3 spruitjesstamp recepten

  • Eigen recept

Ik wou spruitjesstamp eten maar ik zag dat ik ook nog worteltjes in ijskast had liggen ,en die weg gooien was geen optie zo 1 dag voor de kerst dus toen dacht ik die doe ik er gewoon door en het is simpel en erg lekker met en je proeft het bittere van de spruit het zoete van de wortel en het zouthartige van het spek met ui,knoflook en spaanse peper het aan u of je de zaadlijst eruit laat of niet zo lusten mijn vrouw en kinderen ineens wel spruiten haha

INGREDIENTEN

500 gr spruitjes,250 gr worteljes,750gr aardappel,125 gr spekblokjes,2teentjes knoflook,1 ui en een spaanse peper klontje boter en beetje lauw warme melk

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-12-2010
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Ovenschotel

INGREDIENTEN

750 gr aardappelen of meer naar behoefte of een pakje aardappelpuree, 750 gr spruitjes, 500 gr geahlt half om half, 1 ui, 3 eetlepels pinda's, 3 theelepels kerriepoeder, zout, peper, mespunt nootmuskaat, mespunt kruidnagelpoeder, 25 gr boter

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-10-2001
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Spuitjesstamp in een Indisch jasje gestoken, lekker anders!

INGREDIENTEN

1,5 L kippenbouillon (van 2 tabletten), 1 kg kruimige aardappelen (geschild en in stukken), 400 gr spruitjes (schoongemaakt en gehalveerd), 1 pittige rookworst (Unox, voorgeweld en in blokjes), 1/2 Spaans pepertje (fijngesneden), 2,5 dl kokosmelk, 1 zak gebakken uitjes

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op23-09-2013
  •  …
  •  20-30 min.
Meest bekeken

Wok je koelkast leeg wordt mogelijk gemaakt door Go-Tan

Wok je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies