3 tehina recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Mezze: auberginepuree met sesampasta

INGREDIENTEN

3 grote aubergines, het sap van 1 citroen, cayennepeper, zout, olijfolie, , Voor de tehina:, , 1 potje sesampasta (ongeveer 100 g), 2 eetlepels sesampasta, 5 teentjes verse knoflook, witte peper en zout, scheutje room (eventueel),

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2004
  • Mediterraan Voorgerecht
  •  20-30 min.

-

INGREDIENTEN

8 grote shoarmabroodjes, 200 gram Tehina aubergine (auberginespread), koelvers, 75 gram rucola, 4 tomaten, in plakjes, 200 gram rookvlees, Broodrooster

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op24-08-2013
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.

Mezze: driehoekjes van filodeeg met gehakt en prei

INGREDIENTEN

2 grote wit van prei, boter, 1 theelepel versgemalen zwarte peper, 650 gr runder- of kalfsgehakt, 1 ei, zout, 1 grof gehakte ui, filodeeg, arachideolie,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-06-2004
  • Mediterraan Voorgerecht
  •  20-30 min.


Smult is het bomvolle receptenmagazine van Smulweb voor de thuiskok! In elk nummer vind je o.a. ruim 65 lekkere en maakbare recepten voor een seizoen lang kookinspiratie. Nu bij een jaar Smult het bakboek van de bekroonde en 's werelds bekendste meesterbakker cadeau! Een dik basisboek met veel verschillende broden, gebak, onweerstaanbare taarten, koekjes en desserts. Op = op. Bestel Smult hier »

Dagdeal
Bestel nu »

Vier verschillende soorten.

van 12,5
Alleen vandaag 9,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies