1. Home
  2. Amsterdam
  3. Kookstudio's
  4. Koken met de Zaak

Kookstudio Koken met de Zaak te Amsterdam

Koken met de Zaak vernieuwt je smaak! Wij kneden culinair vakmanschap en communicatieve vaardigheden samen tot een unieke kookervaring. Samen met u kiezen wij een thema, menu en doelstelling. Om daarmee alle ingrediënten te hebben om smaak te vernieuwen. Noem het teambuilding, coaching & cooking of gewoon ongedwongen gezellig, maar na een workshop zijn de gesprekken anders, de ogen geopend en de sfeer beter. Dit maakt elke kookworkshop van Koken met de Zaak een creatieve en inspirerende ervaring.

Reacties (0)

Koken met de Zaak vernieuwt je smaak!

Koken met de Zaak Koken met de Zaak maken kookworkshops - ook op maat - na zorgvuldig overleg met de klant. Thema en doelstelling zijn bepalend voor d

Koken met de Zaak Koken met de Zaak maken kookworkshops - ook op maat - na zorgvuldig overleg met de klant. Thema en doelstelling zijn bepalend voor d
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Amsterdam

 …  Lees verder »

Met ATO Culinair wordt uw feestje helemaal compleet!!! Wilt u uw kinderen weer eens helemaal terug laten gaan naar de basis van natuurlijk koken Wilt u een kraamfeest vast voorbereiden Wilt u een gezellige actieve kookavond met vrienden, vriendinnen, collega`s of familie beleven Wilt u ook eens helemaal verdwalen in de kruidentuin van ATO Culinair Of wilt u in uw eigen tuin weer eens een heerlijk tuinfeest geven... Wilt u de opening van uw bedrijf laten verzorgen. Wilt u uw personeelsfeestje, uw bedrijfslancering, uw trainingen, een congres of Kook"Work"shops op een niet doorsnee locatie laten plaatsvinden …  Lees verder »

Koken met kennis, moleculair, wetenschappelijk of chemisch koken; het is maar hoe je het noemt. Cook & Chemist combineert koken met natuur- en scheikundige kennis. Die aanpak levert fascinerende keukenexperimenten op. Bovendien leidt het tot beter en innovatiever koken. En...het is ontzettend leuk om te doen! …  Lees verder »

Je wilt een leuk verjaardagfeest? Kom dan gezellig kokkerellen met je vrienden en vriendinnen! Je maakt met z′n allen een lekkere pasta maaltijd. Verse pasta maken is erg leuk of maak een zelfportret op je pizza! Je mag doorgeven wat je echt niet lust, dan houden we daar rekening mee. …  Lees verder »

Top