1.807 taartbodem recepten

INGREDIENTEN

100 gr boter, 100 gr bloem, 100 gr suiker, 3 grote eieren, 1 pakje vanillesuiker

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op21-04-2010
  •  
  •  10-20 min.
  • Top 100

Lekker als verjaardagstaart, maar ik eet 'm als toetje!!!!

INGREDIENTEN

1 pak Dickmann's negerzoenen, 250 gr. magere kwark, 1 bekertje (1/4 tot 1/2 liter)slagroom, 1 eetlepel citroensap, een taartbodem met rand

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-08-2004
  • Goedkoop en snel Nagerecht
  •  10-20 min.

Een makkelijke taartbodem voor allerlei vullingen

INGREDIENTEN

5 eieren.100 gram suiker,100 gram zelfrijzend bakmeel

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-05-2008
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

5 eieren, 150 gr. suiker, 125 gr. bloem, 25 gr. maizena, zakje vanillesuiker, zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-03-2009
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Verschillende bodems voor hartige taart

INGREDIENTEN

1:::Korstdeeg:*250 gr. bloem + bloem voor het werkblad *125 gr. koude boter, in blokjes (zachte boter is ook mogelijk) *1 ei *1 theel. zout * ong. 2-4 eetlepels water, , 2::: *200 gr. bloem *1 theelepel zout *100 gr. zachte boter *1 ei (gesplitst) *ong. 1 eetl. water, , 3:::Oorspronkelijk voor quiche lorraine: *125 gr. zachte boter *200 gr. bloem *3 eetl. water*1 eetl. vers geraspte gruyere *1 teentje knoflook *zout, vers gemalen peper,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-02-2007
  • Internationaal
  •  20-30 min.

Vaak worden taartbodems na bereiding erg zacht als er vulling op komt .
deze blijft heerlijk knapperig.

INGREDIENTEN

100 gram suiker, 200 gram zachte boter, 300 gram bloem, 1 ei

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op08-05-2006
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Lichte (voor de slankelijn) en makkelijke taartbodem voor vlaai en andere taarten

INGREDIENTEN

1/2 pak witbroodmix1 dl lauwe melk (of sojamelk)25 gr boter1 eibloem

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-02-2006
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Van Lea

INGREDIENTEN

200 gram bloem, 50 gram haver- of tarwe zemelen, ½ theelepel zout, 125 gram boter, ijskoud water.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-11-2006
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Dit recept is ABSOLUUT niet van mezelf. Het laatste jaar is deze taart echt onze lievelingstaart geworden. De taart is super makkelijk te maken en gaat niet in de oven. De bodem van de taart wordt gemaakt van Cafe Noir.

INGREDIENTEN

1 pakje cafe noir 100 gram gesmolten boter 6 blaadjes gelatine anderhalve dl sterke koffie 100 gram suiker 3 el whisky 250 ml slagroom 200 gram MonChou 2 dl vanillevla mokkaboontjes of chocolaatjes voor de garnering.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-08-2003
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

175 g cafe noir, , 100 g gesmolten boter, , 6 blaadjes gelatine, , 1 1/2 dl sterke koffie, , 100 g suiker, , 3 eetlepels whisky, , 1/4 l slagroom, , 200 g MonChou, , 2 dl vanillevla, , moccaboontjes of chocolaatjes

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-02-2002
  •  
  •  30-60 min.

De allerlekkerste, romigste, luchtigste, aardbei-igste aardbeientaart !
Wel even werk maar echt niet moeilijk .

eigen foto`s (3 stuks)

INGREDIENTEN

Bodem:, 2 eieren op kamertemperatuur, 70 g suiker, 45 g meel, 20 g maizena, snufje zout, mousse: 300 g aardbeien, 100 g suiker, 3 dl slagroom, 4 blaadjes gelatine (7,5 g), afwerking: 200 g aardbeien, 7 eetlepels aardbeienlikeur, 4 eetlepels aardbeienjam, ,

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op14-04-2008
  • Frans Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Eigen recept

Met kaneelroom en een knapperig amandellaagje!

eigen foto`s

INGREDIENTEN

BODEM: 1 eidooier, 120 g bloem, 75 g boter, 60 g suiker, snufje zout, wat losgeklopt eiwit., KANEELROOM: 2 eidooiers, 25 g maïzena, 1 maattheelepel kaneel, 50 ml melk, 50 ml slagroom, 80 g suiker, 2 GROTE APPELS (geen goudrenetten, geen granny smith), AMANDELLAAGJE: 50 g amandelschaafsel, 15 g boter, 2 maateetlepels suiker.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-04-2009
  • Frans
  •  30-60 min.

Een makkelijk en toch apart voorgerecht. Deze quiche is ook perfect als lunchgerecht of bij de borrel.

INGREDIENTEN

voor het deeg: 200 gr bloem 100 gr koude boter zout voor de vulling: 1 ui gesnipperd 3 preien in kleine stukjes gesneden 100 gr ontbijtspek in kleine reepjes gesneden 15 gr boter 200 gr Mon Chou 1 bekertje zure room 4 eieren zout en peper.

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-09-2005
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Verrassend nagerecht met een heerlijke smaaksensatie door de combinatie van het zure van de citroen en het zoete van de merinque.

INGREDIENTEN

Voor zandtaartdeeg:, 250 g bloem, 160 g margarine in blokjes, snufje zout, 1 el melk, 1 ei., Voor de vulling:, 4 uitgeperste citroenen, 160 gr. suiker, 80 gr margarine, 6 eidooiers, 2 el bloem, 180 gr suiker, 3 eiwitten.

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op14-01-2003
  • Engels Nagerecht
  •  60-120 min.

Heel apart met die honing, geitenkaas en gember. Weer is even heel anders

INGREDIENTEN

8 plekjes roomboterbladerdeeg, ontdooid 250 gr zachte geitenkaas (Chevre de Belley), 3 friszure stevige appels, in dunne schijfjes, 3 cm verse gemberwortel, fijngehakt, ? el grof gemalen zwarte peper, 4 el vloeibaren honing

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-01-2005
  • Frans Nagerecht
  •  30-60 min.

Geen afslanktaartje maar misschien wel daarom SUPERLEKKER. De espressotaart heb ik afgelopen weekend gemaakt toen we vrienden op bezoek hadden. Volgens mijn man de lekkerste taart die ik ooit gemaakt heb. Ook onze vrienden waren verrukt. Ik heb een kant-en-klare taartbodem gebruikt. Het recept voor een biscuitbodem zet ik wel bij het recept. Het lijkt veel werk, maar het valt reuze mee. Het resultaat is het zeker waard!!!!!! Ook lekker als toetje voor veel eters.

INGREDIENTEN

Kant en klare biscuitbodem of als je de bodem zelf wilt maken:, Biscuitdeeg:, 25 gram boter - 3 eieren - 80 gram suiker - 80 gram bloem, Espressocrème:, 1/4 ltr melk - 2 1/2 eetlepel instant espressopoeder - 1 theelepel cacaopoeder - 5 blaadjes witte gelatine - 3 eidooiers - 1 eiwit - 80 gram basterdsuiker - 1/2 liter slagroom - mespunt zout - 5 eetlepels koffielikeur, Om te bestuiven:, 1 theelepel espressopoeder

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-02-2009
  • Duits
  •  30-60 min.

Mmmmm....lekker aardbeien...

INGREDIENTEN

200 gr zelfrijzende bloem, 150 gr roomboter, 150 gr suiker, zout, 1 ei, 3 blaadjes gelatine (van 3 gr), 800 gr aardbeien, 1 zakje vanillesuiker, 1 dl room.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-05-2002
  • Belgisch
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400 gr pompoen, schoongemaakt, in blokjes, 2 rode uien, 1 eetl olijfolie, 100 g magere spekblokjes, 4 plakjes bladerdeeg, 2 eieren, 1 dl kookroom of soyacuisine, versgemalen peper, basilicum, 35 gr geraspte kaas, paneermeel, boter om in te vetten

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-11-2013
  • Internationaal
  •  30-60 min.

Het is een typische engelse taart die in 1972 in het restaurant The Hungry Monk bedacht is. Inmiddels is het over de hele wereld een populaire taart, vooral in Australië .
In 1994 gingen de amerikanen deze taart in de supermarkten verkopen als typische Amerikaanse taart.
Toen Nigel Mackenzie (de eigenaar van The Hungry Monk) dit hoorde loofde hij een prijs uit van 10.000 pond voor de persoon die een gepubliceerde versie van het recept van voor 1972 kon overleggen.
Het recept is in 2 kookboeken van The Hungry Monk gepubliceerd en wel in The Deeper Secrets of the Hungry Monk in 1974 en in In Heaven with the Hungry Monk (1997).
Dit is het recept dat er door de originele bedenkers gebruikt wordt: http://www.hungrymonk.co.uk/pages/banoffi.htm

INGREDIENTEN

, 1 blikje gecondenseerde melk (400 gr. te vinden bij o.a. AH en C1000), 150 gram Verkade digestive biscuitjes (je kan ook chocolade digestives gebruiken), 75 gram boter, 5 grote bananen, 400 ml slagroom, 8 theelepels poedersuiker, 2 zakjes klopvast (dr. oetker), eventueel donker chocolade om over de taart te raspen, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-12-2011
  • Engels
  •  60-120 min.

