1. Home
  2. Beek
  3. Kookstudio's
  4. Kookpodium

Kookstudio Kookpodium te Beek

Kookpodium biedt diverse cursussen aan op het gebied van koken. De 4 daagse cursussen vinden plaats in de avonduren tussen 19.00 en 23.00 uur en de kookworkshops op zaterdag, tussen 10.30 en 16.00 uur (en een enkele op avonden door de week). Naast de cursussen is het ook mogelijk met een groep bij ons te komen koken (partykoken). In plaats van “uit eten” te gaan en uw bord voorgezet te krijgen, kookt u bij ons zelf uw menu onder professionele begeleiding. Kortom, wij hopen u snel te mogen verwelkomen.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Kookpodium
Kookpodium
Kookpodium
Kookpodium
Kookpodium
Kookpodium
Kookpodium
Kookpodium
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Beek

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top