1. Home
  2. BERGEN
  3. Kookstudio's
  4. Fruits Du Soleil

Kookstudio Fruits Du Soleil te BERGEN

De workshops worden gegeven in eigen studio aan de Kogendijk of in de tuinzaal van het sfeervolle Hotel 1900, aan de Russenweg te Bergen. Voor dit seizoen heeft Fruits du Soleil een divers aanbod van mogelijkheden. Ook is het mogelijk een workshop in overleg samen te stellen. De workshop is een ideale gelegenheid om gezellig en informeel met elkaar in de weer te zijn, met als resultaat een verzameling smakelijke kleine gerechten, waar u gezamenlijk van kan genieten. Alle workshops kunnen gehouden worden op ieder gewenst tijdstip. Ook in het weekend! Groepen vanaf 10 personen, anders op aanvraag.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

Fruits Du Soleil
Fruits Du Soleil
Fruits Du Soleil
Fruits Du Soleil
Fruits Du Soleil
Fruits Du Soleil
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van BERGEN

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top