Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

40.642 recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker.

INGREDIENTEN

1/2 a 1 ui, 3 teentjes knoflook, 500 gr. rundergehakt, italiaanse kruiden (basilicum, oregano, majoraan, peterselie, paprikapoeder), 1 laurierblaadje, sambal, 3 kleine blikjes tomatenpuree, 1 blik gepelde tomaten in stukjes, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 pak voorgekookte lasagnevellen, olijfolie, 2 bolletjes mozzarella (of evt. 8 plakken jonge kaas), 50 gr. boter, 50 gr. bloem, 500 ml. koude melk, suiker, peper en zout.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-02-1999
  • Italiaans
  •  60-120 min.

Een krokant korstje om je kip, die lekker mals blijft.

INGREDIENTEN

Kip: 8 1/2 kippeborsten, 8 kipfileetjes, 8 drumsticks., Honing: ongeveer 10 eetlepels, Mosterd: 3 eetlepels, 75 g boter, kerriepoeder, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-12-1998
  • Afrikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Courgettesoep met kerrie, paprika en mosterd

INGREDIENTEN

2 grote courgettes (+- 30cm), 2 uien, 2 knoflookteentjes, 1 eetlepel mosterd, 1 koffielepel kerriepoeder, 1 koffielepel paprikapoeder, 1,5 l kippebouillon = 2,5 blokjes, 1 eetlepel olie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-12-2006
  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Een stevige erwtensoep is erg handig om te serveren wanneer er makkelijk gegeten moet worden en er meerdere mensen aanschuiven. Erwtensoep wordt er alleen maar lekkerder op wanneer hij een dag van te voren wordt gemaakt. Ideaal dus als morgen iedereen wat stevigs in de maag wil hebben en snel door wil naar de pakjes....... En vers gemaakte erwtensoep is ook echt lekerder dan een blik.

INGREDIENTEN

400gr. spliterwten, stukje rookspek (ca. 150gr.) 1 hamschijf, zout, 2 laurierblaadjes, enkele peperkorrels, zout, 4 preien, 2 aardappels, 2 winterwortels, 1 kleine selderijknol, 2 rookworster, bos selderij.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-03-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Na een oproepje is dit na lang experimenten de allerlekkerste samenstelling (zonder rauwe eieren!). Ik heb gezien dat later velen mijn recept letterlijk hebben gekopieerd! Een extra compliment zullen we maar zeggen!!!

INGREDIENTEN

200 gr tartaar (of rundergehakt), 1 el mayonaise, 1 el tomaten ketchup, 2 el olie, 2 tl citroensap, 1 tl mosterd, 4 druppels worchestershiresaus, zout en peper naar smaak, , Optioneel:, kappertjes, augurkjes (fijngesneden), ui (fijngesnipperd), pesto,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-07-1999
  •  
  •  0-10 min.

Een lekker snel gerecht met gerookte zalm, groenten en kruidenkaas

INGREDIENTEN

250 gram gerookte zalmsnippers, 1 ui, 2 tomaten, 1 groene paprika, 1 beker creme fraiche of room culinair, 1 pakje kruidenkaas met kruiden (bv Paturain of van AH) en 250 gram pasta naar keuze.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-09-1998
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Deze pizzabodem is zo luchtig en zacht-knapperig, daar eet je je vingers bij op.

INGREDIENTEN

Pizzadeeg: 350 gram bloem1 theelepel zout170 ml warm water3 eetlepels olijfolie1 ei1 eetlepel suiker7 gram gedroogde gist

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-01-2005
  • Internationaal
  •  60-120 min.

simpel, snel en heerlijk

INGREDIENTEN

1 varkenshaasje, 25 gr. boter, 1 sjalotje, 150 gr. verse roomkaas met kruiden, 1/8 l koffiemelk, worcestershiresaus, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-06-1999
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Basis recept met tips voor het maken van cup cakes

INGREDIENTEN

Ingrediënten voor 12 cupcakes, 125 gram roomboter op kamertemperatuur, 125 gram kristalsuiker, 125 gram zelfrijzend bakmeel, 2 eetlepels melk op kamertemperatuur, 2 ( grote) eieren op kamertemperatuur

