42 slagroomtaart recepten

Zelfgemaakt het lekkerst

INGREDIENTEN

90 g bloem, , 30 g maizena, , zout, , 6 eieren (op kamertemperatuur) (M), , 150 g fijne suiker, , 1 zakje amandelschaafsel (45 g), , 1 blik ananasschijven op sap (432 g), , 750 ml slagroom, , 6 eetlepels poedersuiker, , 2 1/2 zakje slagroomversteviger, , 5 chocoladeblaadjes (zakje ` 60 g), , 1/2 eetlepel boter of margarine om in te vetten, , 1/2 eetlepel bloem om te bestuiven

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op04-03-2007
  •  …
  •  120 min. <

In Engeland doen ze in de middag als de kinderen thuis komen, de High Tea. Dat is een middag, wat sommige middelbare scholen en basis scholen ook doen, vele lekkernijen en taarten maken en dan in de middag opeten. Dat is best leuk!! Deze slagroomtaart is dan echt nummer 1! En natuurlijk hoort er bij een High Tea, lekkere groene thee erbij!

INGREDIENTEN

Voor de taart:, , 4 eieren, 120 g suiker, mespunt zout, 75 g bloem, gezeefd, 25 g maïzena, gezeefd, boter, , Voor de garnering:, , 5 dl slagroom, 40 g suiker, 1 zakje vanillesuiker, 50 g amandel- of pindaschaafsel, geroosterd, 1/4 1 blik ananasstukjes, uitgelekt.,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-04-2008
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Deze overheerlijke slagroomtaart bakt oma voor de verjaardagen van kinderen, klein en inmiddels achterkleinkinderen.

INGREDIENTEN

8 VERSE eieren, 250 gram suiker, 100 gram bloem, 80 gram maizena, 1 eetlepel vanillesuiker,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op29-09-2002
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Voor het beslag:, 4 eieren, 1 mespunt zout, 100 g witte basterdsuiker, 75 g bloem, 25 g maizena of allesbinder,, Voor de afwerking:, 1 zakje geschaafde amandelen, 0.5 l slagroom, 2 eetl. marasquin, 4 eetl. suiker, 1 zakje slagroomversteviger, 1 blikje ananasschijven,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op11-06-2003
  • Nederlands
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

4 eieren, mespunt zout, 100gr witte basterdsuiker, 75 gr bloem, 25 gr maizena, 1 zakje geschaafde amandelen, 2 el marasquinm 0.5 l slagroom, 4 el suiker, 1 zakje slagroomversteviger, 1 blikje ananasringen

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op12-06-1999
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Uit Allerhande. Lekker recept.

INGREDIENTEN

90 gr. bloem, 30 gr. maizena, zout, 6 eieren (M) (kamertemp.), 150 gr. fijne suiker, 1 zakje amandelschaafsel (ik gebruik chocoladevlokken omdat mijn zoontje geen amandelen lust), 1 blik ananasschijven op sap (432 gr), 750 ml slagroom, 6 el. poedersuiker, 2 1/2 zakjes slagroomversteviger, 5 chocoladeblaadjes (versiering van Baukje), 1/2 el boter of margarine om in te vetten, 1/2 el bloem om te bestuiven

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-12-2005
  •  …
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

90 g bloem, ? 30 g maizena, ? zout, ? 6 eieren (op kamertemperatuur), ? 150 g fijne suiker, ? 1 zakje amandelschaafsel (45 g), ? 1 blik ananasschijven op sap (432 g), ? 750 ml slagroom, ? 6 eetlepels poedersuiker, ? 2 1/2 zakje slagroomversteviger, ? 5 chocoladeblaadjes (zakje ` 60 g), ? 1/2 eetlepel boter of margarine om in te vetten, ? 1/2 eetlepel bloem om te bestuiven,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-02-2003
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Slagroomtaart

INGREDIENTEN

Voor de taartbodem, 4 eieren, 120 g suiker, 75 g bloem, 25 g maizena, mespuntje zout, beetje boter voor invetten

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op24-05-2010
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Bereidingstijd:
Circa 40 minuten, de oventijd niet meegerekend

Voedingswaarde per persoon:
eiwit 5 g
vet 19 g
koolhydraten 27 g
alcohol 1 g
kcal(kj) 306(1285)Van : "Netje"

INGREDIENTEN

VOOR HET BESLAG:, 4 eieren, mespunt zout, 100 gram witte basterdsuiker, 75 gram bloem, 25 gram maizena, VOOR DE AFWERKING:, 1 zakje geschaafde amandelen, 2 eetlepels marasquin, 0,5 liter slagroom, 4 eetlepels suiker, 1 zakje slagroomversteviger, 1 blikje ananasringen,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op14-02-2004
  •  …
  •  0-10 min.

