1. Home
  2. Gorssel
  3. Kookstudio's
  4. Hapjezz!

Kookstudio Hapjezz! te Gorssel

Samen koken, eten, genieten en beleven! Hapjezz! verzorgt met veel plezier diverse kookworkshops in de sfeervolle en professionele kookstudio van Keukenstudio Stormink in Gorssel. Een geheel verzorgde avond of middag waarop u onder begeleiding van het team van Hapjezz! in kleine groepjes met veel individuele aandacht een smakelijk 3- of 4 gangen diner bereidt, een goed gevulde Spaanse tapas tafel klaarmaakt of bijvoorbeeld Japanse sushi “draait”. Na het koken gezellig samen eten in de sfeervolle eetkamer. De gerechten worden geserveerd met bijpassende wijnen. Na afloop alle recepten mee naar huis, een leuk aandenken aan een inspirerende avond!

Reacties (1)

Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Hapjezz!
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Gorssel

Boerderij Den Hoek beschikt over een prachtige kookstudio "De Boerenkeuken". De Boerenkeuken is de basis voor alle activiteiten die op Boerderij Den Hoek plaatsvinden. Zo kunt u in De Boerenkeuken terecht voor kookworkshops, workshops op Koelinair gebied, wijnproeverijen, rondleidingen over de boerderij en door de kaasmakerij, het maken van uw eigen kaasje, en nog veel meer! …  Lees verder »

De Rozijnenkorf is een kookstudio, wijnproeverij en winkel ineen. Een unieke combinatie in Deventer en omstreken. In een uniek pand uit het jaar 1653, verzorgt De Rozijnenkorf voor de particuliere en de zakelijke markt kookworkshops en wijnproeverij op maat. Tevens wordt een divers aanbod van cursussen kooktechnieken, thematische kookworkshops en cursussen wijnproeven aangeboden. …  Lees verder »

Zoekt u naar een vriendelijke en unieke locatie waar u ontspannen wijze uw eigen afternoon tea of 'high tea', zoals de Nederlanders het noemen, kunt maken? Dan bent u bij Wendy, zowel in de winter als de zomer, aan het juiste adres. U maakt een keuze uit een keur van uitdagende en originele recepten en voert deze uit onder deskundige begeleiding. …  Lees verder »

Top