1. Home
  2. Elsloo EN Maastricht
  3. Kookstudio's
  4. By Mischa

Kookstudio By Mischa te Elsloo EN Maastricht

Zin in een gezellige en culinaire avond uit? Wij organiseren op 2 locaties culinaire workshops voor particulieren en bedrijven. De lokatie van Kookstudio Bours in Elsloo is geschikt voor groepen tussen de 12 en 22 personen.De sfeervolle Kookstudio van het Toon Hermanshuis in Maastricht, is geschikt voor 8 tot 14 personen. Met het organiseren van een workshop in dit huis steunen wij ook dit goede doel!Onze thema′s zijn onder andere: Sushi - Italiaanse Specialiteiten - Mediterrane keuken - Tapas en Amuses - Limburgse Keuken en koken voor de kerstdagen.Wij organiseren ook leuke en leerzame kookcursussen voor kinderen vanaf 8 jaar en tieners. Tevens zijn wij organisator van een aantal foodevents zoals Tasty Sunday, Smaakmakelijk en X-mas Celebration. Initiatiefneemster is Mischa Hamers, finaliste Topchef 2011 en bekend van het televisieprogramma Limburg Vandaag. Leer hoe leuk het is om te koken in een groep, proef en ervaar onze passie voor lekker eten!Wij verwelkomen u graag.

Reacties (0)

By Mischa
By Mischa
By Mischa
By Mischa
By Mischa
By Mischa
By Mischa
By Mischa
By Mischa
By Mischa
By Mischa
By Mischa
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Elsloo EN Maastricht

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top