259 sushi recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze
  • Eigen recept

Één van de bekendste sushi is de Californian Roll,
waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende groente als avocado,
komkommer en tuinkers, ingerold met wasabi en krab.

INGREDIENTEN

125 g sushi rijst, 165 g water, 50 ml sushi azijn, 4 nori vellen, 1 avocado, 150 g krabsalade (krab of surimi aan gemaakt met 2 el mayonaise en 1 el, chilisaus), ¼ komkommer, tuinkers, sesamzaadjes, wasabi, sojasaus

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-08-2009
  • Amerikaans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Rijst gerold in zeewier met lekkere vuling.

INGREDIENTEN

1 zakje Sushi rijst, 1 pakje Nori (zeewier vellen), 4 Peentjes, 1 Komkommer, 1 ons Forelfilet, 1 lenteui

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-03-1999
  • Japans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Eenvoudige sushi met zalm, krab en ei, gemakkelijk zelf te maken.

INGREDIENTEN

1 pak sushirijst, snufje suiker, scheutje azijn, 1 pak nori-velletjes, pakje gerookte zalm, crabsticks (surimi), 1 ei, verse bieslook, potje roerbakgember van Royal Mail, sojasaus of plumsauce.

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op03-11-1998
  • Japans
  •  0-10 min.

    TWEE JAAR GELEDEN EEN CURSUS SUSHI MAKEN GEDAAN.DE MANIER WAAROP WIJ HET LEERDE HEB IK HIER OPGESCHREVEN.

INGREDIENTEN

220 g kortkorrelige rijst (of sushirijst), 5 dl water, 2 el rijstazijn, 1 el basterdsuiker, 1 tl zout, 125 g verse zalm, tonijn of forel, 1 kleine komkommer, geschild, 1/2 avocado (naar keuze), 4 vellen nori, wasabi, 3 el ingelegde gember, Japanse sojasaus, wasabi, extra , , , , , , , Bereiding:, , , , , , , , , , , ,

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-08-2003
  • Japans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Sushi suggesties
"Sushi maken is in principe niet zo moeilijk, het is vooral belangrijk dat de rijst goed is en de vis zo vers mogelijk!"

Hier wat suggesties om sushi te maken en dan vooral de rolletjes.

Toen ik het voor het eerst probeerde was het zeer smakelijk, alleen de rijst was gigantisch mislukt ;-) Volgende keer beter.

INGREDIENTEN

Sushi rijst -, verse tonijn -, verse zalm -, Wat Unagi -, Wat ingedikte teriyakisaus -, avocado in dunne 'staafjes' -, lenteui in reepjes -, Spicy Mayo (1) of (2) -, geroosterde sesamzaadjes -, nori vellen.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-09-2000
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Een makkelijk te maken gerecht

INGREDIENTEN

, , Blue Dragon Sushi rijst (500 gr), 3/4 liter water, Blue Dragon Sushi Nori (geroosterd zeewier), wasabipoeder/ pasta, 1 komkommer, gerookte zalm

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-06-2000
  • Japans Voorgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

Zeewier vellen voor sushi, 3 kopjes sushi rijst, 2 ons rauwe vis (zalm, tonijn, surimi, gekookte garnalen etc) 2 ei, 1 avocado, gemarineerde pompoen, gemarineerde gele wortel (te koop bij chinese winkels) roze gember, wasabi, kikkoman sojasaus, rijstazijn met suiker gemengd

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op03-05-2001
  • Japans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

400ml/14fl oz sushi rice, 450ml/16fl oz water, 6 tbsp rice wine vinegar, 2 tbsp sugar, 2 tsp salt, a pack of nori seaweed sheets, cut in half, pickled ginger, wasabi, soy sauce, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-12-2001
  • Japans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

220 g kortkorrelige rijst (of sushirijst),5 dl water, 2 el rijstazijn, 1 el basterdsuiker, 1 tl zout, 125 g verse zalm, tonijn of forel, 1 kleine geschilde komkommer, 1/2 avocado (naar keuze) 4 vellen nori (soort van zeewiervel om de sushi te rollen), wasabi, 1 pak roze gember, Japanse sojasaus, wasabi, extra, ,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-02-2001
  • Japans
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Vis rijst norivellen

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-03-2005
  • Japans Voorgerecht
  •  0-10 min.

Sushi met zalm en komkommer
(Snack voor 4 personen = 18 stuks)

44 kcal p.p.

INGREDIENTEN

100 gr verse zalm, 150 gr Japanse rijst, 1/4 dl azijn, 1 1/2 el suiker, 1/2 tl zout, 1/2 el Mirin (zoete sake om mee te koken), 1/2 komkommer (in de lengte), 3 vellen sushi-nori (vierkante zeewiervellen), ca 2 tl wasabi (groene japanse mierikswortelpaste; scherp!), sojasaus

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op10-03-2000
  • Japans
  •  10-20 min.

Japanse delicatessen in een kleurig
patroon.

Op dit blad staan de basisrecepten.

INGREDIENTEN

* 2 dunne repen verse zalmforelfilet,, * sap van 1 citroen,, * 1 velletje nori,, * 10 el rijst,, * 1 reep komkommer van 1/2 cm breed en de, lengte van de nori (dat geldt ook, voor de zalmforel),

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-01-2000
  • Japans
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Zelf een sushi proberen te maken dit is de manier om te experimenteren.

INGREDIENTEN

150 g Japanse of Surinaamse rijst, gewassen in een bolzeef, 200 tot 250 ml water, 1 eetl. Japanse rijstazijn of tafelazijn, 0,5 eetl. suiker, snufje zout, 1 komkommer, in linten geschild (over de lengte), 1/2 groene paprika, in smalle reepjes, 1/2 rode paprika, in smalle reepjes, 2 tomaten, in blokjes, 100 g kipfilet, gebakken en in kleine stukjes, paar blaadjes waterkers, 1 winterwortel, schoongemaakt en in linten geschild (over de lengte), plastic folie, bamboematje

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op20-03-2009
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

220 g kortkorrelige rijst (of sushirijst), 5 dl water, 2 el rijstazijn, 1 el basterdsuiker, 1 tl zout, 125 g verse zalm, tonijn of forel, 1 kleine komkommer, geschild, 1/2 avocado (naar keuze), 4 vellen nori, wasabi, 3 el ingelegde gember, Japanse sojasaus, wasabi, extra

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op07-04-2005
  • Japans
  •  10-20 min.

Sushi

INGREDIENTEN

220 g kortkorrelige rijst (of sushirijst), 5 dl water, 2 el rijstazijn, 1 el basterdsuiker, 1 tl zout, 125 g verse zalm, tonijn of forel, 1 kleine komkommer, geschild, 1/2 avocado (naar keuze), 4 vellen nori, wasabi, 3 el ingelegde gember, Japanse sojasaus, wasabi, extra

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-10-2004
  • Japans
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

200 gr.(sushi)rijst., 2 eetl.(rijst)azijn., 1 theel.zout., 1 volle theel.suiker., 4 velletjes nori(zeewier), 50 gr.verse zalmfilet of tonijnsteak., 1 stukje komkommer van 8 cm., Japanse sojasaus., wasabi.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op26-07-2000
  • Japans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Sushi Extended version

INGREDIENTEN

Een pak Conimex voor sushi, een komkommer, suiker, azijn, vis (zalm, krab, garnalen, rauwe tonijn), eventueel avocado, Wasabi (zit in pak), Sojasaus (zit in pak), Nori (zit in pak)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-08-2000
  • Japans
  •  20-30 min.

Sushi met groenten en/of rauwe vis

INGREDIENTEN

Nori (zeewier)bladen, japanse kleefrijst, zalmfilet, tonijnfilet, kleine garnaaltjes, krabstiks, komkommer, rode en groene paprika, mierikswortel (in tube) soya-saus

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-11-1999
  • Japans
  •  60-120 min.

Recept van Sergio herman van restaurant Oud Sluis in Sluis (2 sterren).
Dit recept vergt veel kunde en concentratie, heeft mij bloed zweet en tranen gekost, als het echter lukt is dit een topper. U dient over een bijzonder goede kooktechniek te beschikken.

INGREDIENTEN

150 gr Sushirijst, 1 theelepel wasabimosterd, 2 a 3 eetlepels sushiazijn, 4 dunne plakjes eendenlever, 16 plakjes truffel, 1 kreeft ca. 600 gram, 8 coquilles Saint-Jacques, peper en zeezout, Court bouillon

  •  Tussengerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-06-2002
  • Japans Tussengerecht
  •  30-60 min.

Voor bij een rijsttafel of als borrelhapje.

INGREDIENTEN

*1 pond sushirijst, , *5 el rijstazijn, , *1 el mirin, , *3 el suiker, , *2 tl zout, , , , *nori, , *wasabi, , *250 gr gerookte zalm (tonijn), , *3 el gember, , *1 komkommer,

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-01-2004
  • Japans Bijgerecht
  •  60-120 min.

Handgerolde sushi.



Van de vele sushi varianten, is deze wel de gemakkelijkste thuis te bereiden. Ieder wikkelt z,n eigen sushi naar eigen smaak in een lekkere ongedwongen sfeer. Deze manier van tafelen vind ik een van de gezelligste manieren en wat mij er ook enorm aan bevalt is dat het een lange zit is. Heerlijk op het gemak met je gasten communiceren onder het genot van een glaasje warme sake. Om deze sushi te rollen is het de bedoeling nadat de nori gevuld is het op te rollen tot een puntzakje om het vervolgens te dopen in de sojasaus. Omdat dit gerecht vrij machtig is, nuttigen wij het als hoofdgerecht, met als entree een licht misosoepje, omdat het meer dan voldoet. Voor dit soort gerechten heb ik een groen Japans servies maar met een Europees servies kun je er uiteraard ook iets moois van maken.

INGREDIENTEN

50 gram verse gember, Kruiden voor de gember in het zuur:, 1 el suiker, 1/3 tl zout, en 4 el rijstazijn., 6 dl sushirijst, 7 dl water, 4 stukken van 3 x 5 cm kombu, 2 el kooksake (mirin), 5 el rijstazijn., 100 gram verse rauwe tonijnbiefstuk, 100 gram verse rauwe zeebrasemfilet, 100 gram gerookte zalm, 2 zoute haringen en 8 scampi?s en 100 gram zalmkuit., 3 eieren, Kruiden voor de eieren:, 2 tl suiker, ? tl kooksake(mirin), mespuntje zout., 1 komkommer en een bakje waterkers., Kruiden, 1 el gemalen wasabi, 1 limoen.,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-03-2002
  • Japans Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

220 g kortkorrelige rijst (of sushirijst), 5 dl water, 2 el rijstazijn, 1 el basterdsuiker, 1 tl zout, 125 g verse zalm, tonijn of forel, 1 kleine komkommer, geschild, 1/2 avocado (naar keuze), 4 vellen nori, wasabi, 3 el ingelegde gember, Japanse sojasaus, wasabi, extra,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-09-2005
  • Japans
  •  30-60 min.

Amuse

INGREDIENTEN

4 el.rijstazijn - 2 1/2 tl. zout - 3 1/2 el. rietsuiker - 1 el. droge sherry - 300 gr. basmatirijst - 5 cm. kombu zeewier, eerste vulling:, 1 plak gerookte zalm - 3 lenteuitjes, tweede vulling:, boter - 1 ei - peper - zout - 1 wortel - 3 stengels bleekselderij - 6 vellen nori zeewier, eerste dipsaus:, 2 1/2 el. rijstazijn - 2 1/2 el. sojasaus - 1 el. sake - 5 el. dashi, tweede dipsaus:, 4 el. droge sherry - 4 el. sojasaus - 4 el. dashi - 1 mespunt wasabi - 1 koffielepel sesamzaadjes,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-04-2001
  • Japans
  •  30-60 min.

Koude maaltijd (voorgerecht of lunch)voor 4 personen, 240 kal per persoon

INGREDIENTEN

Halfvolle thai rijst (geen snelkookrijst) 250 gram, komkommer 1, rode paprika 1, noribladeren 4, waterkers 1 kopje, wasabipasta (Japanse mierikswortelpasta), rijstazijn 1 eetlepel, rijstwijn 1 eetlepel, verse gember, zachte sojasaus,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-01-2004
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

220 g kortkorrelige rijst (of sushirijst), 5 dl water, 2 el rijstazijn, 1 el basterdsuiker, 1 tl zout, 125 g verse zalm, tonijn of forel, 1 kleine komkommer, geschild, 1/2 avocado (naar keuze), 4 vellen nori, wasabi, 3 el ingelegde gember, Japanse sojasaus, wasabi, extra.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-09-2005
  • Japans
  •  30-60 min.

Japanse hapjes.

INGREDIENTEN

1pond japanse rijst ., gekookte wortelen,komkommer,bleekcerderij,1 pak nori zeewiersheets.wasabi.azijn/gember/zout en suiker tot een samenstelling maken.Wat soya saus van kikkoman.

  •  Tussengerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op19-05-2002
  • Japans Tussengerecht
  •  20-30 min.

