Ik maakte sinds jaar en dag heerlijke Chili Con Carne met de Chilipoeder van Silvo. Helaas is dit niet meer te koop. Nu modder ik al een aantal jaren met andere merken maar, die zijn erg scherp.Wie kan mij vertellen welk merk en hoeveelheid ik moet gebruiken om die heerlijke Chili Con Carne smaak weer te krijgen en het niet te scherp is zodat kinderen het ook kunnen eten? Mijn recept bestaat uit o.a. 1 kg rundergehakt en twee blikken bruine bonen.
ecureuil 24-10-2013
http://www.silvo.nl/Producten/Kruiden-en-Specerijen/Specerijen/Chilipoeder.aspx
toontje44 24-10-2013
hoi hoi leeuwenbekje er is nu ook chili poeder in molen (soort pepermolen ,maar dan met chili kun je zelf bepalen hoe veel je gebruikt met gt toontje44
deonart 24-10-2013
misschien deze? http://www.smulweb.nl/recepten/1133910/Chili-con-carne
leeuwenbekje 26-10-2013
Bedankt allemaal die gereageerd hebben. Ik ga ermee aan de slag. Het recept wat ik altijd gebruikte was van Wina Born. Nu ga ik met jullie hulp mijn eigen `draai` er aan geven. Vind ik wel weer een uitdaging.