1. Home
  2. LEIDERDORP
  3. Kookstudio's
  4. Meelfabriek Zijlstroom B.V.

Kookstudio Meelfabriek Zijlstroom B.V. te LEIDERDORP

Wilt u eens wat nieuws leren? Meer weten van keukentechnieken? Uitgebreid geïnformeerd worden over de achtergronden en bereidingswijzen van een product? Schrijf u dan in voor één van onze workshops. U krijgt les van kenners, en leert door te kijken, te proeven en te doen.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Meelfabriek Zijlstroom B.V.
Meelfabriek Zijlstroom B.V.
Meelfabriek Zijlstroom B.V.
Meelfabriek Zijlstroom B.V.
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van LEIDERDORP

 …  Lees verder »

De culinaire activiteiten van Goodstuff Foodspecialties staan in het teken van gezelligheid, lekker eten en subtiele leermomenten. Een leuke en leerzame manier om antwoorden te krijgen op de vragen die je altijd al wilde stellen en de fijne kneepjes van het vak te leren. Unieke kookworkshops en demonstraties, proeverijen of koken op uw favoriete locatie, een uitstekend idee voor teambuilding, een bedrijfsuitje, jubileum, vrijgezellenfeest maar natuurlijk ook voor andere feestelijke gelegenheden ! …  Lees verder »

Onze kookstudio in Rotterdam is verdeeld in een professioneel werkgedeelte op de begane grond en een intiem, trendy en sfeervol restaurant op de vide met uitzicht op de open keuken. Je wordt er warm ontvangen door het enthousiaste team met sprankelende champagne en verrassende amuses. …  Lees verder »

Workshop kaasmaken Met ruim 25 jaar ervaring in dit mooie ambacht, neemt de boer en boerin u mee in de wereld van het kaasmaken. Terwijl u aan een lekker “bakkie” koffie zit wordt op een smakelijke manier verteld wat u die dag te wachten staat rond de kaastobbe. Totaal zal u zo’n 2,5 á 3 uur te gast zijn op de boerderij en in die tijd zult u met eigen handen een prachtig “rustdammertje” produceren die u direct mee naar huis neemt. Het geheel kan in een eigen gevormde groep van maximaal 10 personen of als u bijvoorbeeld met z’n tweeën wilt komen, u samen met andere kaasmakers aan ’t werk gaat. de datum zijn in overleg vast te stellen. De workshop is evt. uit te breiden met een eenvoudige boerenlunch bestaand uit meest eigen boerenproducten die u absoluut zal smaken na het kaasmaken. Het zal een ware voldoening zijn als u met uw eigen Rustdammertje huiswaarts keert. …  Lees verder »

Top