939 wild recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

'Wild eten in de Achterhoek'.Al jaren bekend in 't land,geen wonder want het gevarieerde landschap van deze mooie streek van ons land biedt vele mogelijkheden op dit gebied.Van oudsher komt er veel wild voor en daardoor weten de koks uit deze streek om te gaan met de vele mogelijkheden van de bereiding van wild.

INGREDIENTEN

-75 g boter/margarine., -1 kg gemengd vlees van wild oa.zwijn,ree, eend,fazant,haas enz., Gemengde paketten zijn te koop uit het diepvriesvak in de supermarkt., -veel peper uit de molen., -zout,event uit de molen., -1 kleingesneden ui., -5 cm. prei., -5 cm. winterwortel., -stukje knolselderij., -2 stelen bladselderij., -1 klein takje tijm., -2 laurierbladen., -4 kruidnagels., -12 gekneusde peperkorrels., -8 jeneverbessen., -1 klein blikje tomatenpuree., -2 plakken ontbijtkoek., -3 eetl.bloem., -1 glas rode port., -1 glas rode wijn., -1 glas water.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-12-2000
  • Regionaal Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Dit recept is in een opwelling tot stand gekomen, ge?nspireerd door Lia (lia_b_k) en Lisa (bizie_lizie). Vandaag meteen uitgeprobeerd en het was super!

INGREDIENTEN

1 kg wild zwijnspoulet zonder bot, plm. 500 g paddestoelen (kastanjechampignons/oesterzwammen/shii-take), 4 uien, 2 teentjes knoflook, 2 plakken knolselderij, 200 g spekblokjes, 4 dl rode wijn, 1 el gedroogde tijm, 1 el rozemarijn, enkele takjes selderij, 100 g boter, zout, peper, eventueel bloem of maizena, eventueel bouillon

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-11-2000
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

2 cl De kuyper Wild Strawberry, 2 cl De Kuyper Creme de Bananas, 3 cl De Kuyper Red Orange

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-10-2007
  •  
  •  0-10 min.

Haas, wild zwijn of ree met zelfgezochte bospaddestoelen in tequila jus

INGREDIENTEN

250 gr wild p.p olijfolie, 4 handen gedroogde bospaddestoelen., tequila,room, 1 spaans pepertje rode wijn.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-11-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

50 gram gekookt vlees van wild - 1 ei - 1/2 dl slagroom - 1/2 dl wildbouillon - zout, peper - 2 eidooiers

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op26-01-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 kilo stoofvlees van wild zwijn, 30 gram boter, 2 grote uien, 1 knolselderij, peper en zout, een scheutje rode portwijn, 1 eetlepel kastanjepuree, 1 dl room., , voor de marinade;, 1 fles rode tafelwijn, 1 ui, 1 prei, 6 jeneverbessen, 1 kruidnagel, peterselie.,

  •  Voorgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-11-2002
  • Nederlands Voorgerecht
  •  60-120 min.

Een makkelijk en snel wildgerecht dat lekker smaakt in een prima saus !!!

INGREDIENTEN

-1 wild konijn (panklaar en in stukken), -boter en olie, -2 sjalotten (fijn gesnipperd), -2 el bloem, -75 cl goede, kruidige rode wijn, -4 tenen knoflook, -1 bouquet garni, -zout en peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-10-2005
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een klein cadeautje als voorgerecht!

