11 tongrolletje recepten

INGREDIENTEN

50 gr. vetstof, 75gr. bloem, 4a5dl. visbouillon, 1/2dl. witte wijn, 1 visbouillonblokje, 150gr. gerookte makreel, 1 1/2dl. room, 100gr. garnalen,4 eetlepels fijn gehakte bieslook, kerriepoeder, Voor het pocheren:1 1/2dl.witte wijn, 1 visbouillonblokje en 6 tongrolletjes met zalm.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-03-2000
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Tongrolletjes in een lichte saus,gegarneerd met garnalen

INGREDIENTEN

8 tongrolletjes, 250 gr gepelde garnalen, 3 sjalotten, 3 teentjes knoflook, 10 zwarte peperballetjes, 1 dl room, 4 fijne jonge wortels, jonge prei, takje tijm, 2 dl droge witte wijn, 1 dl water, 1 el fijngemalen peterselie

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-05-2000
  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.

*** In aluminiumfolie ***

INGREDIENTEN

, , , * 8 tongrolletjes * 8 sneden gerookte zalm * 1 kop bladspinazie (diepvries) * 8 eetlepels boter * 1dl room * peper en zout.,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-10-2000
  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

1 grote tongreep per persoon, 200 gram verse zalm, 2,5 deciliter witte wijn, visfumet, 1 eetlepel citroensap, peper en zout, 3 deciliter room, Veel bieslook, 100 gram. boter, 1/2 kilogram garnalen,

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-12-2001
  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.


Life and cooking

INGREDIENTEN

1 pak zuurkool, 3 takjes tijm, 500 gram tongfilets, (grove) mosterd, zout, peper, 4 plakken gerookte ham, 2 dl balsamicoazijn, 4 stukken aluminium folie, , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-01-2004
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Licht gebakken rolletjes tongfilet gegaard in een knoflook roomsaus.

INGREDIENTEN

P.p 3 tongfilet, zout, peper, verse knoflook, ui gesnipperd, bloem, beetje water, room, boter

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-11-1999
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Culinaire mogelijkheden met Oesters.En hoe je het beste een oester kunt openen.

INGREDIENTEN

Culinaire mogelijkheden met Oesters.

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-11-2004
  • Nederlands Voorgerecht
  •  0-10 min.



Van op de kade zie je de vissersloepen de haven binnenvaren. Wat zou het mooi zijn om hun van overvloed uitpuilende netten te lichten en de beste verse vis uit te kiezen. Lieve visser, zijn er verse tongetjes voor dit recept ?

INGREDIENTEN

200 g gerookte zalm - 200 g gerookte makreel - 100 g room - 4 tongfilets - dille - enkele jeneverbessen - peper en zout - witte wijn - 1/4 l visbouillon - 4 kleine bladerdeegbakjes - boter - 1/8 l room - 2 eetlepels Ricard - bindmiddel - krulanddijvie

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-06-2001
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.


INGREDIENTEN

1 ui - 2 seldertakjes - 1 kg grote mosselen - 4 mooie tongfilets - 2 dl witte wijn - 1 kruidentuiltje (peterselie, tijm en laurier) - 5 preistaven - boter - 4 dl room - 1,5 el mosterd met pitjes - 2 el gehakte peterselie - nootmuskaat, peper en zout

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-01-2001
  • Belgisch Voorgerecht
  •  30-60 min.

Feestelijke zeetongrolletjes in taartenbakjes met een sausje

INGREDIENTEN

-8 zeetongrolletjes, -2 dl droge witte wijn, -1/2 kleine ui (gesnipperd), -2 worteltjes (grof gehakt), -selderij (grof gehakt), -peterselie, -zout en witte peper, -8 kleine langoustines (gekookt), -8 kant en klaar gekochte bakjes van bladerdeeg, -15 g boter en 15 g bloem, -8 plakjes truffel of grote gekookte garnalen als versiering

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-12-2003
  • Belgisch
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

1 ui, 2 seldertakjes, 1 kg grote mosselen, 4 mooie tongfilets, 2 dl witte wijn, 1 kruidentuiltje (peterselie, tijm en laurier), 5 preistaven, boter, 4 dl room, 1,5 el mosterd met pitjes, 2 el gehakte peterselie, nootmuskaat, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-03-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Stuur jouw lekkerste recept in met verse ingrediënten van het land en maak kans op een WARE SMAAK kookworkshop van Estée (winnares MasterChef) in haar eigen restaurant. Doe mee!… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies