastricht
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Maastricht

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

Koken is leuk, met een groep koken nog leuker. Een uitgebreid lekker diner is zonder veel stress mogelijk omdat je met meer mensen kookt. Je bent lekker bezig en verliest jezelf in de bereiding of receptuur, ik hoop dat je net zo enthousiast wordt, als ik ben. …  Lees verder »

Top