68 worteltaart recepten

  • Eigen recept

Dit is een heerlijke kruidige worteltaart met een super lekkere romige laag. Ipv een taart kun je ook worteltaar-cupcakejes bakken!

INGREDIENTEN

Voor de taart/ cupcakes:, , 4 eieren, 300gr (tarwe)bloem, 250gr bruine basterdsuiker, 185ml zonnebloemolie, 400gr wortelen (ik weeg ze na t schrapen/ schillen), 55 gr gepelde walnoten, 3 theelepels (1 zakje)bakpoeder, 2 theelepels kaneelpoeder, 1/2 theelepel zout, , voor de romige glazuurlaag:, 180gr zachte boter, 180gr roomkaas, 3 druppels vanille-extract, 250gr pedersuiker

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-10-2010
  • Europees
  •  10-20 min.

Lekker en gezond!

INGREDIENTEN

2 geraspte winterwortelen, 150 g boter/olie, 3 eieren, 200 g volkoren meel, 200 g rietsuiker, 1 eetl. bakpoeder, 2 theel. kaneel, 30 g geraspte kokos, 60 g rozijnen (event. noten),

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op03-10-1999
  • Biologisch
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Worteltaart

INGREDIENTEN

250ml olijfolie, 4 eieren, 250 gram rietsuiker, 250 gram zelfrijzend bakmeel, 150 gram walnoten,500gram wortelen, kaneel, zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-08-2008
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Lekkere recept van worteltaart, met een heerlijk sausje.

INGREDIENTEN

2 theelepels kaneel, 0,5 theelepel zout, 1 theelepel bakpoeder, 300 gram suiker (2 kop), 240 gram bloem (2 kop), Dit moet je samen mengen., , , In een andere kom doe je:, 3,6 dl olie (1,5 kop), 4 Stuks eieren, 350 gr geraspte wortel, 100 gr grof gehakte pecan- of walnoten, evt. wat rozijnen, , Voor de roomsaus neem je:, 225 gr verse roomkaas (monchou), 100 gr roomboter, 350 gr poedersuiker (ik doe altijd veel minder), 1 theelepel vanille essence of een zakje vanille suiker., ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-02-2007
  •  …
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

175 gram boter, 250 gram suiker, een snufje zout, 4 eierdooiers en 4 eiwitten 150 gram gepelde gemalen amandelen, 6 eetlepels sinaasappelsap, 375 gram wortelen, 3 eetlepels rum, 250 gram bloem, 1 zakje bakpoeder., =============================================

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-03-2002
  • Duits
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

, , 300 gram wortelen - 5 eierdooiers - 4 eetlepels heet water - 200 gram suiker - 1 pakje vanillesuiker - 5 eiwitten - 1 theelepel zout - 250 gram gemalen hazelnoten - 8 eetlepels gezeefd wittebroodkruim (80 gram) - 1/2 theelepel bakpoeder -1/2 theelepel gemalen kaneel -1 eetlepel rum - geraspte schil van 1 citroen -boter om in te vetten, , Voor het glazuur:, , 200 gram poedersuiker - 1 eetlepel cacao - 2 eetlepels rum -4 eetlepels heet water, , Voor de garnering:, , de schil van 1/2 sinaasappel,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-06-2000
  • Nagerecht
  •  0-10 min.

Heerlijk verrassende taart

INGREDIENTEN

125 g boter, 220 g suiker, 3 eieren, 1 grote wortel, geraspt, 60 g walnoten, 175 g bloem, 1,5 theel bakpoeder, zout, kaneel, nootmuskaat en piment, evt een handje rozijnen

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-05-2004
  • Zwitsers
  •  10-20 min.

Vies he.

INGREDIENTEN

1 sinaasappel1 kleine citroen350 gr. bospeentjes geraspt300 gr. hazelnoten gehakt4 eieren gesplitst175 gr. suiker1 zakje vanillesuiker75 gr. zelfrijzend bakmeel1 theel. kaneelpoeder1 mespuntje kruidnagelpoeder150 gr. poedersuiker

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-05-2002
  • Zwitsers
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

250 ml maisolie, - 175 gram suiker, - 3 eieren, - 175 gram bloem, - 1 1/2 theelepel bakpoeder, - 1 1/2 theelepel natriumbicarbonaat, - 1/4 theelepel zout, - 1 1/2 theelepel kaneelpoeder, - mespuntje nootmuskaat, - 1/4 theelepel gemberpoeder, - 115 gram fijn gehakte walnoten, - 225 gram geraspte wortelen, - 1 theelepel vanille-essence, - 3 dl zure room, - Voor het glazuur :, - 175 gram roomkwark, - 25 gram zachte boter, - 225 gram gezeefd poedersuiker, - 8 oranje worteltjes van marsepein,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-01-2005
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Dit heb je nodig voor de taart:, , 175 gram geraspte worteltjes, 75 gram gemalen amandelen, 75 gram gemalen walnoten, (evt. de walnoten voor het malen, eerst een paar minuten roosteren), 175 gram boter, 250 gram suiker, een theelepel kaneel, een theelepel sinaasappelrasp, 3 grote eieren, 225 gram zelfrijzend bakmeel, , Dit heb je nodig voor het versieren:, , poedersuiker, 1 citroen of citroen uit een flesje, bessensap, hagelslag, worteltjes van marsepein, ,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-04-2003
  • Belgisch Nagerecht
  •  0-10 min.

Bijzonder tussendoortje voor een heerlijk moment!!

INGREDIENTEN

300 gr. bloem... 400 ge. suiker... 1 zakje bakpoeder... 2 tl gemalen kaneel... 1 tl. gemalen kardemon... 2,3 dl. maisolie... 3 grote geklopte eieren... 1 flesje vanille-extract... 350 gr. wortelpuree(gekookte en gepureerde wortelen)... 200 gr. gehakte walnoten(of pecannoten)... 100 gr. geraspte kokos voor het roomkaasglazuur... 225 gr. zachte roomkaas... 85 gr. zachte boter... 225 gr poedersuiker... sap van 0,5 a 1 limoen... rasp van 1 limoen.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-03-2002
  •  …
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

1 rol kruimeldeeg, 1 kg wortelen, 2 onbespoten sinaasappelen, 125 g room, 50 g boter, 1 ei, peper en zout,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-08-2005
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Voor de konijntjes onder ons!

INGREDIENTEN

1 pakje vers en voorgerold bladerdeeg, 600 g wortels in schijfjes, 2 eieren, 100 g geraspte Gruyere, 1 Dl room, 1 dl melk, 2 eetlepels gehakte peterselie, boter, peper & zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-03-2000
  • Frans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Taart:, 4 eieren, 300g bloem, 250g bruine basterdsuiker, 185ml zonnebloemolie, 400g geraspte wortel, 75 gr gepelde en gehakte walnoten, 1 zakje bakpoeder, 2 tl kaneelpoeder, 1/2 tl zout, , voor de glazuurlaag:, 200gr (room)boter, 200gr roomkaas, 3 tl vanille-extract, 250gr poedersuiker, ,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-07-2012
  •  …
  •  20-30 min.

Een apart nagerecht,een taart met als aroma geraspte worteltjes en amandel.

INGREDIENTEN

5 eieren., Geraspte schil van een halve citroen, 2 theelepels bakpoeder, 300gr geschaafde amandelen., 250gr geraspte wortel(fijn), 300gr suiker., 5 eetlepels bloem.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2000
  • Frans
  •  30-60 min.

Wel apart

INGREDIENTEN

400 gr.wortelrasp,3 eieren,125 gr.suiker,125 gr.donkere kandijsuiker,300 gr.zelfrijzend bakmeel,rasp van 1 citroen,teel.kaneel,3 eetl.rum,1 dl.zonnebloemolie,zeezout,75 gr,geh.walnoten75 gr.geh.pistache,175 gr.gewelde blanke rozijnen., Topp;250 gr.poedersuiker,150 gr.roomkaas,30 gr.boter,teel.vanillesuiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-10-2013
  • Europees
  •  30-60 min.

De enige echte!

