1. Home
  2. LEENDE
  3. Kookstudio's
  4. KRIS studio culinair

Kookstudio KRIS studio culinair te LEENDE

Uitgaande van de stelling: 'less is more', waarbij eenvoud en smaak centraal staan, biedt KRIS studio culinair een culinair avontuur voor uiteenlopende organisaties met verschillende uitgangspunten, voor zowel de zakelijke als particuliere markt. De essentie van smaken, de creativiteit en het sociale aspect met betrekking tot samen creëren, proeven en genieten vormen de pijlers van een bijzondere culinaire beleving.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

KRIS studio culinair
KRIS studio culinair
KRIS studio culinair
KRIS studio culinair
KRIS studio culinair
KRIS studio culinair
KRIS studio culinair
KRIS studio culinair
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van LEENDE

Koken of vergaderen in huiselijke sfeer Het hele jaar door verzorg ik kookcursussen waarin verschillende kooktrends aan bod komen. Ik ben een professionele kok die je allerlei technieken, tips en trucs bijbrengt. Een kookbeleving of culinair genieten met collega's of vrienden: genieten van koken, pure smaken, eerlijke gerechten en een goed glas wijn. De kooksessie ziet er als volgt uit: bij binnenkomst word je ontvangen met een amuse van het huis. Daarna volgt een uitleg over het menu en worden de taken verdeeld. En vervolgens gezamenlijk genieten van het bereide diner, onder het genot van een goed glas wijn. …  Lees verder »

De eerste (niet goedgekeurde) daad van Adam en Eva was eten. Vanaf dat moment ontstond er een voedselcultuur welke van generatie op generatie is overgedragen en zo langzamerhand verheven is tot een culinair avontuur van tongstrelende gerechten. Maar de basis ligt nog altijd bij onze voorouders welke hun steentje aan dit culinair avontuur hebben bijgedragen. Iedereen weet (nog) hoe lekker moeders eten smaakte. Juist deze moeder heeft ervoor gezorgd dat het bereiden van voedsel nog altijd in ontwikkeling is en smaakverandering tot stand brengt. Verder zijn we ook de dranken (bier, wijnen, etc) tijdens het nuttigen van onze spijzen gaan waarderen. Sterker nog: Drank en voedsel lijken tegenwoordig zelfs onlosmakend met elkaar verbonden te zijn. Aperitief, begeleidende wijnen per gang, dessertwijnen en de digestief. Culinair Kookpunt Brabant houdt zich sinds september 2002 intensief bezig met het “culinaire". …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Een kookstudio voor jong èn oud. Koken is immers niet aan leeftijd gebonden, wij stellen onze keuken daarom open aan iedereen vanaf 9 jaar. Bij Kookstudio Kookidoki kunnen zowel kinderen als volwassenen in een ontspannen eigentijdse sfeer samen gezellig koken en samen lekker te eten. ( = tweemaal genieten! ) Als het weer het toelaat kan er ook in de tuin gegeten worden. Bij binnenkomst word je verwelkomd met een drankje en een amuse. Daarna worden de recepten samen doorgenomen en wordt het gezelschap opgedeeld in een aantal groepen (voor- hoofd- en nagerecht). En dan aan de slag! Na 1 à 1,5 uur ga je aan tafel en worden de gerechten door de verschillende groepen opgediend. Het seizoensmenu kan in overleg aangepast worden, bijvoorbeeld als er vegetariërs of mensen met een speciaal dieet in het gezelschap zijn. …  Lees verder »

Top