Hoe krijgt men de Surinaamse of Indische nasi zo mooi bruin? Met ketjap werkt niet voldoende. Andere rijst soorten? maakt ook niets uit. Ik heb veel geprobeerd, in restaurants is hel wel bruin.
dengroenen 28-09-2013
Je zal mischien ook geen restaurant kok zijn !!
Mischien nooit gehoord van patreil of karamel ??
Ik ken de indische keuken niet maar ik denk wel dat ze daar patreil kennen en het zelfmaken, hoe patreil in het indonesisch is dat weet ik niet !
sjoekke 13-10-2013
Wij noemen dat patrelle en ik gebruik dit regelmatig ik heb een link bijgezet zodat je even kan kijken waar je het kan aankopen in Nederland
https://www.google.be/webhp?hl=nl&tab=ww&ei=oqNaUvuTE83EsQbn3YCIDA&ved=0CAYQqS4oAQ#hl=nl&q=patrelle
Oscar_Osinga 14-10-2014
heel makkelijk met best soya saus