1. Home
  2. BOCHOLTZ
  3. Kookstudio's
  4. Culunique

Kookstudio Culunique te BOCHOLTZ

Samenwerken, samen..., samen koken! In plaats van uit eten gaan met vrienden, familie, collega's of zakenrelaties kunt u bij CULUNIQUE zelf uw menu koken onder professionele begeleiding. Dit is eens iets anders dan gewoon passief aan tafel zitten en uw bordje gewoon voorgezet krijgen.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Culunique
Culunique
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van BOCHOLTZ

Kookpodium biedt diverse cursussen aan op het gebied van koken. De 4 daagse cursussen vinden plaats in de avonduren tussen 19.00 en 23.00 uur en de kookworkshops op zaterdag, tussen 10.30 en 16.00 uur (en een enkele op avonden door de week). Naast de cursussen is het ook mogelijk met een groep bij ons te komen koken (partykoken). In plaats van “uit eten” te gaan en uw bord voorgezet te krijgen, kookt u bij ons zelf uw menu onder professionele begeleiding. Kortom, wij hopen u snel te mogen verwelkomen. …  Lees verder »

Koken is leuk, met een groep koken nog leuker. Een uitgebreid lekker diner is zonder veel stress mogelijk omdat je met meer mensen kookt. Je bent lekker bezig en verliest jezelf in de bereiding of receptuur, ik hoop dat je net zo enthousiast wordt, als ik ben. …  Lees verder »

Kookstudio Bella Cucina vindt u in het hart van Kerkrade op een unieke locatie. Wij verzorgen in onze kookstudio 7 dagen per week kookclinics voor uw bedrijfsuitje, vrijgezellenfeestje, verjaardag, jubileum of partykoken. Ook met uw vaste kookclub bent u van harte welkom bij ons. Wij geven workshops tijdens het aspergeseizoen, herfst, kerst en niet te vergeten de mediterrane en tapasavonden. De catering voor al uw feesten kunnen wij ook verzorgen. Wij hopen u eens te mogen begroeten om een gezellige avond of middag te komen koken met uw eigen talenten. Graag nemen wij u mee op onze culinaire ontdekkingsreis. Zo willen wij ons enthousiasme voor eten met u delen en u "chefkok" voor één dag maken. Onze koks hebben veel ervaring. Of u nu houdt van tapas, sushi, een mediterrane ontdekkingsreis of een andere kookstijl wilt proberen: alles is mogelijk. …  Lees verder »

Een kookworkshop in je eigen keuken of op een andere locatie behoort tot de mogelijkheden. Je kunt bijvoorbeeld leren een authentiek Italiaans 4-gangenmenu te bereiden. Of nodig een paar vrienden en vriendinnen uit en organiseer een thema-avond, zoals het bereiden van antipasti en stuzzichini (tapas). Ook kun je in een avond leren hoe de Italiaanse huisvrouw zelf pasta maakt. Je beleeft gegarandeerd een smakelijke en plezierige avond! …  Lees verder »

Top