1. Home
  2. Gouda
  3. Kookstudio's
  4. Menuplan

Kookstudio Menuplan te Gouda

In je eigen keuken of op een andere locatie samen koken wat je altijd al wilde –leren- maken. Met vrienden of collega’s een gezellige middag of avond hebben met een royaal gevulde tafel als eindresultaat….of… met een kookworkshop aan huis de geheimen van de Franse keuken leren kennen? Misschien wilde u zelf eens proberen mayonaise te maken, vis bereiden of vlees schoonmaken. Maar durfde u het niet alleen aan. Nu is het mogelijk met een Kookworkshop aan Huis. Eenvoudige gerechten, duidelijke recepturen en de juiste ingrediënten om een gerecht vaker te maken. Wat u leert, bepaalt u zelf.

Reacties (0)

Menuplan
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Gouda

De culinaire activiteiten van Goodstuff Foodspecialties staan in het teken van gezelligheid, lekker eten en subtiele leermomenten. Een leuke en leerzame manier om antwoorden te krijgen op de vragen die je altijd al wilde stellen en de fijne kneepjes van het vak te leren. Unieke kookworkshops en demonstraties, proeverijen of koken op uw favoriete locatie, een uitstekend idee voor teambuilding, een bedrijfsuitje, jubileum, vrijgezellenfeest maar natuurlijk ook voor andere feestelijke gelegenheden ! …  Lees verder »

Workshop Indonesisch koken voor beginners In deze workshop maakt u kennis met de kruiden, sambals en de meest bekende Indonesische gerechten. Ook leert u omgaan met de vijzel. Heeft u na het volgen van deze workshop de smaak te pakken, dan kunt u deelnemen aan de workshop voor gevorderden waarin u de fijne kneepjes van de Indonesische keuken leert. Workshop Indonesisch koken voor gevorderden U maakt kennis met gerechten die wat minder bekend maar zeker niet minder geliefd zijn. De bereiding van de gerechten vraagt wat meer tijd en voorbereiding. …  Lees verder »

Top