Verschillende sushi hapjes, eenvoudig klaar te maken in een rol- matje. Als je alle ingredienten klaar hebt gezet dan is het echt niet zo veel werk.

INGREDIENTEN

1 pakje gerookte zalm (100 gr.), 1 pak kleefrijst, 1 avocado, 1 komkommer, 1 rode en 1 gele paprika, 1 tube wasabi (scherpe mierikswortelpasta), rijstwijn-azijn, 1 eetl. suiker, 1 halve theel. zout, 1 pak Nouri vellen (toko), 1 rieten placemat

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-01-2003
  • Japans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

220 g kortkorrelige rijst (of sushirijst), 5 dl water, 2 el rijstazijn, 1 el basterdsuiker, 1 tl zout, 125 g verse zalm, tonijn of forel, 1 kleine komkommer, geschild, 1/2 avocado (naar keuze), 4 vellen nori, wasabi, 3 el ingelegde gember, Japanse sojasaus, wasabi, extra,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op28-02-2002
  • Japans Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

400 gr rijst, 3 eetlepels rijstazijn, 30-40 gr suiker, 5 gr zout, rauwe, zeer verse vis (zoals zalm, tonijn en tarbot), gekookte grote garnalen, wasabi (mierikswortelpasta), zalmeitjes, nori (gedroogd zeewier), komkommer, lichte Japanse sojasaus, beni sho ga (ingelegde gember)

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op20-11-2001
  • Japans Bijgerecht
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

220 g kortkorrelige rijst (of sushirijst), 5 dl water, 2 el rijstazijn, 1 el basterdsuiker, 1 tl zout, 125 g verse zalm, tonijn of forel, 1 kleine komkommer, geschild, 1/2 avocado (naar keuze), 4 vellen nori, wasabi, 3 el ingelegde gember, Japanse sojasaus, wasabi, extra,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-06-2003
  • Japans
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Alles over Sushi

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op09-02-2009
  • Japans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Japans koken is nu een hit. Hier een lekekr recept voor echte sushi. Een recept uit flair.

INGREDIENTEN

1 kop Japanse rijst, 2 el. rijstazijn, 1 el. suiker, zout, 4 vellen zeewier (nori), 1 moot verse tonijn in repen gesneden, 1 komkommer in repen gesneden, bieslook,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op18-10-2001
  • Japans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Rijst, zalm

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-04-2005
  • Japans
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

Rijst

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op20-12-2004
  • Japans
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

3en een half,afgestreken kopje sushirijst, een scheutje rijstazijn, 4 vellen zeewiervellen, een beetje wasabi, Japanse sojasaus, voor te garneren: komkommer,zalmeitjes,50gr.zalmsnippers, 50gr.hollandse granalen of tonijnstukje.,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op04-08-2001
  • Japans
  •  30-60 min.


Presentatie is in Japan minstens zo belangrijk als inhoud. De sushi-hapjes zijn dan ook altijd mooi om te zien. Er zijn twee hoofdsoorten. De meeste Nederlanders kennen wel al de maki-mono - grappige ronde plakjes rijst, met verschillend gekleurde ingredienten in het midden en een zeewierblad eromheen. Daarnaast zijn er de nigiri-sushi - rijstbolletjes belegd met een stuk zeebanket of omelet. En sushi die wel wat weg hebben van petit-fourtjes, bestaand uit rijst in een zwart velletje, belegd met viseitjes of kleinere schelpdieren.

INGREDIENTEN

200 gram rondkorrelrijst (geen snelkookrijst), ? dl rijstazijn, 1 eetlepel kristalsuiker, zout en peper, 1 kleine komkommer, 3 eieren, 4-6 blaadjes nori, wasabi (Japanse Mierikswortelpoeder of pasta), 200 - 250 gram zeer verse gerookte zalm of tonijn, in dunne plakjes of grote gekookte garnalen, ingesneden, Japanse sojasaus (Kikkoman), Beni-shoga (ingelegde rode gember), Bamboematje

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op02-07-2003
  • Japans
  •  60-120 min.

Deacadent, snel, stukke goedkoper dan in de winkel, feestelijk, slank en super lekker. in de winkel betaal je in Amsterdam per suhi stukje van, 1,5 cm dik, f3,-. Dit gerecht kost je zoveel als je wilt want je kan zoveel maken als je wil. Maar ik denk F0,20 cent per rolletje.

