3 tehina recepten

Mezze: auberginepuree met sesampasta

INGREDIENTEN

3 grote aubergines, het sap van 1 citroen, cayennepeper, zout, olijfolie, , Voor de tehina:, , 1 potje sesampasta (ongeveer 100 g), 2 eetlepels sesampasta, 5 teentjes verse knoflook, witte peper en zout, scheutje room (eventueel),

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2004
  • Mediterraan Voorgerecht
  •  20-30 min.

-

INGREDIENTEN

8 grote shoarmabroodjes, 200 gram Tehina aubergine (auberginespread), koelvers, 75 gram rucola, 4 tomaten, in plakjes, 200 gram rookvlees, Broodrooster

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-08-2013
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.

Mezze: driehoekjes van filodeeg met gehakt en prei

INGREDIENTEN

2 grote wit van prei, boter, 1 theelepel versgemalen zwarte peper, 650 gr runder- of kalfsgehakt, 1 ei, zout, 1 grof gehakte ui, filodeeg, arachideolie,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2004
  • Mediterraan Voorgerecht
  •  20-30 min.


De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies