De ruimtes van de Kookhoeve en de prachtige omgeving lenen zich uitermate voor een scala aan mogelijkheden, zowel privé als zakelijk." > De ruimtes van de Kookhoeve en de prachtige omgeving lenen zich uitermate voor een scala aan mogelijkheden, zowel privé als zakelijk." /> Kookstudio De Kookhoeve te KLEIN-ZUNDERT | Smulweb.nl
  1. Home
  2. KLEIN-ZUNDERT
  3. Kookstudio's
  4. De Kookhoeve

Kookstudio De Kookhoeve te KLEIN-ZUNDERT

In het buitengebied van Zundert vindt u de Kookhoeve te midden van de landerijen. Dé locatie voor een samenzijn met vrienden, collega’s of familie. De Kookhoeve beschikt over een ruime keuken met gezellige eetkamer, buitenterras en gastenverblijf "Op den Vossenberg". De ruimtes van de Kookhoeve en de prachtige omgeving lenen zich uitermate voor een scala aan mogelijkheden, zowel privé als zakelijk.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

De Kookhoeve
De Kookhoeve
De Kookhoeve
De Kookhoeve
De Kookhoeve
De Kookhoeve
De Kookhoeve
De Kookhoeve
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van KLEIN-ZUNDERT

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top