INGREDIENTEN

-1 pak sushi rijst van de AH of Dirk van de Broek, -Zeewiervellen (AH of Dirk), -Bamboe matje (Ah en dirk), , Vulling kan je kiezen uit, -Tonijnfilet (plat stuk) 150 gram, -Zalmfilet (plat stuk) 150 gram, -Krabsticks 150 gram, -Komkommer, -ui, -mayonaise (hoeft niet wel lekker), -Sesamzaadjes (hoeft niet wel lekker), - rettich (soort raddijs, bij toko, niet persee nodig), , Om bij sushi te serveren:, * japansse soja saus, * Wasabi )groene mierikspasta), * Ingemaakte gember (dit is om smaak te neutraliseren tussen elk sushi hapje: te koop bij toko, , ,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-03-1999
  • Japans Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Eigen recept

Succes verzekerd..

INGREDIENTEN

300 g. sushirijst, 450 ml. water, 3 mespunt zout, 3 eetl. (rijst)azijn, 2 eetl. suiker, 3 vel. nori, 150 g. tonijnfilet, 1 stengel lente-ui, 1½ theel. wasabi, 0,5 komkommer, 2 eetl. geroosterde sesamzaadjes, 3 eetl. sojasaus

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-10-2010
  • Japans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Deacadent, snel, stukke goedkoper dan in de winkel, feestelijk, slank en super lekker. in de winkel betaal je in Amsterdam per suhi stukje van, 1,5 cm dik, f3,-. Dit gerecht kost je zoveel als je wilt want je kan zoveel maken als je wil. Maar ik denk F0,20 cent per rolletje.

INGREDIENTEN

-1 pak sushi rijst van de AH of Dirk van de Broek, -Zeewiervellen (AH of Dirk), -Bamboe matje (Ah en dirk), , Vulling kan je kiezen uit, -Tonijnfilet (plat stuk) 150 gram, -Zalmfilet (plat stuk) 150 gram, -Krabsticks 150 gram, -Komkommer, -ui, -mayonaise (hoeft niet wel lekker), -Sesamzaadjes (hoeft niet wel lekker), - rettich (soort raddijs, bij toko, niet persee nodig), , Om bij sushi te serveren:, * japansse soja saus, * Wasabi )groene mierikspasta), * Ingemaakte gember (dit is om smaak te neutraliseren tussen elk sushi hapje: te koop bij toko, , ,

  •  Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op29-03-1999
  • Japans Voorgerecht
  •  10-20 min.

Vincent Langendorff van Sushi Time te Amsterdam geeft één van zijn geheimen prijs: het recept van zijn overheerlijke Maki Sushi.

INGREDIENTEN

Sushirijst, ½ nori vel, beleg zoals rauwe zalm, tonijn, komkommer of omelet, wasabi, water

  •  Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op11-07-2007
  • Japans Voorgerecht
  •  0-10 min.
Sushi

Sushi

De laatste jaren heeft sushi Nederland veroverd. Overal duiken sushibars op en zelfs in veel supermarkten is sushi tegenwoordig verkrijgbaar. Naast dat je sushi in een restaurant kunt gaan eten of het kant en klaar kunt kopen, kun je er ook voor kiezen om zelf sushi te maken. Het is even oefenen met het rollen, maar het is erg leuk om te doen en als je het eenmaal onder de knie hebt is het resultaat prachtig. Hieronder staan een aantal sushirecepten met verschillende soorten vis en groente. Ga gauw aan de slag en maak een grote schaal, erg feestelijk als familie en vrienden langskomen en ook nog eens heel erg lekker.



De leukste agenda voor in je keuken: De Smulweb Agenda 2015. Vol recepten met heerlijke foto's en leuke specials zoals hoe je een stressvrij kerstmenu op tafel zet. De agenda heeft een week-indeling. Met 63 stickers, 4 geïllustreerde ansichtkaarten, harde kaft en stevige ringband is dit de leukste agenda voor 2015, ook als cadeau! Bestel 'm hier!

Dagdeal
Bestel nu »

Geschikt voor alle warmtebronnen.

van 69,99
Alleen vandaag 54,95
Bestel nu »
Kijk voor alle aanbiedingen op:
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Smult is het tijdschrift voor thuiskoks en fans van Smulweb! Boordevol recepten voor doordeweeks en in het weekend, tips van bekende koks en de kookpassies van thuiskoks. Bestel nu 4x Smult voor € 9,95 »… Lees verder »

In JAN Geen vlees staan 120 succesrecepten zonder vlees uit JAN Magazine. Voor iedereen die van snel, simpel maar verantwoord koken en eten houdt. Koop `m nu voor 19,95 … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies