1. Home
  2. 'S-GRAVENZANDE
  3. Kookstudio's
  4. De Tuinkamer

Kookstudio De Tuinkamer te 'S-GRAVENZANDE

Kookstudio en Catering De Tuinkamer geeft spectaculaire workshops voor groepen. Ieder kwartaal organiseren wij een aantal workshops, geïnspireerd door de specialiteiten van het seizoen. Denk aan de lente met 'het witte goud' of de zomer met zijn zilte schaaldieren. En de herfst met wild en zuurkool, de winter met een mooi kerstdiner of gezonde stamppot na de feestdagen.

Reacties (0)

Waar ben ik nu?

Bekijk route

De Tuinkamer
De Tuinkamer
De Tuinkamer
De Tuinkamer
De Tuinkamer
De Tuinkamer
Foto's uploaden

Leuk kookstudio? Deel het
Kookstudio's in de buurt van 'S-GRAVENZANDE

Jean-Marie Oger is een echte Franse kok. Met à Table voegt hij iets nieuws toe aan het culinaire landschap van Maastricht en omgeving, door het verzorgen van kookworkshops en kookcursussen. Jean-Marie en zijn vrouw Nicole nodigen U dan ook van harte uit om mee te genieten van de culinaire hoogstandjes in de kookstudio bij hen thuis. Hier proeft u de sfeer van de echte Franse keuken. …  Lees verder »

In 2005 is de vervallen boerderij aan de Karstraat 91 omgetoverd tot een van de modernste kookstudios van Nederland. Na een gedegen voorbereiding, is begin 2005 begonnen met de renovatie van de oude woonboerderij. …  Lees verder »

 …  Lees verder »

 …  Lees verder »

Top