1. Home
  2. DALEN
  3. Kookstudio's
  4. De Kookpub

Kookstudio De Kookpub te DALEN

Samen met vriendinnen, vrienden, collega’s gezellig een maaltijd voorbereiden om vervolgens te genieten van “het eigen bereide”. Dit alles onder het genot van een goed glas wijn, passend bij het gerecht aan een mooi gedekte tafel in een gezellige ambiance. Dit alles is mogelijk in de kookpub. Met de kookpub wil ik mensen op een gezellige en inventieve manier met het bereiden van eten leren om gaan. Daarbij werk ik met groepen van minimaal 8 en maximaal 12 personen. Grotere groepen is ook mogelijk, maar dan graag in overleg.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

De Kookpub
De Kookpub
De Kookpub
De Kookpub
De Kookpub
De Kookpub
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van DALEN

In het kleine Overijsselse dorpje Bruchterveld(Ebbenbroek) iets ten zuidoosten van Hardenberg en op slechts enkele honderden meters van het Duitse Bentheimerwald- wordt een bijzonder culinair belevingsconcept uitgeoefend. Een voormalig Ot en Sien schooltje uit 1904 vormt de thuisbasis voor De Uitdaging; Een unieke combinatie van koken en avontuur in een natuurlijke omgeving. In het gebouw zijn de twee lokalen omgebouwd tot respectievelijk een authentieke keuken en een ontvangstruimte/eetzaal. Vanuit deze locatie bieden wij een uniek pakket van culinair getinte activiteiten voor zowel particulieren als bedrijven. …  Lees verder »

Het Kooklokaal, waar leren kokkerellen samengaat met een flinke hoeveelheid gezelligheid ! Of het nu gaat om een éénmalige thema- of groepsavond of een workshop van meerdere avonden. Nieuwe kookideeën opdoen én een avondje uit. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top