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-02-2011
  •  
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Echt lekkere courgettes ,heb ze zelf ook gemaakt met een beetje geraspte oude kaas erover voor nog meer smaak .Had er kerrie aardappeltjes (krieltjes) bij gemaakt

INGREDIENTEN

2 courgettes, 4 eetl. geraspte wortel, 4 lente-/bosuitjes, in ringetjes, 2 eetl. rozijnen, geweld en uitgelekt, 50 g champignons, 1 eetl. kerriepoeder, 1 eetl. fijngehakte peterselie, 1 ei, losgeklopt, zout, 1 eetl. olijfolie (Mediterrane), 100 g mager rundergehakt,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-04-2009
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

4 eetlepels ceasardressing, 4 eetlepels groene pesto, 125 g demi creme fraiche, 150 g kipfilet dungesneden, 100 g rucola, 4 soft tortillawraps, 500 g tomaten in kleine stukjes, 2 bolletjes mozzarella in kleine stukjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-04-2011
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ovenschotel met prei, aardappelen en gerookte zalm

INGREDIENTEN

300 gr. prei, 200 gr.gekookte aardappelen, 100 gr. gerookte zalm, peper, zout, nootmuskaat, knoflookteentje, 1 eetlepel paneermeel, 1 eetlepel parmazaanse kaas, 15 gr. margarine

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-1998
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

De ouderwetse, echte, Italiaanse Pasta Carbonara. Ook snel, lekker en goedkoop.

INGREDIENTEN

Pasta naar keuze (spaghetti is lekker), 2 eieren, room (een bekertje creme fraiche of een half pakje koksroom/room culinair), 75 gr parmezaanse kaas, spekjes (of bakbacon in stukjes), knoflook, peper en een klontje boter (eventueel).

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-05-1999
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Vis in de pan is een Grieks recept ( Psari Plaki) dit recept is uit een kookboek wat in Griekenland is gekocht door een vriendin van mij. In het originele recept wordt geen knoflook vermeld maar als je het eet in Griekenland zit er wel degelijk knoflook in. (Heerlijk!) Eet er bvb. een lekkere Griekse salade erbij met feta, paprika tomaten enz. OF een ander lekker bijgerecht, zoals "Sperziebonen met aardappels in Tomatensaus" (Van dit recept heb ik de link onderaan gezet). Het is een van onze favoriete recepten (en van onze vrienden!) Op 14.09.2010 heb ik dit gerecht opnieuw gemaakt maar nu een slankere versie, Het originele recept is dus met 1-1½ kopje olijfolie! Ik heb dit keer eens Victoriabaars genomen. De ingrediënten voor het(slanke) recept voor 2 personen staan tussen haakjes. Sommige fotos zijn geplaatst bij beide recepten.

INGREDIENTEN

6 niet te grote plakken roodbaars of schelvis. (2), 3-4 uien in plakjes.(2), 2-3 rijpe tomaten (2), 1-1½ kopje (olijf)olie. of minder (2 theelepels gebruik ik nu), Sap van 1 citroen. (½), Half kopje fijngehakte peterselie.(half kopje), Zout en peper naar smaak., Eventueel 1 of meer teentjes knoflook. (2 vette tenen), geperst of fijngesneden.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-05-2005
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Penne met zalm en gebakken spekjes (super lekker!)

INGREDIENTEN

Spekjes, Champignons, groene paprika, Penne, creme fraise, groene pesto, gerookte zalmsnippers, peper, peterselie, olijfolie en pharmasaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op04-01-2009
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Lekkere ovenschotel met stukjes kipfilet

INGREDIENTEN

500 gram aardappelen, 1 bekertje creme fraiche, 2 eetlepels olijfolie, 50 gram magere spekblokjes, 200 gram kipfilet, 3 lente-uitjes, 100 gram champignons, zout en versgemalen peper, bieslook, 3 eetlepels geraspte kaas, geraspte nootmuskaat.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-04-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een heerlijk ovengerecht bijna zonder vet

INGREDIENTEN

600 gram visfilet naar keuze (ik gebruik kabeljauw) 1 kuipje slankie, 250 gram magere kwark, 2 eetlepels zongedroogde tomaat zonder olie1 eetlepel italiaanse kruiden, 1 theelepel strooiaroma, 4 eetlepels parmenzaanse kaas, spuitbus bakblik invetter(Baukje)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-08-1999
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Een heerlijk recept, redelijk lijnvriendelijk en het ziet er erg aantrekkelijk uit.

INGREDIENTEN

400 gram broccoli, 1 eetl. olijfolie, 1 doosje champignons, 1 gerookte kipfilet, 1 doosje boursin (light), 2 bosuitjes, 1 flinke teen knoflook, paar tros tomaatjes, scheut cognac, cashewnoten.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-10-1999
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Vegetarisch hoofdgerecht voor nog geen E1,50 per persoon

INGREDIENTEN

8 plakjes bladerdeeg (diepvries), ontdooid;, 2 eetlepels groene pesto;, 125 ml creme fraiche;, 1 courgette, in schuine plakken;, 4 tomaten, in plakken;, 1 gele paprika, in ringen;, 100 g geraspte kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-07-2005
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Snelle pofaardappel

INGREDIENTEN

*2 grote aardappels,bijv.superbintjes*1 bekertje zure room of griekse yoghurt*1 klein teentje knoflook*1 el gehakte bieslook *zout/peper

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-03-1999
  • Nederlands Bijgerecht
  •  10-20 min.

Smaakt zoals ik het in Mexico gegeten heb.

INGREDIENTEN

*een rijpe avocado*een ontvelde tomaat,zonder zaadjes*1 teen knoflook*citroensap*zout*evt.een fijngesneden rood pepertje

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-01-1999
  • Mexicaans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Een Hollands voorgerechtje die iedereen kent. altijd een succes tijdens kerst of andere feestdagen.

INGREDIENTEN

250 gram garnalen, 1/8 liter slagroom, zout, cayennepeer, 4 eetlepels mayonaise, 4 eetlepels tomatenketchup, 2 eetlepels limoen- of citroensap, 2 eetlepels wisky, 2 grote bladeren ijsbergsla, 4 plakjes limoen of citroen, peterselie.

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-02-2004
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

WEES NIET BANG IEDEREEN KAN HET!!! Nadat je dit recept 1x hebt geprobeerd wil je ABSOLUUT geen voorgepanneerde Schnitzel van de slager en/of supermarkt meer. Geloof me het lijkt meer werk dan het is... en het is het waard! Het leuke is dat je zowel Kalfsvlees, als Varkensvlees en Kippenborst kan gebruiken. Het mooie van dit recept is, mits je het goed doet ;-), dat de heerlijke panneerlaag van het vlees loslaat waardoor het mooi krokant wordt. Vaak als we een lange autorit voor de boeg hebben voor een vakantie dan maak ik de avond voor vertrek de Schnitzels en laat ze afkoelen, het is voor onderweg een heerlijke koude, hartige snack. Laat me weten of het gelukt is, of als het juist niet gelukt is, dan geef ik graag tips! Eet & Geniet

INGREDIENTEN

Ingrediënten, - 4 Kalf schnitzels, Of, - 2 Kipfilets (snij de kipfilets overdwars, met een scherp mes in 2 a 3 plakken), Of, - 4 Varkensschnitzels, TIP, Haal het vlees of het nu kip, varken of kalf is bij de biologische slager, het is het echt waard!, - Zwarte peper uit de pepermolen, - Zout, - Bloem, - 1 a 2 Eieren (zo vers mogelijk en liefst scharrel/van de boer), - Pakje Paneermeel (of liever zelfgemaakt van oud brood), - 1 Liter Zonnebloem- of Arachideolie, - 1 Fles lekkere wijn; rood/wit/rosé, - Eventueel 1 citroen

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2010
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pastaschotel met een romige saus van kip met prei en peren.

INGREDIENTEN

Kipfilet, katenspek, prei, blik peren, creme fraische, oregano en tijm, zout en peper en pasta

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-1998
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Speciaal voor het Smulwebkookboek (voor dit receptenonderdeel mag je nl. niet meer dan 12 ingrediënten opgeven) zal ik dit recept enigzins aanpassen, anders voldoet het niet aan het maximum. Verderop bij mijn recepten kun je het origineel vinden met alle ingrediënten.Ik kreeg dit recept ca. 10 jaar geleden van een italiaanse collega, en heb het in de loop der tijd iets aangepast. het is, tot mijn trots, een van de populairste recepten van smulweb.

INGREDIENTEN

1/2 a 1 ui, 3 teentjes knoflook, 500 gr. rundergehakt, italiaanse kruiden (basilicum, oregano, majoraan, peterselie, paprikapoeder 1 laurierblaadje), sambal (ja ja, ik weet het... niet Italiaans, maar lekker!) 3 kleine blikjes tomatenpuree, 1 blik gepelde tomaten in stukjes, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 pak voorgekookte lasagnevellen, olijfolie, 2 bolletjes mozzarella (of evt. 8 plakken jonge kaas), bechamelsaus (50 gr. boter, 50 gr. bloem, 500 ml. koude melk, suiker.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-07-2000
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

pastitio - of wat gebeurt er als lasagne en macaroni elkaar ontmoeten in Griekenland

INGREDIENTEN

500 gr macaroni (het lieft e langere soort maar andere doen het ook), 60 gr boter, 175 ml vers gemalen parmezaanse kaas of Kefalotiri kaas, indien verkrijgbaar, 3 ml nootmuskaat, zout en peper, 3 eieren, licht geslagen,, voor de vleessaus:, 1 grote ui, 30 gr boter, 750 gr makger gehakt half-om-half, 60 gr tomatenpuree, 125 ml rode wijn, 125 ml vleesbouillon (blokje), 60 gr peterselie, gehakt, 3 ml suiker, zout en peper,, voor de bechamelsaus:, 75 ml boter, 125 ml bloem,, 750 ml melk, 3 ml nootmuskaat, zout en peper, 1 ei, licht geslagen,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op04-11-2003
  • Grieks Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

De topper van mijn zusje in Griekenland, maar het is dan ook een authentiek Grieks recept van haar schoonfamilie uit Kato Garouna.

INGREDIENTEN

1 kg aubergines, 1 kg gehakt, 500 g uien, 1,5 kg vastkokende aardappelen, olijfolie, 1 tl kaneel, 0,5 tl kruidnagel, 0,5 tl nootmuskaat, 1 tl peper, 3 blaadjes laurier, 2 grote bouillonblokjes, 5 eieren (het eiwit, flinke lepel tomatenpuree of ketchup, paneermeel, , Voor de bechamelsaus:, 5 eieren (het eigeel), 5 el meel, 1 l melk, 75 gr boter, 200 g geraspte kaas, paneermeel,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op21-07-1999
  • Grieks
  •  0-10 min.

Deze stoofschotel is rijk aan groente, niet scherp en zeker niet vet. Wie niet van lamsvlees houdt kan kalkoen of kipfilet gebruiken.

INGREDIENTEN

500 gram lamsbout 2 uien 10 flinke tenen knoflook 1 aubergine 1 courgette 4 middelgrote aardappelen 10 groene licht pittige Turkse pepers 4 flinke tomaten 1 groot blikje tomatenpuree 2 el olijfolie 4 maggidobbeltjes 1 tl chilivlokken enkele takjes bladpeterselie 1 tl oregano takje verse munt (of 1/2 tl gedroogde) peper en zout uit de molen

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op23-05-2005
  • Turks Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 dl zonnebloemolie *, 1 dl olijfolie *, 4 el zeer fijn gesneden gemengde kruiden (bijv. basilicum, peterselie, tijm, oregano, bieslook) *, 1/2 el scherpe mosterd *, 1 el balsamico-azijn *, zout * peper *, rosbief van ? 1,2 kg *, 25 g boter *, 1 sjalotje, fijngesneden *, 2 dl rode port *, 4 dl vleesfond *, 1 dl slagroom *, 50 g ijskoude boter, in blokjes

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-02-2005
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Gemarineerde knoflook-gamba's van de BBQ of grill.

INGREDIENTEN

Rauwe gamba's of scampi's - olijfolie - zout en peper - knoflook

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-05-1999
  •  
  •  10-20 min.

'Salata Choriatiki'

INGREDIENTEN

4 tomaten - 2 kleine of 1 grote komkommers - 1 ui - 150g zwarte olijven - 2 groene paprika's - 1 eetlepel azijn - 3 eetlepels olijfolie - 1 plak fetta kaas - oregano

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-06-1999
  • Grieks
  •  0-10 min.

Het recept van deze originele italiaanse lasagna kreeg ik ooit van een italiaanse collega, ik heb 'm zelfs in een restaurant nooit zo lekker gekregen! Heb je alleen het recept van bolognesesaus of bechamelsaus nodig? Je vindt ze hier allebei! Ik ben er erg trots op dat dit al een tijd een van de populairste recepten op smulweb is, aan jullie reacties te zien vinden jullie 'm erg lekker.

INGREDIENTEN

1/2 a 1 ui, 3 teentjes knoflook, 500 gr. rundergehakt, italiaanse kruiden (basilicum, oregano, majoraan, peterselie, paprikapoeder), 1 laurierblaadje, sambal, 3 kleine blikjes tomatenpuree, 1 blik gepelde tomaten in stukjes, 1 pakje gezeefde tomaten, 1 pak voorgekookte lasagnevellen, olijfolie, 2 bolletjes mozzarella (of evt. 8 plakken jonge kaas), 50 gr. boter, 50 gr. bloem, 500 ml. koude melk, suiker, peper en zout.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op27-01-2000
  • Italiaans
  •  60-120 min.

Een van de lekkerste kipgerechten (ook omdat de kip helemaal uit elkaar viel) die ik gegeten heb - niet heet. Je moet uiteraard wel van knoflook houden!

INGREDIENTEN

, 1 kg kippenboutjes of borrelhapjes (ongemarineerd), 1 eetlepel paprikapoeder, 2 eetlepels olijfolie, 8 tenen knoflook, ongepeld, 60 ml cognac, 125 ml kippenbouillon (tablet), 1 laurierblaadje, 2 eetlepels peterselie, gehakt

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-07-2004
  • Spaans Bijgerecht
  •  30-60 min.

Coq au Vin is oorspronkelijk een gerecht uit de huiselijke keuken, maar tegenwoordig staat het ook op de kaart van gerenommeerde restaurants zoals van de beroemde Georges Blanc. Lijkt moeilijker dan het is! Ideaal voor lang tafelen met vrienden.

INGREDIENTEN

1 grote braadkip (ca. 1500 g), 100 gr. ontbijtspek, 4 worteltjes, 10 sjalotjes, 1 rode ui, 1 bakje kastanjechampignons (250 g), 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels (arachide)olie, 20 g. roomboter, zout, versgemalen peper, 2 eetlepels bloem, 4 dl volle rode wijn (Bourgogne), 1 pot gevogeltefond (380 ml), 1 Laurierblad, 1 takje tijm, suiker, 4 takjes peterselie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-01-2004
  • Frans
  •  30-60 min.

Voordelig en gezond De Kippannetje is vetarm en eiwitrijk.

INGREDIENTEN

250g zilvervliesrijst, 1 ui, 1 kleine rode, groene en gele paprika, 1 vleestomaat, 500 g kipfilets, 1 teentje knoflook, 2 el olie, zout en zwarte peper, 1/2 tl paprikapoeder, 2el boter, 1 bosje peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-12-1998
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een heerlijk en eenvoudig recept zonder vlees. Lekker licht, dus lekker voor de lente.

INGREDIENTEN

300 gram risotto, 1 dl droge witte wijn, 6 dl groente- of andere bouillon, 500 gram groene asperges, 3 eetlepels vloeibare margarine, 2 sjalotjes of 1 kleine ui, 2 teentjes knoflook, verse peper, zout en 50 gram parmezaanse kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-05-2004
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Heerlijke tomaten salade op zijn Italiaans

INGREDIENTEN

, , 4 tomaten, 2 tenen knoflook, 1 rode ui, sap van een halve citroen, ca. 4 eetlepels olijfolie (extra vergine), eetlepel witte wijnazijn, half glas witte wijn, halve theelepel mosterd, italiaanse kruiden, peper en zout, , ,

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-07-2004
  • Italiaans Bijgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

2 paprikas, 1 ui, knoflook, 200 gr. rundergehakt, 100 gr. champignons, sambal, ketjap, oregano, bouillon, 2 eetlepels tomatenpuree.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-07-1999
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Verrassend, klonk niet sprankelend, maar is erg lekker

INGREDIENTEN

1 ui, 2 tenen knoflook, 2 wortels, 3 stengel bleekselderij, 500 gram rundergehakt, 3 eetlepels ketchup, 2 dl. vleesbouillion, 1 dl rode wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op31-10-2006
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top