Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

3.631 thais recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept

Dit was echt verrukkelijk! We hebben gesmuld van dit heerlijke pittige gerecht. Het is nog lekkerder als je het gerecht een dag tevoren maakt zodat de kruiden goed zijn ingetrokken.

INGREDIENTEN

1 kilogram rundvlees in blokjes van plm. 2 cm. -, 3 teentjes knoflook -, 1 ½ eetlepel rode currypasta (bijv. Thai Kitchen)-, 2 eetlepels sesamolie -, 1 verkruimelde vleesbouillontablet -, 150 ml runderfond (hiervoor kun je eventueel ook runderbouillon van tabletten gebruiken)-, 1 eetlepel zonnebloemolie -, 2 uien -, 600 gram sperziebonen -, 200 ml kokosmelk -, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op21-02-2011
  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-07-2007
  • Thais
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Mag het een keer wat anders zijn? Deze zoete, romige pompoensoep met een `twist` staat in een mum van tijd op tafel. Maak de soep bij voorkeur met een zgn. Flespompoen (dik van onderen, smal van boven). Ze zijn meestal te verkrijgen bij de Jumbo of anders misschien bij de toko of op de markt. Vermijd het gebruik van een reguliere pompoen, want de smaak is echt ondergeschikt aan die van de Flespompoen. Citroengras kun je vers kopen (gebruik dan alleen het witte stuk en snijd de wortel eraf) of in een potje van Conimex. Persoonlijk vind ik vers lekkerder. Niet iedereen houdt van een wat pittige soep. Gebruik anders maar één pepertje.

INGREDIENTEN

1 el olijfolie, 1 el boter, 1 teentje knoflook, 4 sjalotjes, 2 kleine rode pepertjes, 1 el citroengras (Conimex), 500 ml kippenbouillon, 500 g flespompoen, 1 aardappel, 1 blikje kokosmelk, 1 el verse basilicum

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-2008
  • Thais
  •  20-30 min.

Dit is eens wat anders dan de klassieke pompoensoep..zeker eens proberen !

INGREDIENTEN

-50 cl kokosmelk, -50 cl kippen-of groentebouillon, -600 g pompoen (geschild, ontdaan van zaadjes en in blokjes gesneden), -1 pepertje (zonder zaadjes en gehakt), -2 sjalotten (gehakt), -2 tenen knoflook (uit de knijper), -rasp van 1 limoen, -3 takjes citroengras (versnipped), -sap 1 limoen, -zout en peper, -enkele takjes koreander (garnering)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-05-2004
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Dit recept heb ik van een thaise vriend geleerd. Het bewijs dat een goede curry niet ingewikkeld hoeft te zijn. De ingredienten zijn goed verkrijgbaar in bijna alle toko's maar kunnen ev ook vervangen worden door ingredienten die wel in de grotere supermarkten te koop zijn. Een goed origineel thais recept om indruk mee te maken :-)

INGREDIENTEN

3 x kipfilet, 2 eetlepels thaise groene currypasta maar als je niet van pittig houd dan iets minder.(rode currypasta kan ook maar is pittiger) 2 blikken kokosmelk, 4 horapatakjes (of basilicumblaadjes), 50 gram eggplant (of aubergine), rijst om erbij te serveren, zonnebloemolie, 2 volle eetlepels suiker, 4 eetlepels vissaus (of oestersaus)., , Thaise curry en vissaus of oestersaus zijn goed verkrijgbaar in de meeste Albert Heijns en andere grotere supermarkten.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-11-2004
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Ik word altijd zo verdrietig als ik op een relatief leuk feestje ben (zeg even een 8,5) en dat de jarige dan besluit er een dikke onvoldoende van te maken door WEER een schaal met koude-wraps-met-zalm-en-roomkaas te serveren. Luister, jarige, DAT kennen we nu wel... De wraps zelf zijn echter het probleem niet, helemaal niet zelfs, er wordt wereldwijd van genoten, en wie ben ik om die dingen dan af te schrijven. Deze thaise wrap variatie kan die vervelende onvoldoende van zojuist makkelijk weer naar een mooie 6+ trekken. Dus maak ze snel en dan... voetjes van de vloer!

INGREDIENTEN

- 4 grote wraps (kan je zelf maken, maar de feestgangers staan te wachten, dus nee), - 200g Biologische kip (bij je thuis hangen de slingers, dus gun die lieve kip ook gewoon een normaal leven), - Sambal brandal djawa (heerlijke sambal met citroen), - Een rode ui, - Een bosje verse(!) koriander, - Een zakje saté marinade voor de kip (kan je natuurlijk ook zelf maken, maar je hoort de onrust op de feestvloer al en je bent geen uitslover), - Voor de saté marinade nog wat ketjap en wokolie

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-06-2011
  • Thais
  •  10-20 min.

Een recept uit Thailand,toegezonden door Zendelingen.

INGREDIENTEN

*300 gr witte suiker,*vanillesuiker,*2 eetlepels boter,*2 eieren,*3 eetlepels koffie melk,*1 theelepel azijn,*1 theelepel natriumbicarbonaat(verkrijgbaar bij drogist),*snufje zout,*210 gr bakmeel,*2 rijpe bananen.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-12-2001
  • Thais
  •  60-120 min.

Ik vind het echt super makkelijk en echt lekker.

INGREDIENTEN

* 3 eetlepels roerbakolie, * 1 zak chineese roerbakgroente (400 g), * 3 a 4 eetlepels Thaise rode currypasta, * 2 visbouillontabletten (ah), * 1 schaaltje kabeljauwfilet (ca. 225 g) meer is lekkerder, enof andere vis, * 150 g noodles (pak a 250 g), * 3 eetlepels worcestershire-sauce

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-10-2009
  • Vis Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Dit gerecht wordt geserveerd in het thais restaurant, maar daar is het nog pikanter. ik vind het zalig op de iets minder pikante manier. echt om te smullen, vooral heerlijk door flink wat basilicum. Kip moet wel eerst flink marineren!!!

INGREDIENTEN

2 grote kipfilets in kleine blokjes, 2 grote rode paprika`s in reepjes, 2 grote basilicum plantjes, Als je ze bij de aldi koopt dan 2 potjes gebruiken., koop je ze bij Albert Heijn dan is 1 grote bloempot voldoende., 1 (of naar smaak 2, als je van echt scherp houdt) rode pepertjes, , Marinade:, 1 rood pepertje (of 2 als je van heel scherp houdt), 2 of meer teentjes knoflook, 2 El. sherry(liefst droge sherry), 2 EL ketjap manis (zoet), 1 El. suiker, , voor de paprika`s, 1 El. suiker, 1 Theel. vloeibare honing, peper en zout, 1 teentje knoflook, olie om te bakken,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-07-2011
  • Thais Bijgerecht
  •  20-30 min.

Lekker gekruid gehakt-groente-kruidenmengsel, heerlijk met eiermie. Mijn antwoord op bami, maar dan op z'n thais!

INGREDIENTEN

2/3 pak eiermie (een pak bevat 3 plakken, gebruik er 2, let op: niet iedereen met hypoglykemie kan dit verdragen! neem bij twijfel zilvervliesrijst), 250 gram rundergehakt, 2 rode spaanse pepertjes zonder de zaadjes, 2 teentjes knoflook, 2 el olie, 250 gram kastanjechampignons, 2 flinke preien in ringen, 1 gele paprika, in blokjes, 2 tl gemberpoeder, 4 tl kerriepoeder, 2 el verse koriander, 6 tl japanse sojasaus, 4 el alpro soja room, 2 tl sesamolie

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-08-2002
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Pikant vleesgerecht

INGREDIENTEN

2 runderlappen, rode curry pasta, kokoscreme, ui, knoflook, thaise vissaus, bruine basterd, pandan rijst, groentenbouillonblokje, gemengde salade

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op22-09-1998
  • Thais Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Biefstukreepjes met groentes ( heel lekker)

INGREDIENTEN

Voor de marinade: 4 tenen knoflook, 2 el suiker, snufje witte peper,1 theel. sesamolie, 2 el. rijstwijn of azijn, 1 el maizena, 2 el vissaus ( nam pla)., , 250 gr biefstuk aan een stuk, 500 gr brocolie of spercibonen met tauge of een pak oosterse roerbakmix of wat u maar wilt., 2 el olie, 4 el champignons, 3 el oestersaus, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-11-2001
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een recept voor de BBM.

INGREDIENTEN

* 450 gr. bloem, * 1,5 dl. water, * 1,5 dl. kokoksmelk, * 1 el. oliie, * 1,5 tl. zout, * 2 tl. witte basterdsuiker, * 4 el. Thaise rode-curry roerbaksaus, 1,5 tl. instant gist

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op13-02-2005
  • Internationaal
  •  > 120 min.

Rijkelijk gekruid mihoengerecht

INGREDIENTEN

250 g mihoen, 3 el olie, 500 g rundergehakt, 2 tl kerriepoeder, 1 tl gemberpoeder, 1 teentje knoflook, geperst, 1 prei, in ringen, 1 gele paprika, in reepjes, 1 rode peper, in stukjes, 200 g shiitake of kastanjechampignons, 2 el oestersaus, zout, peper, 2 el koriander, gehakt, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op28-07-2001
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een zalig toetjes met roomijs, gemarineerde banaan en honeypecans

INGREDIENTEN

75 gram roomboter, 1 dl slagroom, 65 gram donkerbruine basterdsuiker, 4 el gembersiroop, 2 el citroensap, 4 bananen, 75 gram honeypecans (gesuikerde pecannoten), roomijs

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op19-04-2000
  • Thais Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Je hebt nodig:, Rundvlees, Thaise rode currypasta, Verse gember, Knoflook, Olijfolie, Sesamolie, Kikkoman sojasaus, Peultjes, Sla, Rijst, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-11-1998
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

EENVOUDIG MAAR ERG LEKKER GERECHT.

INGREDIENTEN

2 eetlepels amandelen of ongezoutencashewnoten, 3 eetlepels arachideolie of zonnebloemolie, 2 sjalotjes, gesnipperd, 1 teentje knoflook,geperst, 1 eetlepel kerriepoeder of currypasta, 400 gram kipfilet in repen gesneden, 1 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjes, 200 mililiter kokosmelk, 100 mililiter kippenbouillon van tablet of uit pot, evt 1 eetlepel allesbinder, 200 gram ( verse ) ananas, in blokjes, 150 gram witte druiven zobder pit, gehalveerd., 2 eetlepels gehakte koriander vers of diepvries

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-01-2010
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Steranijs, gember en citroengras, kan niet missen.

INGREDIENTEN

1 kippenbout per persoon en elk kippenbout in 4 delen verdeeld, 1 volle t Thaise rode curry, 2 e zonnebloemolie, olie voor bakken, zout naar smaak

  •  Bijgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-08-2014
  • Thais Bijgerecht
  •  > 120 min.

Zoetzure kip met veel groenten en gebakken ananasrijst

INGREDIENTEN

*gerecht zelf : 2 komkommers, 8 tomaten,2rode paprika's, 1 blikje ananas, 4 uien, 800 gr kipfilet., *voor de saus : 12 eetlepels blanke azijn, 12 eetlepels palmsuiker (of rietsuiker), 6 a 8 eetlepels sojasaus, 4 eetlepels maisolie, zour, peper, maizena (voor het aandikken)., *voor de gebakken ananasrijst : 200 gr kipfilet in kleine stukjes, kleine stukjes ananas (ong. 2 schijfjes), witte rijst, cashewnoten (1zakje), 1 eetlepel ketoembar, 3 eetlepels sojasaus.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op25-10-1999
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gekruid gehakt uit de wok met verse stukjes ananas.

INGREDIENTEN

2 dikke schijven verse ananas, 1 eetlepel korianderzaad, 1 eetlepel zonnebloemolie, 1 grote teen knoflook, gepeld en fijngehakt, 250 gr varkensgehakt (indien mogelijk grofgemalen), 2 kleine rode chilipepertjes, fijngehakt, 1 eetlepel fijngehakt korianderblad, 30 gr geroosterde ongezouten pinda's, 1/2 eetlepel Nam Pla (Thaise vissaus)

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-11-2002
  • Thais Bijgerecht
  •  20-30 min.

Thais vleesgerecht

INGREDIENTEN

350 gram kipfilets, 1 grote ui, 1 kleine rode en 1 groene paprika, 1/2 komkommer, 1 klein blikkje ananasstukjes, 2 eetlepels olie, 1 theelepel suiker, 1 eetlepel maizena, 2theelepels Silvo gemalen gember, witte pepper zout

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-05-2001
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Miegerecht

INGREDIENTEN

250 gr mihoen of andere rijstmie, 3 eetlepels olie, 500 gr rundergehakt, 2 theelepels kerriepoeder, 1 theelepel gemberpoeder of 1 theelepel versgeraspte gemberwortel, 1 teentje knoflook, geperst, 1 prei, in smalle ringen, 1 gele paprika, in reepjes, 1 rode Spaanse peper, in stukjes, 200 gr shiitake, in stukjes, 2 eetlepels oestersaus, zout en peper, 2 eetlepels fijngesneden koriander

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-10-2002
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

MARINADE:1/2 tl 5 kruidenpoeder, 1 el lichte soyasaus, 1 el sherry, 1/2 el sesamolie, bloem(klein schaaltje vol)., 350 gr varkensvlees, 1/2 rode paprika, zout, peper, ui, knoflook, 2 tl citroengras, 2 tl gember, suiker, 2 el light soyasaus, 1/2 blikje cocoscreme, 2 el pindakaas.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-09-2000
  • Thais
  •  30-60 min.

Een recept van Lassie

INGREDIENTEN

1 pak Lassie Pandan rijst, 1-2 eetlepels olie, 500 g half-om-half gehakt, 1 rode ui, fijn gesnipperd, 1 teentje knoflook, geperst, 1 rode peper, zaadjes verwijderd en fijngehakt, ? eetlepel verse gemberwortel, fijn geraspt, 1 grote groene paprika, in reepjes, 1 klein blikje maiskorrels (a 150 g), uitgelekt, 3 eetlepels pinda?s, grof gehakt, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-03-2005
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Een lekker pittig recept uit de Thaise keuken

INGREDIENTEN

*champignons 1 bakje (250 gr.) *rundergehakt 500 gr. *gemberpoeder 1 thl. *kerriepoeder 2 thl. *knoflook 1 teentje *koriander 2 el. *mihoen 250 gr. *oestersaus 2 el. *olie 3 el. *paprika geel 1 *peper naar smaak * prei 1 *sambal 1 thl. *zout naar smaak

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-09-2002
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Thaise sate met pindasaus

INGREDIENTEN

450 gram entrecote a la minute ( 6 plakken ), 1 eetlepel rode currypasta ( pot a 200 ml thai kitchen ), 1 limoen, 1 eetlepel vissaus ( pot a 200 ml ), 1 eetlepel bruine basterdsuiker, ? zakje koriander ( 15 gram ), zelfgemaakte pindasaus of ? flesje thaise satay, 12 satestokjes., ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-10-2000
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Snel en lekker wokgerecht.

INGREDIENTEN

500 gr.kipfilet, 1 ui/2 tenen knoflook, bakje champignons, mogen ook andere paddenstoelen zijn, winterwortel, twee stukken prei, paprika, twee tomaten, paksoi, 2 bolletjes gember en gembersaus, tomatenketchup, 1 seree, 2 rode pepertjes, djahé, katoembar, ketjap, oestersaus

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-12-2008
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Chinees gerecht met Thaise toets, ongeevenaard lekker en eenvoudig te bereiden

INGREDIENTEN

-500 g magere bieflappen, -2 th lepel lichte sojasaus en 2 th lepels droge sherry, -1 th lepel seasmolie en maIzena, -3 eetlepels arachideolie, -3 eetlepels fijngeraspte gemberwortel, -3 eetlepels fijngesneden sjalot, -1 th lepel garnalenpasta, -2 eetlepels water en 2 eetl vissaus of lichte sojasaus, -2 grote verse rode pepers (zonder zaadjes en in reepjes gesneden), -handje verse basilicum

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-01-2003
  • Aziatisch Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Een eenvoudig maar zeer smakelijk voorgerechtje.

INGREDIENTEN

2 ijsbergslabladeren, 1 lente-uitje, 2 bolletjes gember, 100 g surimi (krabsticks), 2 tl limoen- of citroensap, 1 el mayonaise, hot peppersauce, peper en zout

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-07-2003
  • Thais Voorgerecht
  •  0-10 min.

DIT MAGERE VLEESGERECHT IS HEERLIJK ÉN VERANTWOORD ALS SNACK OF APPETIZERSERVEER HET MET VERS TURKSBROOD OM LEKKER IN DE OOSTERSE MARINADE TE DIPPEN.

INGREDIENTEN

2 stengels citroengras2 rode pepersstukje verse gemberbosje koriander5 limoenblaadjes2 el limoensap2 el vissaus4 el sojasaus2 biefstukken van 2oo grzonnebloemoliepeper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op22-11-2006
  • Thais Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Heerlijk kruidig gerecht met basilicum en gember.

INGREDIENTEN

3 sjalotjes,2 teentjes knoflook,3 bosuitjes,3 cm verse gemberwordtel,10 verse gemberbolletjes,1 runderbouillonblokje,2 el wokolie,500 gr.kalfsvleesreepjes.4 el gembersiroop,200 gr.shi-take,10 takjes basilicum,10 cherrytomaatjes,zout,peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-11-2003
  • Thais Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Bijgerecht (4 personen); Bereidingstijd: +- ongeveer 30 minuten Wachttijd: ongeveer 2,5 uur; Van: "Nynke"

INGREDIENTEN

2 eetlepels gedroogde garnalen, 200 gram pandanrijst, 2 eieren, 1 eetlepel fijngesneden koriander, 1 eetlepel vissaus (Nam Pla), 1 ui, fijngesneden, 2 teentjes knoflook, fijngesneden, 1 eetlepel garnalenpasta (trassi), 4 eetlepels plantaardige olie, 3 eetlepels lichte sojasaus, 2 lente-uitjes, fijngesneden, 2 rode pepers, fijngesneden,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-05-2003
  • Thais Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

2 eetlepels blanke amandelen of ongezouten cashewnoten, 3 eetlepels arachideolie of zonnebloemolie, 2 sjalotjes, gesnipperd, 1 teentje knoflook, geperst, 1 eetlepel kerriepoeder of currypasta, 400 gram kipfilet, in reepjes, 1 rode peper, zonder zaadjes, in ringetjes, 200 ml kokosmelk, 100 ml kippenbouillon, eventueel 1 eetlepel maïzena of allesbinder, 200 gram (verse) ananas, in blokjes, 150 gram witte druiven zonder pit, gehalveerd, 2 eetlepels gehakte koriander,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op03-08-2009
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Supersnel klaar

INGREDIENTEN

4 gekruide kipfilets, 1 ui, 1à2 rode curry pasta, 1dl kippenbouillon, 1 klein blikje kokosmelk, 200 gr geblancheerde boontjes, 8 kersttomaatjes

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-11-2007
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Dit Thaise noedelhapje wordt gemaakt van roergebakken brede rijstnoedels met tahoe, tauge, garnalen en pinda's Ca. 200 Kcal per portie

INGREDIENTEN

125 gr brede rijstnoedels (of brede tagliatelle), 1-2 eetlepels olie, 1 teentje knoflook, fijngesneden, 1/4 theelepel cayennepeper, 2 eetlepels vissaus, sap van 1/2 limoen, 75 gr tahoe, in dunne reepjes, 100 gr gekookte gepelde garnalen, 75 gr geroosterde pinda's, 1 ei, 8 kleine slablaadjes (uit het hart van de krop), 2 eetlepels grof gesneden basilicum (indien verkrijgbaar Thaise)

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-01-2003
  • Thais Bijgerecht
  •  10-20 min.

Hardgekookt ei met zoetzure gembersaus.

INGREDIENTEN

4 eieren, 1 ui, 1 eetl. olie, 75 gr. bruine suiker, 150 ml. water, 2 eetl. azijn, 1/2 bouillontablet, 1/2 eetl. geconfijte gember, 5 gr. aardappelmeel.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-01-2000
  •  
  •  10-20 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Brood, 2 tl. citroensap, 2 rode pepers, gehakt zonder zaad, 2 tl. sojasaus, 2 kipfilets in dunne plakken, in de lengte snijden, basilicum, koriander, munt, bieslook

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op13-02-2009
  • Thais
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Zet extra sterke koffie met 6 tot 8 eetlepels Franse koffie en 1 kop kokend water. Roer hier twee eetlepels gecondenseerde melk door en giet het mengsel over het ijs.,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op08-09-1999
  • Aziatisch Nagerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

Rijst, kipfilet paprika,prei,cocosmelk,thaisecurrypasta, komkommer, sladressing, zonnebloemolie evt. tauge en/of champignons.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-03-2003
  • Thais Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

500 gr. varkensschouderlappen, 2 bosuitjes, 100 gr. verse gemberwortel, 150 gr. shii take, 1 teentje knoflook, 2 eetlepels olie, 1 dl. sojasaus, 1 theelepel suiker, zout, peper, 4 takjes bladselderij

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-01-2000
  • Thais Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen
Top