1. Home
  2. Best
  3. Kookstudio's
  4. Essence Culinair

Kookstudio Essence Culinair te Best

Een Nederland's grootste en mooist kookstudio's. Clubkoken en kook clinics. Leerzaam, leuk en een supermooie keuken!

Reacties (0)

Essence Culinair
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Best

Koken of vergaderen in huiselijke sfeer Het hele jaar door verzorg ik kookcursussen waarin verschillende kooktrends aan bod komen. Ik ben een professionele kok die je allerlei technieken, tips en trucs bijbrengt. Een kookbeleving of culinair genieten met collega's of vrienden: genieten van koken, pure smaken, eerlijke gerechten en een goed glas wijn. De kooksessie ziet er als volgt uit: bij binnenkomst word je ontvangen met een amuse van het huis. Daarna volgt een uitleg over het menu en worden de taken verdeeld. En vervolgens gezamenlijk genieten van het bereide diner, onder het genot van een goed glas wijn. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Een kookstudio voor jong èn oud. Koken is immers niet aan leeftijd gebonden, wij stellen onze keuken daarom open aan iedereen vanaf 9 jaar. Bij Kookstudio Kookidoki kunnen zowel kinderen als volwassenen in een ontspannen eigentijdse sfeer samen gezellig koken en samen lekker te eten. ( = tweemaal genieten! ) Als het weer het toelaat kan er ook in de tuin gegeten worden. Bij binnenkomst word je verwelkomd met een drankje en een amuse. Daarna worden de recepten samen doorgenomen en wordt het gezelschap opgedeeld in een aantal groepen (voor- hoofd- en nagerecht). En dan aan de slag! Na 1 à 1,5 uur ga je aan tafel en worden de gerechten door de verschillende groepen opgediend. Het seizoensmenu kan in overleg aangepast worden, bijvoorbeeld als er vegetariërs of mensen met een speciaal dieet in het gezelschap zijn. …  Lees verder »

Kookstudio Kookplezier is dé plek bij uitstek om culinair te genieten. Wij bieden u de gelegenheid om op een informele manier, in een sfeervolle nostalgische ambiance te genieten van een gezellige middag of avondje uit. Een familiefeestje, teambuilding voor uw bedrijf of gewoon gezellig met vrienden culinair aan de slag, bij ons bent u op het goede adres. Kookstudio Kookplezier staat voor verse eerlijke produkten, kwaliteit en gastvrijheid. …  Lees verder »

Top