1. Home
  2. DEVENTER
  3. Kookstudio's
  4. De Rozijnenkorf

Kookstudio De Rozijnenkorf te DEVENTER

De Rozijnenkorf is een kookstudio, wijnproeverij en winkel ineen. Een unieke combinatie in Deventer en omstreken. In een uniek pand uit het jaar 1653, verzorgt De Rozijnenkorf voor de particuliere en de zakelijke markt kookworkshops en wijnproeverij op maat. Tevens wordt een divers aanbod van cursussen kooktechnieken, thematische kookworkshops en cursussen wijnproeven aangeboden.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

De Rozijnenkorf
De Rozijnenkorf
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van DEVENTER

Boerderij Den Hoek beschikt over een prachtige kookstudio "De Boerenkeuken". De Boerenkeuken is de basis voor alle activiteiten die op Boerderij Den Hoek plaatsvinden. Zo kunt u in De Boerenkeuken terecht voor kookworkshops, workshops op Koelinair gebied, wijnproeverijen, rondleidingen over de boerderij en door de kaasmakerij, het maken van uw eigen kaasje, en nog veel meer! …  Lees verder »

Zoekt u naar een vriendelijke en unieke locatie waar u ontspannen wijze uw eigen afternoon tea of 'high tea', zoals de Nederlanders het noemen, kunt maken? Dan bent u bij Wendy, zowel in de winter als de zomer, aan het juiste adres. U maakt een keuze uit een keur van uitdagende en originele recepten en voert deze uit onder deskundige begeleiding. …  Lees verder »

Top