Heerlijke en makkelijke slagroomtaat

INGREDIENTEN

1 pot volfruit jam (hero), 500 ml slagroom, marsepein, cake doormidden gesneden, amandel schaafsel(geroosterd)

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-07-2012
  •  …
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

* 90 gram bloem, * 30 gram Maizena, * zout, * 6 eieren, * 150 gram witte basterdsuiker, * 50 gram geschaafde amandelen, * 2.5 deciliter slagroom, * 2 zakjes vanillesuiker, * 1 zakje slagroomversteviger, * 250 gram aardbeien, * 4 eetlepels bosaardbeien-likeur,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-01-2006
  •  …
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Slagroom

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op25-01-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

* 3 eieren, * 60 ml olie, * 60 ml sinaasappelsap, * 1 eetlepels sinaasappelrasp, * 0.5 theelepel citroenrasp, * 210 gram bloem, * 1.5 theelepel bakpoeder, * 0.5 theelepel zout, * 165 gram suiker, * 5 dl slagroom, * 75 gram suiker, * vers fruit (banaan, manderijn, sinaasappel, mango, ananas), * 100 gram marsepein, * zilveren pillen

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-02-2006
  •  …
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Heerlijke zelfgemaakte slagroomtaart.
Geen Hema die hier tegenop kan!

INGREDIENTEN

90 gram gesmolten boter, 150 gram bloem, 30 gram maizena, Snufje zout, 6 eieren op kamertemperatuur, 180 gram fijne suiker, , Amandelschaafsel (ongeveer 50 gram), 100 gram suiker, 1 eiwit, , 750 ml slagroom, 6 el poedersuiker, 2 1/2 zakje klopfix, , Vlaaivulling kersen, Pure chocoladereep,

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op29-03-2014
  •  …
  •  120 min. <

Deze taart maakte de noorse Mona altijd voor iedere verjaardag. Ik ben haar al jaren dankbaar voor het recept, waarmee je eindeloos kunt varieren.

INGREDIENTEN

Voor de bodem: 4 eieren, 2 dl suiker, 1 dl aardappelmeel, 1 dl bloem, 2 tl bakpoeder., Voor de vulling: 3/4 l slagroom. 2 doosjes aardbeien (of aardbeien uitblik 2x). 2-3 bananen. 1/2 dl water met 2 el suiker vermengd

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-03-2000
  • Scandinavisch
  •  30-60 min.

Iets te vieren misschien. TUUUURLIJK...


recept uit : Etna ovengeheimen.Een oeroud receptenboekje van mijn moeder!

INGREDIENTEN

4 eieren, 150 gr. suiker of 160 gr. poedersuiker, 1 pakje vanillesuiker, 1 1/2 eetlepel heet water, 125 gr. bloem, 35 gr. maizena, zout;, 3 eetl. water, 1 eetlepel poedergelatine, 1/4 liter slagroom, poedersuiker,vanillesuiker, goed uitgelekte ananas of andere vruchten, amandelsnippers of chocoladevlokken

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-05-2005
  • Internationaal
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Dit vind ik zo leuk om te doen, het is een klus...maar dan heb je ook wat en iedereen is nieuwsgierig naar hoe het smaakt...zelf gemaakte taart!

INGREDIENTEN

Je hebt nodig.voor biscuitdeeg:, 135 gram basterdsuiker, 70 gram bloem, 14 gram custardpoeder, 55 gram maizena, 10 gram bak poeder, 5 eieren scharrel kwaliteit middel groot., , voor het vullen:, 1 liter slagroom, frambozenjam (gezeefd), 4 zakjes klop en fix, vers fruit naar keuze, ik gebruik ananas aardbeien mandarijntjes en perzikken graag op taart. of uit blik kan ook maar dan moet je ze goed uit laten lekken en drogen met keuken papier., verder heb je nodig garnering voor de zijkant van de taart, ik gebruik nootjes, maar kan ook vlokken of hagelslag of wat je lekker vind zijn.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-02-2012
  •  …
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

Voor het deeg:, 2 eieren, 3 eetlepels heet water, 100 gr suiker, 1 zakje vanillesuiker, 75 gr bloem, 50 gr. maizena, 1 th lepel bakpoeder., , Voor de vulling:, 7,5 dl slagroom, 110gr. Poedersuiker, 1 zakje vanillesuiker, 2 zakjes slagroomversteviger, 30 gr. Cacaopoeder., , Voor het glazuur:, 100gr. poedersuiker, 10 gr. cacao, 3 eetlepels water, , grofgeraspte pure chocola voor de garnering,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-01-2005
  •  …
  •  20-30 min.

Slagroomtaart van biscuitdeeg. Glutenvrij.

INGREDIENTEN

8 eieren, 200 gr. suiker, 225 gr. glutenvrij meel, 2.5 dl. slagroom, 2 mandarijnen, 1 kiwi, 8 stuks aardbeien, verse, 6 el. glutenvrij chocoladeschaafsel

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-12-2004
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Ingezonden recept uit de tip van Mw. H. Roseboom in 19.. / 8 uur vantevoren maken en in koelkast zetten.

INGREDIENTEN

3 dl slagroom, 1 el suiker, 1 pak bastogne koeken, krokantstrooisel (baukje)

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op04-09-1999
  • Nederlands
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

3 dl slagroom, 1 eetl suiker, 1 pak bastognekoeken, krokantstrooisel.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op18-12-1998
  • Goedkoop en snel
  •  10-20 min.

Deze Mokka hazelnoot taart is niet zoals het orgineel is, maar daarom zeker niet minder lekker.
De roomkaas is een verrassende combinatie in deze taart.

INGREDIENTEN

150 g hazelnoten (bakje a 95 g), 225 g boter, op kamertemperatuur, 225 g witte basterdsuiker + 5 el extra, 4 eieren, 175 g zelfrijzend bakmeel, 3 el halfvolle melk, 3 sticks espresso oploskoffie +, 150 g extra pure chocolade 72%, in stukjes, 1 bakje mascarpone (zachte roomkaas, 250 g), 500 ml slagroom

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-03-2013
  •  …
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

150 g bloem, 2 volle el suiker, 1 zakje vanillesuiker, 100 g koude boter - 2 eieren, 2-3 el heet water, 1 zakje vanillesuiker, 75 g bloem, 50 g maizena, 1 tl bakpoeder - 250 g kersen (uit pot), 2 volle el maizena, suiker, 2 koppen koude koffie (sterk), 2-3 el kersenjam, 7,5 dl slagroom, 3 zakjes slagroomversteviger, 2 el poedersuiker, 1 zakje vanillesuiker,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-01-2000
  • Duits
  •  60-120 min.

Een heerlijke appel-cake-slagroomtaart!!!

INGREDIENTEN

Voor het beslag: -400 gram bloem, -400 gram boter, -400 gram suiker, 8 eieren, -1 zakje vanille suiker, voor de vulling/versiering -0,25 liter slagroom, -3 eetlepels suiker, -ongeveer drie appels

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-10-2000
  • Nederlands
  •  60-120 min.

Heerlijke frambozen slagroomtaart.

INGREDIENTEN

Amandelbodem;, -200 gr. gemalen blanke amandelen., -100 gr. poedersuiker., -10 eiwitten van grote eieren., -250 gr. suiker., , , , , Fruitvulling;, -4 eetlepels custardpoeder., -400 ml. melk., -500 ml. slagroom., -180 gr.suiker., -100 ml rozenwater., -750 gr. slagroom., -60 gr. poedersuiker., -1 kilo frambozen., -Poedersuiker om te bestrooien., ,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op07-04-2012
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Trakteren met eigengemaakt gebak? hiermee altijd succes en..... snel en makkelijk klaar te maken!