INGREDIENTEN

Wild naar keuze, bij voorkeur zwijn, struisvogel,hoen en konijn maar t maakt niet veel uit hoor.(je kunt gerust stukjes restvlees gebruiken,filet is makkelijk!) pot kersen, kersenlikeur, chocoladereep puur, kookroom, boter, sinaasappelsap, bruine suiker, fillodeeg 2 pakketjes,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2004
  • Multi-cultureel Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1kg wild zwijn in blokjes gesneden-, 50ml olie-, 250g ui, fijn gesneden-, 20-30g zoete paprika-, Zout en peper naar smaak-, 1 teentje knoflook, heel fijn gehakt-, 20g Tomaten puree-, 400g Zuurkool-, Bouillon-, 100g zure room-, 400g geschilde aardappels, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op20-02-2003
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

*1 groot wild konijn of 2 kleine konijnen, *2 dl. water of bouillon, *2 vleestomaten, *2 el. tomatenpuree, *2 tl. oregano, *60 gr. boter of margarine, *konijn- of wildkruiden, , Tip:, Bind het stoofvocht bij met allesbinder of aangemengde bloem en voeg enkele druppels Worcestershiresauce toe.,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

*250 gr. gaar vlees van wild konijn, *600 gr. gare aardappelen, *300 gr. katenspek in lange repen, *1 ei, *1 dl. slagroom, *peterselie, *0,5 tl. nootmuskaat, *beetje boter of olie, *zout en peper, , Tip:, Leg tussen de laagjes een rijtje geblancheerde worteltjes.,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-09-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Struisvogelbiefstuk, everzwijnfilet,kalfsmedaillon

INGREDIENTEN

6 x 100 gram struisvogelbiefstuk, 6 x 100 gram everzwijnfilet, 6 x 100 gram kalfsmedaillon, olijfolie, peper, zout, 200 gram frambozen, 1 dl rode wijn, 1 dl wildbouillon of fond, allesbinder, suiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-12-2001
  •  
  •  30-60 min.

Het hoofdgerecht van de heksensabbath

INGREDIENTEN

3 wilde konijntjes in stukken, zout, peper, 1 theelepel thijm, 1 theelepel rozemarijn, 2 dl olijfolie, 3 eetlepels boter, 7 teentjes knoflook, 3 grote uien in ringen, 3 laurierblaadjes, 250 gr winterwortel in stukjes, 1 fles witte wijn, 500 gr. wilde paddestoelen, 1 bosje peterselie, 7 dikke plakken rauwe ham in stukjes

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op08-08-1999
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Over het ontstaan van de jachtschotel zijn bibliotheken volgeschreven. In zijn standaardwerk Van De Hond In De Pot Tot De Kat Op Het Spek: 483 Jaar Jachtschotel In De Lage Landen (1983) stelt voedselhistoricus Willibrord Schoonbrood orde op zaken.
Jachtschotel heet jachtschotel, schmiert Schoonbrood in adembenemend proza, omdat er wild in moet. De verwarring is echter ontstaan toen wij Hollanders - in tegenstelling tot de ons omringende volkeren - uit luiheid rundvlees in de jachtschotel zijn gaan stoppen. Op koeien jagen, dat kun je geen sport meer noemen, stelt Schoonbrood, een legendarische uitspraak die Hans Teeuwen vele jaren later zou verwerken in een van zijn theatershows, al werden de koeien door paarden vervangen, en de geweren door knuppels.

INGREDIENTEN

600 gram hertenpoulet, 200 gram gerookt spek, in blokjes olijfolie, 300 gram wortel, in blokjes, 2 sjalotten, gesnipperd, 4 tenen knoflook, gehakt, 1 ei, 2 goudreinetten, geschild en in stukjes, 10 jeneverbessen, gekneusd, 1 dikke plak peperkoek, 150 gram roomboter, 3 laurierblaadjes, 1 el koekkruiden, 3,5 dl rode wijn, peper en zout, 1 el bloem

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op02-12-2011
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

* 500 gaar vlees (konijn,ree), * 50 gr. roomboter, * 50 gr. bloem, * 3 1/2 dl vleesbouillon(tablet), * 1 tl worcestershire saus, * 1 tl ketjap, * 2 blaadje gelantine, * 2 tl. salieblaadjes fijn gesneden, * 2 el. peterselie fijn gesneden, * zout/peper, Voor het paneren en frituren:, * 3 eiwitten, * paneermeel, * frituurolie,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op07-11-2002
  •  
  •  60-120 min.