INGREDIENTEN

1 pakje voorgerold bladerdeeg, 600 gr wortels in schijfjes, 2 eieren, 100 gr geraspte gruyere, 1 dl room, 1 dl melk, 2 eetlepels gehakte peterselie, boter, peper en zout,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-09-2002
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Luchtige, heerlijke taart die niet naar wortel smaakt

INGREDIENTEN

250 gr wortel, 300 gr amandelen, 300 gr suiker, 1 el geraspte citroenschil, 1 borrelglaasje kirsch, 6 eieren, 50 gr bloem. naar keuze: marsepein, rode en groene kleurstof, poedersuiker.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-03-2002
  • Duits
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

5 plakjes diepvriesbladerdeeg, 600 gram bospeen, Zout en peper, 2 theelepels kerriepoeder, 3 eetlepels slagroom, 20 gram boter of margarine, 2 grote uien, 150 gram ontbijtspek, 4 eieren, 100 gram geraspte parmezaanse kaas, 2 -3 eetlepels koriander

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op21-02-2000
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Het ongewone van deze worteltaart is dat er helemaal geen bloem in voorkomt. En juist daarom is het deeg na het bakken zo verrukkelijk sappig. Eigenlijk hebben we hier te maken met een biscuitdeeg, waarbij bloem en zetmeel door de worteltjes, noten en het wittebroodkruim worden vervangen.

INGREDIENTEN

300 gram wortelen, 5 eierdooiers, 4 eetlepels heet water, 200 gram suiker, 1 pakje vanillesuiker, 5 eiwitten, 1 theelepel zout, 250 gram gemalen hazelnoten, 8 eetlepels gezeefd wittebroodkruim (80 gram), 1/2 theelepel bakpoeder, 1/2 theelepel gemalen kaneel, 1 eetlepel rum, geraspte schil van 1 citroen, boter om in te vetten., , Voor het glazuur:, 200 gram poedersuiker, 1 eetlepel cacao, 2 eetlepels rum, 4 eetlepels heet water, , Voor de garnering:, de schil van 1/2 sinaasappel.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-02-2002
  •  …
  •  60-120 min.

Hartige taart met wortel en geitenkaas, heel simpel en snel

INGREDIENTEN

4 grote winterwortels, 4 madame jeanetpepertjes, 4 kleine uien (of 2 grote), 4 theelepels sinaasappelhoning, rozemarijn, ongeveer 100 g pittige geitenkaas (jongbelegen of belegen), bladerdeeg (ongeveer 8 plakjes)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-12-2006
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Klassiek recept uit de VS: Worteltjestaart met pecannoten en een icing

INGREDIENTEN

Taart:, 500 gram wortelen, 4 eieren, 250 gram basterdsuiker, 250 gram zelfrijzend bakmeel, 250 ml zonnebloemolie, 200 gram pecannoten, Kaneel naar smaak, Peper naar smaak, Kardemon naar smaak, Piment naar smaak, , Icing:, 200 gram monchou, 200 gram poedersuiker, Optioneel: smaakstof voor de icing, , Garnering:, 100 gram pecannoten

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-07-2013
  • Amerikaans Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 theelepels kaneel, 0,5 theelepel zout, 1,5 theelepel bakpoeder, 300 gram basterdsuiker, 0,5 zakje vanille suiker, 240 gram bloem, Dit moet je samen mengen., , In een andere kom doe je:, 360 ml extra vierge olijfolie, 4 Stuks eieren, 300 gr geraspte wortel, Een handje blanke en een handje bruine rozijnen., 60 gr walnoten, 60 amandelen, Een handje pecannoten en een handje hazelnoten, Maal alle noten fijn met een mixer., , Eventueel kan je er een roomsaus bij maken., Voor de roomsaus neem je:, 225 gr verse roomkaas (monchou), 100 gr roomboter, 150 gr poedersuiker, 1 theelepel vanille essence of een zakje vanille suiker.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-01-2011
  •  …
  •  60-120 min.

Deze worteltaart is heerlijk als nagerecht.

INGREDIENTEN

4 eieren, 400 gr bruine basterdsuiker, 250 ml maisolie, 325 gr bloem, 8 gr bakpoeder, 20 gr carbonaat, 5 gr kaneel, 1 mespunt zout, 350 gr winterpeen geraspt, 100gr walnoten, 80 gr rozijnen,, , Voor de versiering van de taart., 90 gr boter, 300 gr poedersuiker, 300 gr roomkaas, 5 ml citroensap, 50 gr walnoten gehakt

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-06-2006
  • Nagerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

(geprepareerde) deeglapjes, 500 g wortel (geschild gewogen), niet al te fijn geraspt, 1 eetlepel olie, 1 grote ui, fijngesneden, 1 eetlepel appeldiksap, 50 g hazelnoten of amandelen, fijngemalen, 2 theelepels gemalen koriander, 2 theelepels anijszaad, 2 eetlepels peterselie, fijngeknipt, 175 g halfvolle kwark, 1,5 dl room of melk, 0,5 eetlepel gomasio of zout, springvorm van 28 a 30 cm.

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-08-2002
  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.

Het ongewone van deze worteltaart is dat er helemaal geen bloem in voorkomt. En juist daarom is het deeg na het bakken zo verrukkelijk sappig. Eigenlijk hebben we hier te maken met een biscuitdeeg, waarbij bloem en zetmeel door de worteltjes, noten en het wittebroodkruim worden vervangen

INGREDIENTEN

300 gram wortelen, 5 eierdooiers, 4 eetlepels heet water, 200 gram suiker, 1 pakje vanillesuiker, 5 eiwitten, 1 theelepel zout, 250 gram gemalen hazelnoten, 8 eetlepels gezeefd wittebroodkruim, (80 gram), ? theelepel bakpoeder, ? theelepel gemalen kaneel, 1 eetlepel rum, geraspte schil van 1 citroen, boter om in te vetten.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-05-2002
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

700gr wortelen, 1 glas bouillon, rozemarijn, 100gr platte kaas, 2 eieren, 1 eetlepel dragon, p&z

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-09-2001
  • Belgisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

250 g. bloem, zout, 1 groot ei, 200 g. boter, 800 g. winterwortel, peper, sojasaus (ketjap manis), citroensap, 1 el. witte basterdsuiker, 250 g. mozzarella, 8 el. fijngehakte peterselie, 6 el. paneermeel, 40 g. geraspte pikante kaas

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op06-01-2000
  •  …
  •  60-120 min.

Een heerlijke hartige/kruidige taart, met wortels. Altijd lekker !

INGREDIENTEN

2 kopjes bloem, 1 kopje bruine suiker, 4 eieren, 1 kopje olijfolie, 1 tl zout, 1 tl bakpoeder, 2 tl kaneel, 1 tl gember, 2 kopjes geraspte wortel (ongekookt), 1 kopje gemalen walnoot, 140 gr. Philadelphia (kaas), ½ kopje boter, 2 kopjes poedersuiker, 2 tl vanilleessence

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-07-2007
  • Engels Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

"Eet je groenten". Wie heeft dat niet vaak gehoord als kind? Met deze taart geen enkel probleem. Natuurlijk kun je ook cupcakes maken met dit recept, houd dan ongeveer de helft van de baktijd aan.

INGREDIENTEN

Voor de worteltaart, 300 gram  bloem, 450 gram wortels (gewicht na raspen), 250 gram palmsuiker (toko) (alternatieven: bruine basterdsuiker of rietsuiker), 1 koffiekopje rozijnen, 150 gram kokosolie (reformwinkel of toko) of 150 ml plantaardige (milde) olie, 30 gram cashewnoten, 30 gram walnoten, 4 eieren, 1 pakje bakpoederOptioneel: 2 eetlepels hennepzaadjes en/of 2 eetlepels chiazaadjes.Voor de roomkaasglazuur, 50 gram ongezouten roomboter op kamertemperatuur, 150 gram gezeefde poedersuiker en 150 gram (poeder) stevia of 300 gram poedersuiker, 185 gram roomkaas (bijvoorbeeld Philadelphia)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-08-2002
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

2 theel. olijfolie, 1 grote ui, fijngesneden, 1 courgette (ong. 170 g), in blokjes van 1x1 cm, ½ theel. zout, 2 grote eieren, 4 eetl. melk, 3 wortels, geschild, geraspt, drooggedept, 100 g geraspte kaas, 1 eetl. fijngesneden dille,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op29-08-2011
  • Slanke keuken Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

4 eieren;, 200 g lichtbruine basterdsuiker (zak 500 g);, 200 ml zonnebloemolie;, 250 g zelfrijzend bakmeel;, 2 tl kaneelpoeder;, 1/2 zakje bakpoeder (a 8 g);, 300 g winterpeen (zak 1 kg), fijngeraspt;, 2 bananen, fijngeprakt;, 1 bakje walnoten (60 g), gehakt;, 25 g boter, op kamertemperatuur;, 200 g poedersuiker;, 3 el roomkaas.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-01-2011
  • Amerikaans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Overheerlijke worteltaart, beetje werk maar het is het echt waard!

INGREDIENTEN

225 g zelfrijzend bakmeel, 1tl bakpoeder, 2 tl koekkruiden, 3 eieren, 125 ml zonnebloemolie, 350 gr. geraspte wortel, schil van 1 (gewassen) sinaasappel, flinke hand(80 gr) gehakte walnoten, , Voor het glazuur:, 200 gr. roomkaas, 75 gr. poedersuiker, 2 tl citroen, schil van 1 (gewassen) citroen, handje gehakte walnoten(fijngehakt zodat je het eroverheen kan strooien), 8 mooie halve walnoten ter decoratie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-09-2010
  • Engels
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

- 6 eierdooiers, - 6 eiwitten, - geraspte schil van 1 citroen, - 2 el kersenbrandewijn, - 300 g wortels, - 300 g geschaafde amandelen, - 50 g meel, - poedersuiker, - marsepein.,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-09-2003
  • Zwitsers
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Plakjes deeg voor hartige taart (diepvries, pakje a 450 g), , 1 rode paprika, , 2 winterwortels, , 2 eetlepels zonnebloemolie, , 4 eieren (M), , 75 ml slagroom (bekertje a 125 ml), , 2 zakjes gemalen pittige kaas (red hot, a 100 g)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-04-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Wotreltjestaart.

INGREDIENTEN

225 g zelfrijzend bakmeel, 1 tl bakpoeder (pakje 5 zakjes), 2 tl koek- en speculaaskruiden, 200 g lichte basterdsuiker, 3 eieren, 150 ml zonnebloemolie, 500 g winterpeen, fijngeraspt, 1 bakje pistachenoten (95 g), 1 bakje roomkaas (185 g), 150 g poedersuiker, 1 limoen, schoongeboend

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op21-09-2013
  • Nederlands
  •  120 min. <

De Zwitserse versie van " worteltaart ", die niet naar wortels smaakt, De geraspte wortels maken de taart sappig en benadrukken de smaak van amandelen, die er ook in zitten. De taart ziet er mooi uit en is minder vet dan de Amerikaans carrotcake waar meer vet, roomkaas en geen amandelen in zitten. Een heerlijk en geurig gebak!!

INGREDIENTEN

6 eieren - 300 gr suiker - 300 gr heel fijn gemalen amandelen - 250 gr rauwe wortel - 50 gr bloem - rasp van een onbehandelde citroen - 1 theel bakpoeder - 1 borrelglaasje kirsch (te koop in keukenflesjes bij AH) - wat poedersuiker

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-02-2004
  • Zwitsers
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

300 gram wortelen, 5 eierdooiers, 4 eetlepels heet water, 200 gram suiker, 1 pakje, vanillesuiker, 5 eiwitten, 1 theelepel zout, 250 gram gemalen hazelnoten, 8 eetlepels, gezeefd wittebroodkruim (80 gram), ? theelepel bakpoeder, ? theelepel gemalen kaneel, 1 eetlepel rum, geraspte schil van 1 citroen, boter om in te vetten.Voor het glazuur:, 200 gram poedersuiker, 1 eetlepel cacao, 2 eetlepels rum, 4 eetlepels heet water.Voor de garnering:, De schil van ? sinaasappel., ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-04-2003
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

10 g boter (bakboter), 4 wortelen, 2 eieren, 20 g rietsuiker, 4 cl arachideolie, 125 g bloem (zelfrijzend), 50 g kokosnoot (geraspt), 1 eetlepel citroensap, kaneelpoeder, 40 g boter (roomboter), 75 g poedersuiker, 0.5 dl sinaasappelsap, 100 g walnoten

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-04-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Taart van Wortels!!

INGREDIENTEN

5 eidooiers>250 gram suiker>, 250 gram fijngehakte wortelen>, 250 gram fijngehakte amandelen>, 80 gram bloem>, 1 eetlepel bakpoeder>, 5 eiwitten>, 1 mespuntje zout>, , Voor het Glazuur:, 450 gram poedersuiker>, 2 eiwitten>, 1 eetlepel water>, 1-2 eetlepels kirsch>,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2002
  • Zwitsers
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies