1. Home
  2. KERKRADE
  3. Kookstudio's
  4. Kookstudio Bella Cucina

Kookstudio Kookstudio Bella Cucina te KERKRADE

Kookstudio Bella Cucina vindt u in het hart van Kerkrade op een unieke locatie. Wij verzorgen in onze kookstudio 7 dagen per week kookclinics voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, verjaardag, jubileum of partykoken. Ook met uw vaste kookclub bent u van harte welkom bij ons. Wij geven workshops tijdens het aspergeseizoen, herfst, kerst en niet te vergeten de mediterrane en tapasavonden. De catering voor al uw feesten kunnen wij ook verzorgen. Wij hopen u eens te mogen begroeten om een gezellige avond of middag te komen koken met uw eigen talenten. Graag nemen wij u mee op onze culinaire ontdekkingsreis. Zo willen wij ons enthousiasme voor eten met u delen en u "chefkok" voor één dag maken. Onze koks hebben veel ervaring. Of u nu houdt van tapas, sushi, een mediterrane ontdekkingsreis of een andere kookstijl wilt proberen: alles is mogelijk.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Kookstudio Bella Cucina
Kookstudio Bella Cucina
Kookstudio Bella Cucina
Kookstudio Bella Cucina
Kookstudio Bella Cucina
Kookstudio Bella Cucina
Kookstudio Bella Cucina
Kookstudio Bella Cucina
Kookstudio Bella Cucina
Kookstudio Bella Cucina
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van KERKRADE

Samenwerken, samen..., samen koken! In plaats van uit eten gaan met vrienden, familie, collega's of zakenrelaties kunt u bij CULUNIQUE zelf uw menu koken onder professionele begeleiding. Dit is eens iets anders dan gewoon passief aan tafel zitten en uw bordje gewoon voorgezet krijgen. …  Lees verder »

Kookpodium biedt diverse cursussen aan op het gebied van koken. De 4 daagse cursussen vinden plaats in de avonduren tussen 19.00 en 23.00 uur en de kookworkshops op zaterdag, tussen 10.30 en 16.00 uur (en een enkele op avonden door de week). Naast de cursussen is het ook mogelijk met een groep bij ons te komen koken (partykoken). In plaats van “uit eten” te gaan en uw bord voorgezet te krijgen, kookt u bij ons zelf uw menu onder professionele begeleiding. Kortom, wij hopen u snel te mogen verwelkomen. …  Lees verder »

Top