laten plaatsvinden……" > laten plaatsvinden……" /> Kookstudio Ato Culinair te BREUKELEN UT | Smulweb.nl
  1. Home
  2. BREUKELEN UT
  3. Kookstudio's
  4. Ato Culinair

Kookstudio Ato Culinair te BREUKELEN UT

Met ATO Culinair wordt uw feestje helemaal compleet!!! Wilt u uw kinderen weer eens helemaal terug laten gaan naar de basis van natuurlijk koken… Wilt u een kraamfeest vast voorbereiden…… Wilt u een gezellige actieve kookavond met vrienden, vriendinnen, collega`s of familie beleven… Wilt u ook eens helemaal verdwalen in de kruidentuin van ATO Culinair…… Of wilt u in uw eigen tuin weer eens een heerlijk tuinfeest geven... Wilt u de opening van uw bedrijf laten verzorgen…. Wilt u uw personeelsfeestje, uw bedrijfslancering, uw trainingen, een congres of Kook"Work"shops op een niet doorsnee locatie laten plaatsvinden……

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Ato Culinair
Ato Culinair
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van BREUKELEN UT

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top