Wildzwijnsmedallions zijn bedoeldt als amusse,om de eetlust op tewekken.

INGREDIENTEN

Wildzwijnshaas, stoofpeertje, rodewijn, water, spruitjes, mais (blikje), kaneelstokje, vanilliestokje, suiker, citroen,sinaasappel, gelatine blaadjes ?24, takjes kervel, , (afgarneren met produkten die een wildzwijn eet), , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-11-1998
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Dit recept heb ik in mijn kookboek opgezocht voor marianneoud

INGREDIENTEN

Marinade: 1/2 l rode wijn, 1/8 l water, witte peper, 1/2 tl mosterd., , verder: 2 wildzwijnsteaks, witte peper, zout, 4 el olie, 2 uien, 1 tl paprikapoeder, 20 g bloem, 4 halve peren uit blik, 4 el compote van vossebessen.,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op25-02-2004
  • Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Met een saus van rode Bourgogne

INGREDIENTEN

6 wildzwijnscoteletten,100 gr. kastanjepuree,100 gr. boter, 6 appelschijven, 6 kersen; 2 eetl. olijfolie, 1 ui, 1 prei, 1 winterwortel, tijm, 6 peperkorrels, zout, 1/4 liter rode Bourgogne, 1 glas cognac, slagroom

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-07-2001
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Kentuky kipdrumsticks met kerrie-gembersaus

INGREDIENTEN

8 kipdrumsticks, 2 kruidenbouillontabletten, 2 theelepels kipkruiden), frituurolie, 75 gr cornflakes, 3 eieren, 3 dl halfvolle melk, 50 gr bloem, 1 zakje kerriesaus, 1 eetlepel gesneden gember, 2 eetlepels fijngeknipte bieslook, 2 grote groene koolbladeren

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

* 250 gr gehakt, * 1 pot wittebonen in tomaten saus, * 1 eetl mosterd, * 1 ui gesnipperd, * naar smaak zout en peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2011
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Mexicaanse kalkoen
(2 personen)

INGREDIENTEN

1 ui, 1 vleestomaat, 200 gr kalkoenfilet, 2 eetlepels olie, 1/2 zakje taco seasoning (Casa Fiesta), 75 gr doperwtjes (diepvries), 2 eetlepels Mexicaanse tomatenketchup, 10 takjes verse koriander (of 3 takjes peterselie),

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kippelever in paprikasaus

INGREDIENTEN

3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 2 schoongemaakte en in reepjes gesneden groene paprika's, 500 gr in stukken gesneden kippelever, 1 dl droge witte wijn, 1 dl kippebouillon, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

? 4 wildzwijnsteaks a 150 gr, ? ? liter rode wijn, ? 4 jeneverbessen, ? 8 peperkorrels, ? 2 eetlepels olie (30 gr), ? Zout, peper, ? 4 halve schijven ananas uit blik, ? 2 eetlepels mandarijnenpartjes uit blik (ca 16 stukjes), ? ? banaan, ? 10 gr boter, ? 4 halve peren uit blik, ? 4 theelepels veenbessen,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-02-2003
  • Duits Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

In witte wijn gestoofde kip

INGREDIENTEN

25 gr boter, 250 gr in reepjes gesneden gekookte ham, 1 in vier stukken verdeelde kip van 1250 gr, zout, peper, gemalen koriander, gemalen komijn, 3 dl droge witte wijn, 2 dl kippebouillon, 3 uitgeperste teentjes knoflook, 12 gevulde groene olijven, 2 eetlepels kappertjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

De cassoulet is een gerecht dat thuishoort aan de Franse zijde van de Pyreneeen. Men onderscheidt er drie vrij klassieke cassouletgerechten waarop men in de 19e en 20e eeuw honderden varianten heeft bedacht. Met de oorspronkelijke cassoulet hebben veel van die gerechten, op de witte bonen na, nog slechts heel weinig te maken. En bij die laatste categorie behoort ook de cassoulet van vandaag. Daarvoor kan het vlees van zowel het echte wild als het gefokte wild worden gebruikt.

INGREDIENTEN

600 gram ontbeend vers vlees van (gefokte) konijnen, herten en/of wildzwijnen, - 600 gram gekookte witte bonen, uit blik of pot, - zout, - witte peper uit de molen, - 50 gram boter, - 4,5 eetl. olijfolie (traditioneel), - 2 uien, grof gesnipperd, - 2 teentjes knoflook, ragfijn gehakt, - 1 grote rode paprika, bij voorkeur ontveld, vruchtvlees in kleine blokjes gesneden, - 3 grote tomaten, ontveld, vruchtvlees in blokjes gesneden, - 1 klein laurierblad, - 1 takje verse rozemarijn, - 3 dl wildfond, uit potje, - 1 dl droge witte wijn, zoals Chardonnay, - 2 eetl. fijngehakte bladpeterselie, - ca. 75 gram droog broodkruim,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op13-11-2000
  • Frans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Konijn in pindasaus

INGREDIENTEN

3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 in stukken verdeeld konijn van 1 kg, 2 schoongemaakte en kleingesneden uien, 1 eetlepel paprikapoeder, 3 dl kippebouillon, 2 1/2 dl droge witte wijn, 1 eetlepel azijn, 125 gr gemalen pinda's, 1 theelepel gemalen komijn, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Chicharones de pollo (stukjes gebakken kip uit Peru)

INGREDIENTEN

1/4 kop lichte sojasaus (geen ketjap!!), 1/4 kop citroensap, 1/4 kop donkere rum, 1 kip (1,8 kg, in zestien stukken), 1 kop bloem, 1/2 theelepel zout, vers gemalen zwarte peper, 2 koppen slaolie,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hete kip met aardappel en paprika
(Mexico)

INGREDIENTEN

8 kipkarbonades, peper, zout, 3 eetlepels olijfolie, 750 gr stevige aardappels, 1 groene, 1 rode en 1 gele paprika in reepjes, 1 ? 2 fijngehakte groene Spaanse pepers, 3 teentjes knoflook, 1 theelepel gemalen komijn (djinten)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kalkoenfilets met rode bonen
(Mexico

INGREDIENTEN

8 kalkoenfilets, 2 blikken rode bonen in chilisaus, 4 grote zachte rode chillies (of een grote rode paprika), enkele gedroogde scherpe rode chillies (naar smaak), 1 koffielepel korianderpoeder, 1 koffielepel komijn, veel knoflook, olie om het vlees in te bakken,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Mexicaanse Kip

INGREDIENTEN

4 kipfilets (400-500 gr), 2 uien, 2 eetlepels hot ketchup, het sap van 1 citroen, 1 theelepel sambal, 1 groot blik ananasstukjes, 50 gr boter, peper, zout, kerrie naar smaak, rijst,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

500 gram spruitjes, schoongemaakt, 250 gram kastanjechampignons, 1 doosje magere spekreepjes, 3 sjalotjes, gesnippert, 2 teentjes knoflook, geperst, 75 gram walnoten of hazelnoten, grofgehakt, 2 eetlepels olijfolie of boter, zout en peper, nootmuskaat

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-11-2008
  • Frans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Konijn in sinaasappelsaus

INGREDIENTEN

3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 in stukken verdeeld konijn van 1 kg, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 3 dl droge witte wijn, 2 1/2 dl sinaasappelsap, zout, peper, 1 eetlepel maizena, 2 eetlepels fijngehakte peterselie

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Chicken-potato-hotpot

INGREDIENTEN

3 grote winterwortelen of 6 boswortelen, 2 grote uien, 600 gr kipfilet, 2 1/2 dl kippebouillon, 500 gr aardappelen, zout, peper, 200 gr bloem, 1 1/2 dl melk, 1 theelepel bakpoeder, 5 takjes peterselie, 50 gr boter, 2 eieren

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kip met champignons en kaas

INGREDIENTEN

1 in vier stukken verdeelde kip van 1250 gr, 5 dl water, zout, peper, 25 gr boter, 25 gr bloem, 1 theelepel kerrie, 1 dl koffieroom, 250 gr in plakjes gesneden champignons, 100 gr geraspte jongbelegen kaas, 3 eieren, 4 eetlepels paneermeel,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kip in eiersaus

INGREDIENTEN

3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 in vier stukken verdeelde kip van 1250 gr, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 3 dl kippebouillon, 2 eetlepels mosterd, zout, peper, 4 gepelde, fijngehakte hardgekookte eieren,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kruidige rijst met kip en garnalen

INGREDIENTEN

6 kipvleugels, 2 eetlepels zonnebloemolie, 1 theelepel sesamolie, 4 plakken gerookt spek, 1 ui, 1 teentje knoflook, 2 stengels bleekselderij, 1 rode paprika, 1 laurierblad, 1 takje verse of 1 theelepel gedroogde tijm, 350 gr langkorrelrijst (geen snelkookrijst), 1/2 liter kippebouillon, 1/2 literblik gepelde tomaten, 150 gr grote gepelde garnalen, 1 rood pepertje,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Herte chili

INGREDIENTEN

1 eetlepel olie, 600 gr hertestoofvlees in kleine stukjes, 1 gesnipperde ui, 1 geperst teentje knoflook, 1/2 eetlepel tomatenpuree, chilipoeder, 300 gr ontvelde, grof gesneden tomaten, zaadjes verwijderd, 2 takjes tijm, 60 gr jalapenopepers (Casa Fiesta), 2 blikken kidneybeans (? 400 gr), afgespoeld en uitgelekt, 2 eetlepels fijngehakte basilicum, 8 tacobakjes (taco trays, Casa Fiesta), 1 1/4 dl zure room, 100 gr geraspte oude kaas, 2 fijngehakte lente-uitjes

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kip in pepersaus

INGREDIENTEN

1 in vier stukken verdeelde kip van 1250 gr, 5 dl kippebouillon, 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 2 uitgeperste teentjes knoflook, 4 sneetjes oud brood zonder korst, 2 dl melk, 4 schoongemaakte, van de zaadjes ontdane en in stukken gesneden rode pepers, 2 ontvelde en in stukken gesneden tomaten, 100 gr walnoten, 75 gr geraspte Parmezaanse kaas, zout, peper,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Kip met banaan

INGREDIENTEN

1 in vier stukken verdeelde kip van 1250 gr, 2 eetlepels citroensap, zout, peper, 3 eetlepels olijf- of zonnebloemolie, 1 schoongemaakte en kleingesneden ui, 2 ontvelde en in stukjes gesneden tomaten, 2 dl droge witte wijn, 75 gr boter, 4 gepelde en overlangs doormidden gesneden bananen, 75 gr geraspte Parmezaanse kaas,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-08-2000
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Met een saus van gecarmeliseerde walnoten

INGREDIENTEN

Hoofdgerecht voor 4 personen., , 4 wildzwijnkoteletten, 2 dl room, 1 dl demiglace, 3 eetlepels suiker, Paar naalden rozemarijn, ? Teen knoflook, Peper, zout, 30 gram roomboter, 2 borrels cognac, 100 gram walnoten, 1 dl witte wijn, een winters groentegarnituur.,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-10-2005
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

De pan heeft een doorsnede van 20 cm.

van 74,9
Alleen vandaag 64,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Op zoek naar inspiratie voor het meest bijzondere diner van het jaar? Met deze verzameling kerstrecepten zet je een geslaagd menu op tafel. … Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies