1. Home
  2. Leusden
  3. Kookstudio's
  4. Sans Julienne

Kookstudio Sans Julienne te Leusden

In onze boerderij kunt u met vrienden,zakenpartners of familie terecht voor kooklessen/of franse wijnproeverij. Met de naastgelegen bierbrouwerij en whiskystokerij is het ook mogelijk om bier-en whiskyproeverijen te organiseren. Midden in de weilanden tussen de koeien en kippen kunnen wij u een leuke en ongedwongen tijd laten beleven,voor bedrijven en particulieren. Er is veel mogelijk : vlees en/of vis, vegetarisch, bier, water of wijn, biologisch of niet biologisch, u zegt het maar wij zorgen ervoor!

Reacties (0)

Sans Julienne
Sans Julienne
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Leusden

Culiria is voor mensen die van lekker eten houden en het leuk vinden om gezamenlijk te koken. Wilt u met uw collega´s, vrienden, vriendinnen of familie samen gezellig het eten bereiden dan bent u bij culiria op het juiste adres! Ook een vrijgezellen workshop behoort tot de mogelijkheden. Er zijn diverse workshops te volgen vanaf 8 personen. …  Lees verder »

Wilt u graag individueel kooklessen volgen? Ook dat is mogelijk. Eens per maand wordt er op een vaste avond een vier gangenmenu op hoog niveau bereid. Ook voor de beginnende kok een aanrader, u zult versteld staan van uw eigen kookkunsten! Uiteraard worden alle gerechten na afloop aan tafel genuttigd onder het genot van een goed glas wijn! …  Lees verder »

Bij Koksgasten koken de gasten gezamenlijk. Om vervolgens met elkaar heerlijk te genieten van het zelfbereide viergangendiner, buffet, lunch of tapasmaaltijd. U kookt in een professioneel ingerichte keuken, aan de hand van duidelijke recepten. Anneke Mulder, ervaren restaurantkok en kooklerares, legt uit en begeleidt waar nodig. Het diner wordt tot slot geserveerd in de aangrenzende eetruimte, vergezeld van een heerlijk glas wijn. …  Lees verder »

De KOOK-iN kookideeën zijn eenmalige bijeenkomsten voor minimaal 8 en maximaal 18 kook-enthousiasten. Ze starten als een kookles en eindigen als een etentje. In een gezellige ontspannen sfeer bereid je met elkaar de gerechten van het KOOK-iN idee van de dag. Dit alles onder begeleiding van uw gastvrouw en kok, Marianne Huisman-Joosse. Zij leert je de fijne en professionele kneepjes van elke keuken. Voor elk seizoen zijn er diverse aantrekkelijke diners om te bereiden en van te genieten in de KOOK-iN. …  Lees verder »

Top