INGREDIENTEN

3 dl slagroom, 1 eetl suiker, 1 pak bastognekoeken

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-10-2003
  •  …
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

150 g gepelde, ongezouten amandelen1 pak mix voor taart (bijv. van Baukje)2 eieren? flesje rumessence4 perziken? l. slagroom2 eetl. poedersuiker

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-09-2003
  • Nederlands
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

90 gr bloem; 30 gr maizena; 6 eieren; 150gr witte basterdsuiker; 50gr geschaafde amandelen; 250ml slagroom; 2 zakjes vanillesuiker; 1 zakje slagroomversteviger; 250gr aardbeien; 4 eetl (bos)aardbeienlikeur; zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-08-2000
  • Nederlands
  •  30-60 min.

Een recept uit Grootmoeders keuken.


?Om te voorkomen dat de taart op tafel inelkaar zou zakken, voegde oma gelatine toe aan de slagroom.?

INGREDIENTEN

1 grote pot kersen, 4 el suiker, 1 mespuntje kaneelpoeder, 1 stukje citroenschil, 1 el maizena, 400 gr ontdooid diepvriesbladerdeeg, 2 el bessengelei of ?jam, 100 gr poedersuiker, 1 ? 2 eetl kirsch, 6 blaadjes witte gelatine, 750 ml slagroom, 1 zakje vanillesuiker,, En,, slagroomspuit met stervormige mond.,

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op17-07-2004
  • Nederlands
  •  120 min. <

Heel lekker voor feestje

INGREDIENTEN

Biscuitdeeg:, 3 eieren, 60 g glutenvrije bakmix, 100 g suiker, zout, banketbakkersroom:, 25 g glutenvrije bakmix, 2 eierdooiers, 1 zakje vanillesuiker, 50 g witte suiker, 1/4 l melk, vulsel en garnering:, 1/2 l slagroom, 100 g geroosterde amandelsnippers, 1/2 literblik ananas, 100 g chocoladekrullen, 10 chocolade galletes, 10 walnoten

  •  …
  •  120 min. <
  • Geplaatst op04-07-1999
  • Nederlands
  •  120 min. <
  • Eigen recept

Een heerlijke slagroom taart die iedereen kan maken,
eenvoudig en lekker.

geef een reactie wat je er van vind

INGREDIENTEN

Voor de canache:, 200 ml slagroom (bakje), 250 g witte chocolade, 1 bakje mascrapone, voor de aardbeienijs:, 250 ml slagroom (bakje), dr oetker kloppudding aardbei, 300 ml melk, overig:, kant en klare taartbodem (of als je er een zelf wilt maken alles wat daar voor nodig is), aardbeiensaus, slagroom (bus), bakje aardbeien

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-04-2011
  • Nagerecht
  •  60-120 min.

Deze aarbeien slagroomtaart is super lekker en luchtig. Zelf vind ik hem het best tot zijn recht komen in de zomer, omdat aardbeien ook lekker zomers zijn en omdat de taart zelf lekker luchtig is!

INGREDIENTEN

Voor de taart:, - 5 eieren (Middel), - 150 gram kristalsuiker, - 125 gram bloem, - 25 gram maizena, - een snufje zout, - een zakje vanillesuiker, , , Voor de vulling:, - 2x 250ML slagroom, - kloppudding, vanille smaak, - Aardbeien, , Voor de topping:, - 250 ML slagroom, - Klopfix (optioneel), - Een reep witte chocolade (mag ook melk of puur), - De overgebleven aardbeien van de vulling

  •  …
  •  
  • Geplaatst op21-05-2014
  •  …
  •  
  • Eigen recept

Deze slagroomtaart vind ik nog lekkerder dan die van de bakker. Een feestje om te maken en nog leuker om hem op te eten!

INGREDIENTEN

Voor de 'cake'/taartbodem, Mix voor biscuitdeeg (zelf koop ik deze altijd van het merk 'Soezie', o.a. verkrijgbaar bij Welkoop. Kijk op'' www.soezie.com'' voor een verkooppunt bij u in de buurt), Eieren (pas de hoeveelheid aan aan de grootte van de springvorm, zie verpakking biscuitdeeg), Water (pas de hoeveelheid aan aan de grootte van de springvorm, zie verpakking biscuitdeeg), , Voor de vulling, 200 gr mix voor banketbakkersroom (tevens van Soezie), 600 ml melk, 2 x 250 ml verse slagroom, 4 eetlepels kristalsuiker, 2 zakjes vanillesuiker, Aardbeienjam, 1 zakje klop-fix (Dr Oetker, zo loopt de slagroom niet zo snel terug), , Versiering, fruit naar keuze: bijvoorbeeld aardbeien en perzikken uit blik, Crispy nootjes of chocoladevlokken voor aan de zijkant

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-07-2014
  • Europees
  •  30-60 min.

Heerlijke cake die er mooi uitziet

INGREDIENTEN

Een zelfgebakken taart doet het altijd goed als cadeau, bedankje of om iemand op te vrolijken. En het is ook nog eens leuk om te maken! Maar wil je eens wat anders bakken dan die eeuwige appelkruimeltaart of die saaie slagroomtaart? Girlscene zet vijf heerlijke recepten voor je op een rij. De één is wat moeilijker dan de ander, maar succes heb je er zeker mee. Veel bakplezier!, Red velvet cake, Dit is een traditionele Amerikaanse taart. De chocoladecake is roodgekleurd met een glazuurlaag van witte chocola met roomkaas., , Wat heb je nodig?, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur, ◊ 600 gram ruwe rietsuiker, ◊ 6 eieren, ◊ 2 eetlepels rode voedingskleurstof, ◊ 3 eetlepels cacaopoeder, ◊ 375 gram witte bloem, ◊ 250 ml karnemelk, ◊ 1 theelepel vanille- extract, ◊ 1/2 theelepel zout, ◊ 1 theelepel baksoda, ◊ 1 eetlepel azijn, , Voor de glazuur:, ◊ 2 plakjes (200 gram) roomkaas, ◊ 350 gram witte chocola, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-02-2013
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Heerlijke cake die er mooi uitziet

INGREDIENTEN

Een zelfgebakken taart doet het altijd goed als cadeau, bedankje of om iemand op te vrolijken. En het is ook nog eens leuk om te maken! Maar wil je eens wat anders bakken dan die eeuwige appelkruimeltaart of die saaie slagroomtaart? Girlscene zet vijf heerlijke recepten voor je op een rij. De één is wat moeilijker dan de ander, maar succes heb je er zeker mee. Veel bakplezier!, Red velvet cake, Dit is een traditionele Amerikaanse taart. De chocoladecake is roodgekleurd met een glazuurlaag van witte chocola met roomkaas., , Wat heb je nodig?, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur, ◊ 600 gram ruwe rietsuiker, ◊ 6 eieren, ◊ 2 eetlepels rode voedingskleurstof, ◊ 3 eetlepels cacaopoeder, ◊ 375 gram witte bloem, ◊ 250 ml karnemelk, ◊ 1 theelepel vanille- extract, ◊ 1/2 theelepel zout, ◊ 1 theelepel baksoda, ◊ 1 eetlepel azijn, , Voor de glazuur:, ◊ 2 plakjes (200 gram) roomkaas, ◊ 350 gram witte chocola, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-02-2013
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Heerlijke chocolade taart; m&m`s en kitkat!
Snel & gemakkelijk! Lekkerrrrr

INGREDIENTEN

- Chocolade of normale cake mix, - Zakje m&m`s, - Nutella (of gewone pasta), - Zak met kitkats erin, - 200 ml water, - Boter, - Ronde cake / taart vorm,

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op22-06-2013
  •  …
  •  60-120 min.

Heerlijke cake die er mooi uitziet

INGREDIENTEN

Een zelfgebakken taart doet het altijd goed als cadeau, bedankje of om iemand op te vrolijken. En het is ook nog eens leuk om te maken! Maar wil je eens wat anders bakken dan die eeuwige appelkruimeltaart of die saaie slagroomtaart? Girlscene zet vijf heerlijke recepten voor je op een rij. De één is wat moeilijker dan de ander, maar succes heb je er zeker mee. Veel bakplezier!, Red velvet cake, Dit is een traditionele Amerikaanse taart. De chocoladecake is roodgekleurd met een glazuurlaag van witte chocola met roomkaas., , Wat heb je nodig?, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur, ◊ 600 gram ruwe rietsuiker, ◊ 6 eieren, ◊ 2 eetlepels rode voedingskleurstof, ◊ 3 eetlepels cacaopoeder, ◊ 375 gram witte bloem, ◊ 250 ml karnemelk, ◊ 1 theelepel vanille- extract, ◊ 1/2 theelepel zout, ◊ 1 theelepel baksoda, ◊ 1 eetlepel azijn, , Voor de glazuur:, ◊ 2 plakjes (200 gram) roomkaas, ◊ 350 gram witte chocola, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-02-2013
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Heerlijke cake die er mooi uitziet

INGREDIENTEN

Een zelfgebakken taart doet het altijd goed als cadeau, bedankje of om iemand op te vrolijken. En het is ook nog eens leuk om te maken! Maar wil je eens wat anders bakken dan die eeuwige appelkruimeltaart of die saaie slagroomtaart? Girlscene zet vijf heerlijke recepten voor je op een rij. De één is wat moeilijker dan de ander, maar succes heb je er zeker mee. Veel bakplezier!, Red velvet cake, Dit is een traditionele Amerikaanse taart. De chocoladecake is roodgekleurd met een glazuurlaag van witte chocola met roomkaas., , Wat heb je nodig?, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur, ◊ 600 gram ruwe rietsuiker, ◊ 6 eieren, ◊ 2 eetlepels rode voedingskleurstof, ◊ 3 eetlepels cacaopoeder, ◊ 375 gram witte bloem, ◊ 250 ml karnemelk, ◊ 1 theelepel vanille- extract, ◊ 1/2 theelepel zout, ◊ 1 theelepel baksoda, ◊ 1 eetlepel azijn, , Voor de glazuur:, ◊ 2 plakjes (200 gram) roomkaas, ◊ 350 gram witte chocola, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-02-2013
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Heerlijke cake die er mooi uitziet

INGREDIENTEN

Een zelfgebakken taart doet het altijd goed als cadeau, bedankje of om iemand op te vrolijken. En het is ook nog eens leuk om te maken! Maar wil je eens wat anders bakken dan die eeuwige appelkruimeltaart of die saaie slagroomtaart? Girlscene zet vijf heerlijke recepten voor je op een rij. De één is wat moeilijker dan de ander, maar succes heb je er zeker mee. Veel bakplezier!, Red velvet cake, Dit is een traditionele Amerikaanse taart. De chocoladecake is roodgekleurd met een glazuurlaag van witte chocola met roomkaas., , Wat heb je nodig?, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur, ◊ 600 gram ruwe rietsuiker, ◊ 6 eieren, ◊ 2 eetlepels rode voedingskleurstof, ◊ 3 eetlepels cacaopoeder, ◊ 375 gram witte bloem, ◊ 250 ml karnemelk, ◊ 1 theelepel vanille- extract, ◊ 1/2 theelepel zout, ◊ 1 theelepel baksoda, ◊ 1 eetlepel azijn, , Voor de glazuur:, ◊ 2 plakjes (200 gram) roomkaas, ◊ 350 gram witte chocola, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-02-2013
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Heerlijke cake die er mooi uitziet

INGREDIENTEN

Een zelfgebakken taart doet het altijd goed als cadeau, bedankje of om iemand op te vrolijken. En het is ook nog eens leuk om te maken! Maar wil je eens wat anders bakken dan die eeuwige appelkruimeltaart of die saaie slagroomtaart? Girlscene zet vijf heerlijke recepten voor je op een rij. De één is wat moeilijker dan de ander, maar succes heb je er zeker mee. Veel bakplezier!, Red velvet cake, Dit is een traditionele Amerikaanse taart. De chocoladecake is roodgekleurd met een glazuurlaag van witte chocola met roomkaas., , Wat heb je nodig?, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur, ◊ 600 gram ruwe rietsuiker, ◊ 6 eieren, ◊ 2 eetlepels rode voedingskleurstof, ◊ 3 eetlepels cacaopoeder, ◊ 375 gram witte bloem, ◊ 250 ml karnemelk, ◊ 1 theelepel vanille- extract, ◊ 1/2 theelepel zout, ◊ 1 theelepel baksoda, ◊ 1 eetlepel azijn, , Voor de glazuur:, ◊ 2 plakjes (200 gram) roomkaas, ◊ 350 gram witte chocola, ◊ 250 gram boter, op kamertemperatuur,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op15-02-2013
  • Amerikaans
  •  30-60 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Stuur vóór 30 augustus jouw recept in en kies uit de categorie: marinade, dressing of kruidenboter. Op de ingezonden recepten kan direct gestemd worden! Doe mee! … Lees verder »

Top
Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies