1. Home
  2. Houtave
  3. Kookstudio's
  4. The Art of Cooking

Kookstudio The Art of Cooking te Houtave

Gastronomie aan huis Kookdemo’s en –workshops Culinair advies Foodstyling U wenst een toffe gezellige avond te organiseren met vrienden, familie,… bij u thuis, maar u heeft geen zin om zelf te koken of om op restaurant te gaan. Dan kunt u mij inhuren voor een gastronomisch geslaagde avond volledig naar uw wensen. The Art of Cooking verzorgt eigentijdse kookworkshops en – demo’s op een spontane en relaxte manier in een gezellige sfeer. Kookworkshops te Houtave (maximum 8 personen voor de workshop, nadien kunnen de partners, vrienden,… mee aanschuiven aan tafel) Kookdemo’s en –workshops op aanvraag bij u thuis of bij mij te Houtave U kunt altijd The Art of Cooking inhuren voor het stylen & bereiden van food voor culinaire fotografie, voor reclame doeleinden, kookboeken en ter promotie van uw product. Voor meer info: Stijn Vandermeersch Oostendse Steenweg 81 8377 Houtave (Zuienkerke) 0473/ 970539 stijnvandermeersch@telenet.be www.the-art-of-cooking.be

Reacties (0)

The Art of Cooking
The Art of Cooking
The Art of Cooking
The Art of Cooking
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Houtave

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top