Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

4 kalkoenragout recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Ragout met rode en groene groenten

INGREDIENTEN

4 ragoutschelpen, 2 1/2 dl. kippenbouillon (van blokje), bladselderij, 250gr. kalkoenfilet, 1tl kerriepoeder, 25gr. bloem, 125ml slagroom, handje diepvriesdoperwten, 1/2 rode paprika (fijngesnipperd), bosje bieslook, 25 gr. boter

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-12-2005
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 dl kippenbouillon van een tablet - 1 takje bladselderij - 250 gram kalkoenfilet - 25 gram boter - 1 theelepel kerriepoeder - 25 gram tarwebloem - 125 ml slagroom - 75 gram diepvries doperwtjes - rode paprika, in piepkleine stukjes - 2 eetlepels bieslook, geknipt - 4 ragoutschelpen

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op06-12-2005
  • Nederlands Voorgerecht
  •  0-10 min.

Kalkoenragout met groene en rode groenten

INGREDIENTEN

2 ? dl. kippenbouillon (van een tablet), 1 takje bladselderij, 250 g kalkoenfilet, 25 g boter, 1 theelepel kerriepoeder, 25 g tarwebloem, 125 g slaagroom (C1000 huismerk is het lekkerst), 75 g doperwtjes (diepvries), 1/4 rode paprika, in piepkleine stukjes, 2 eetlepels bieslook geknipt (c1000 vers is het elkkerst), 4 ragoutschelpen(merk : Jos Poel)

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-12-2005
  • Nederlands Voorgerecht
  •  20-30 min.

Een fraaie voorgerechtje, goed op smaak gebrachte kalkoen ragout in bladerdeeg bakjes.

INGREDIENTEN

500 g kalkoen of kip, gaar gekookt in kippenbouillon en erna afgekoeld en in kleine blokjes gesneden, , 25 g margarine, 30 g bloem, 1 ui, in halve ringen, 1/2 t zeezout, 1/4 t nootmuskaat, 1/4 t witte peper, 1/4 t knoflookpoeder, 1/4 t kerriepoeder, 200 ml slagroom, 200 ml melk, 200 ml bouillon waar het kalkoen in gekookt zijn, 1 kop bevroren groene erwten, ontdooid, , 4 pasteibakjes (1 per persoon)

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-07-2015
  • Afrikaans Voorgerecht
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top