Dit is echt de meest fantastische, lekkere en geweldige taart die ik ooit gemaakt heb. Een taart om je vingers bij af te likken. Gemaakt van amandelen, hazelnoten, pistachenoten en rozijnen, Vaak doe ik deze toch bij een buffet(daar veel vrienden deze heerlijk vinden) maar kan ook als taart geserveerd worden daar hij flink zoet is. Ik denk dat ik deze taart al 10 keer gemaakt heb.

INGREDIENTEN

VOOR HET DEEG 200 gr bloem snufje zout 1 el witte basterdsuiker 125 gr koude boter 1 ei VOOR DE VULLING 75 gr rozijnen 50 gr blanke amandelen 75 gr blanke hazelnoten 50 gr pistachenoten 300 gr Mon Chou achtste liter slagroom 2 eieren 100 gr suiker 3 zakjes vanillesuiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-07-2006
  • Frans
  •  30-60 min.

Heerlijk chocolade taart met schuimkop van eiwitten met suiker.

INGREDIENTEN

225 gram volkerenbiscuits, 125 gram boter, vulling, , 25 gram suiker, 25 gram bloem, 2 afgestreken tl maizena, 2 grote eierdooiers, 3 dl melk, 25 gram suiker, 125 gram fijngehakte pure chocolade, 2 tl rum, schuimkop, 2 grote eiwitten, 100 gram basterdsuiker, Kaneel,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-12-2004
  • Frans Nagerecht
  •  30-60 min.

Deze appeltaart vond ik in een allerhande, het is een recept van de bekentste banket bakkerij uit amsterdam, ik maak het recept met regelmaat om dat iedereen dit de allerlekkerste taart vind, iedereen die deze taart hier proeft vraagt altijd als ik hem wel zelf heb gemaakt? of als ik hem gekocht heb, voor mij is dat het grootste compliment die ik kan krijgen...dus deze allerlekkerste appeltaart krijgt hier van mij een ere plaatsje.

INGREDIENTEN

1/2 citroen, 125 g roomboter, op kamertemperatuur en in stukken + 1 el, 125 g witte basterdsuiker, 250 g zelfrijzend bakmeel, 1 1/2 kg friszure appels (bv. jonagold of elstar), geschild en in parten, 75 g blanke rozijnen, 10 g krenten, mespunt kaneel, gemalen, 1 eetlepel custard, 10 eetlepels abrikozenjam, 150 g amandelspijs (pak a 300 g), 1 eierdooier, poedersuiker

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-03-2012
  •  
  •  0-10 min.

Butterscotch vind ik zelf zo waanzinnig lekker, maar maak deze taart maar niet te veel. Ook leuk voor een High Tea.

INGREDIENTEN

KRUIMELDEEG 250 gr bloem 125 gr koude boter, in stukjes 2 el basterdsuiker 1 eierdooier 1 el koud water BUTTERSCOTCHVULLING 85 gr basterdsuiker 40 gr bloem 2.5 dl melk 45 gr boter 1 tl vanille essence 1 eidooier MERINGUE 2 eiwitten 2 el basterdsuiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op24-10-2006
  • Frans
  •  30-60 min.

Heerlijk appeltaartje gemaakt van verkruimelde speculaas. Snel gemaakt en snel gebakken. Heerlijk voor Sinterklaasavond. Bij ons een succes!

