1. Home
  2. De Bilt
  3. Kookstudio's
  4. Gastronomiebeleving

Kookstudio Gastronomiebeleving te De Bilt

De Gastronomiebeleving staat voor de bevordering van het genieten van de smaak van eten & drinken. Kookworkshops: Educatieve kookworkshops op restaurantniveau, zowel bij particulieren thuis als op locatie. Om smaakvervlakking tegen te gaan worden bij de verschillende bereidingen uitsluitend versproducten voorgestaan. Read more: http://www.gastronomiebeleving.nl/#ixzz1E8OpKId3

Reacties (0)

kookworkshop bij Karel de V
kookworkshop bij Karel de V
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van De Bilt

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top