1. Home
  2. Almere
  3. Kookstudio's
  4. Luciaz'eeterij

Kookstudio Luciaz'eeterij te Almere

Kookstudio luciaz’ eeterij is een informele kookstudio waar plezier hebben in koken centraal staat. In de ongedwongen sfeer van de kookstudio voelt iedereen zich snel op zijn gemak. De intieme keuken versterkt het gezamenlijk werken, leren en plezier maken. Niets is leuker dan samen met anderen gerechten bereidden en tegelijkertijd nieuwe ideeën en vaardigheden opdoen. Na gedane arbeid genieten van de zelfbereide gerechten maakt een kookworkshop compleet.

Reacties (0)

Luciaz'eeterij
Luciaz'eeterij
Luciaz'eeterij
Luciaz'eeterij
Luciaz'eeterij
Luciaz'eeterij
Luciaz'eeterij
Luciaz'eeterij
Luciaz'eeterij
Luciaz'eeterij
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van Almere

 …  Lees verder »

De KOOK-iN kookideeën zijn eenmalige bijeenkomsten voor minimaal 8 en maximaal 18 kook-enthousiasten. Ze starten als een kookles en eindigen als een etentje. In een gezellige ontspannen sfeer bereid je met elkaar de gerechten van het KOOK-iN idee van de dag. Dit alles onder begeleiding van uw gastvrouw en kok, Marianne Huisman-Joosse. Zij leert je de fijne en professionele kneepjes van elke keuken. Voor elk seizoen zijn er diverse aantrekkelijke diners om te bereiden en van te genieten in de KOOK-iN. …  Lees verder »

Het Smulweb Kookcollege in Amersfoort is dé specialist in culinair entertainment. Pim Haaksman, de Culinaire Beterweter in de voorhoede, staat garant voor meer dan het koken van een menu. Samen koken, lachen, eten, drinken, leren en genieten in een mooie ambiance en een informele sfeer, dat schept een band! …  Lees verder »

Top