INGREDIENTEN

250 gr speculaasjes - 75 gr zachte boter - 3 stevige appels (Elstar) - 2 eidooiers - 30 gr witte basterdsuiker - 1 dl slagroom - 3 el amandelschaafsel

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-11-2003
  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Bananentaart van kruimeldeeg gevuld met banketbakkersroom

INGREDIENTEN

Kruimeldeeg, 250 gram zelfrijzend bakmeel, 125 koude boter, 1 ei, 100 gram suiker, Banketbakkersroom, ½ liter melk, 2 eieren, 25 gram bloem, 25 gram vanillebloem (= puddingpoeder), 2 eetlepels suiker, 1 pakje vanillesuiker, Bedekking, 3 bananen, citroensap

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-08-2009
  •  
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

½ kant-en-klare rookworst (à 250 gram), in plakjes gesneden, 5 plakjes bladerdeeg, 2 eetlepels boter, 2 stengels prei, in dunne ringen gesneden, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel bloem, 1 eetlepel paneermeel, 2 eieren, 200 mililiter slagroom, 100 gram geraspte kaas, zout, versgemalen peper,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-07-2010
  • Nederlands
  •  30-60 min.
  • Eigen recept
INGREDIENTEN

Ingredienten bodem:, - 225 gram bloem, - 150 gram roomboter, - 120 gram kristalsuiker, - snufje zout, , Ingrediënten vulling:, - 200 ml slagroom, - 50 ml volle of halfvolle melk, - 200 ml gecondenseerde melk, - Drie eieren (het liefst vrije uitloop), - 40 gram boter, - 30 gram suiker, - 2 eetlepels poedersuiker, - Vanille Aroma/ echte vanille, - 25 gram bloem, - 8 stroopwafels plus nog een stroopwafel voor op het einde.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-12-2009
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Lekker als hapje bij de koffie maar natuurlijk ook perfect als zomers toetje! Ziet er vrolijk uit en is heerlijk zoet en fris.

INGREDIENTEN

, *8 vellen bladerdeeg (ontdooid), *1 ei, *2 eetlepels kristalsuiker, *5 el frambozenjam, *1 citroen, schil geraspt en sap uitgeperst, *300 gr mascarpone, *3 eetlepels lemoncurd, *600 gr frambozen, *beetje poedersuiker, ,

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-07-2011
  • Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Gewoon weer is lekker apart. Wel slecht voor de lijn!!!

INGREDIENTEN

VOOR DE BODEM, 225 gr chocoladecruesli, 75 gr boter, VOOR DE VULLING, 350 gr witte chocolade in kleine stukjes, 120 ml slagroom, 675 gr roomkaas, 50 gr basterdsuiker, 4 eieren, 2 el amandellikeur, 1 el vanille-essence, Witte chocolade in stukjes, voor de garnering,

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-02-2009
  • Frans Nagerecht
  •  60-120 min.

Als ik thuis een koud buffet maak, zit altijd de Mon Chou Notentaart bij. Daar deze waanzinnig lekker van smaak is.

INGREDIENTEN

VOOR HET DEEG: 200 gr.bloem, snufje zout, 1 eetl. basterdsuiker, 125 koude boter, 1 ei. VOOR DE VULLING: 75 gr. rozijnen, 50 gr. blanke hazelnoten, 75 gr. amandelen, 50 gr. pistachenoten, 300 gr. zachte Mon Chou, 1/8 l. slagroom, 100 gr. suiker, 2 eieren, 3 zakjes vanillesuiker., , ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-09-2005
  • Frans
  •  60-120 min.


EEN HEERLIJKE KOFFIESMAAK!
LEKKER VOOR EEN TUSSENDOORTJE OF ALS NAGERECHT.

INGREDIENTEN

* 1 Pak Bastognebiscuits a 260 gram, * 50 gram Boter of Margarine,gesmolten, * 6 Eetlepels Koffielikeur, * 2 Pakken Kannelly's(biscuits,Bolletje) a 150 gram, * 6 Blaadjes Witte Gelantine, * 3 Eetlepels Oploskoffie, * 100 gram Bruine Basterdsuiker, * 250 gram Mascarpone, * 5 dl Slagroom, * Cacaopoeder, * 75-100 gram Chocolade-mokkaboontjes,

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op24-02-2004
  • Nederlands Nagerecht
  •  > 120 min.

Soms heb je van die recepten waarbij het er allemaal zo simpel uitziet maar de smaak explosief is. Dat is ook zo met deze taart. Het is hier in huis een absolute hit en zorgt ervoor dat mijn mannen mij de allerbeste vinden.

Ik moet eerlijk bekennen het is wel even wat werk. Maar het is het dubbel en dwars waard. Helaas heb ik het niet zelf bedacht. Ik heb hem van Caroline

INGREDIENTEN

200 gram cherrytomaatjes, olijfolie, zout en peper, 500 gram krieltjes in de schil, schoongemaakt, 1 grote (rode) ui, in dunne ringen, 40 gram fijne kristalsuiker, 1 eetlepel water, blaadjes van 6 takjes verse tijm, 150 gram harde geitenkaas, in plakjes, 200 gram of 4 plakjes bladerdeeg, dun uitgerold. Ik heb croissantdeeg gebruikt., quiche- of lage taartvorm van 22 cm Ø, bakpapier

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-02-2013
  • Vegetarisch
  •  60-120 min.

Deze mokkataart is volgens het recept dat mijn vader gebruikte voor mijn verjaardagen als kind. Ik heb die traditie overgenomen en mijn oudste zoon inmiddels ook.

INGREDIENTEN

De taartbodem:, 4 eieren, 150 g witte basterdsuiker, 2 zakjes vanillesuiker, 125 g zelfrijzend bakmeel, 35 g maizena., , De mokkacreme:, 1/2 l melk, 30 g custard, 100 g witte basterdsuiker, 250 g roomboter, 100 g witte basterdsuiker, sterk koffie-extract of poederkoffie naar smaak., , De taart:, taartbodem, mokkacreme, licht geroosterde amandelsnippers of nougatine, garnering.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-06-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Met dank aan Luhtu`s Coffeeshop, Sanur (Bali) voor het recept

INGREDIENTEN

Bodem:, -200-240 gr. bastognes, -circa 70 gram zachte boter, , Vulling:, -1 blikje gecondenseerde melk met suiker (480 gr), -500 gr. mascarpone, -halve kop limoensap (circa 120 ml, ongeveer 4 limoenen) plus het vruchtvlees, -2 eetlepels abrikozenjam

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-01-2012
  • Wereld
  •  10-20 min.

Deze citroentaart smaakt heerlijk samen met den hertog amandelen-toffee ijs en geschaafde amandelen als dessert.

INGREDIENTEN

Ingredienten Bodem:, , - 300g bloem, - 200g boter, - 100g suiker, - 1 ei, , , Ingredienten Vulling:, - rasp en sap van 3 citroenen, - 300g suiker, - 3 eieren, - 100g boter, gesmolten, - poedersuiker,

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op16-12-1999
  • Amerikaans Nagerecht
  •  60-120 min.

Lekkere quiche perfect in een koolhydraatarm dieet

INGREDIENTEN

3 stronken witlof, 2 sjalotjes, 1 teentje knoflook, 1 eetl. boter, 100 g spekreepjes, 3-4 eieren, 150-200 ml creme fraiche, 100 g geraspte belegen kaas, zout en versgemalen peper

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-08-2010
  • Goedkoop en snel
  •  20-30 min.

WIJ ZIJN GEK VAN GEITENKAAS EN DAN HET LIEFST VAN DE BOERDERIJ.DEZE TAART SMAAKT GEWELDIG EN IS HIER EEN HIT

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvries (roomboter) bladerdeeg, 250 g kastanjechampignons, 200 g gemengde paddestoelen, 1 rode ui, 3 bosuitjes, 3 eetlepels olijflolie, 1 eetlepel citroensap, 150 g zachte geitenkaas, 1 eetlepel custardpoeder, 2 eetlepels fijngehakte basilicum, 2 eetlepels fijngehakte peterselie, zout, versgemalen zwarte peper, 2 eetlepels melk, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-03-2005
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

200 g MonChou, , 1/2 pot aardbeienjam, , 250 g verse aardbeien, , 1 taartbodem, , 1/2 zakje taartgeleipoeder

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op05-02-2002
  •  
  •  60-120 min.

De taartjes worden gemaakt en geserveerd in een glas.

Verrassend leuk om te maken.
Baktijd : 1 minuut!!
eigen foto

INGREDIENTEN

TAARTBODEM: 50 g gemalen amandelen, 50 g meel, 50 g suiker, 50 g slagroom, 50 g pure chocolade, 2 eieren, 10 g cacao, 7 g bakpoeder,, VERDER: 2 dl slagroom, 50 g suiker, 100 g mascarpone, kirsch, 1 pot kersen op siroop of verse kersen,

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op25-05-2008
  • Frans Nagerecht
  •  10-20 min.

De meest snelle en simpelste taart, maar ozo lekkerrrr!

INGREDIENTEN

1 kant-en-klare taartbodem, 3 dl. slagroom, 250 gram mascarpone, 6 eetlepels kersenjam, 250 gram aardbeien, 150 gram bosbessen,

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op22-02-2007
  •  
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Halloween wordt steeds populairder in NL en België. Maak leuke en gekke gerechten en geef een griezelig Halloween dinertje. De beste Halloweenrecepten vind je hier »… Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies