Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

Provencaalse kruiden recepten (2.666) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid
  • Eigen recept

Ovenschotel met gehakt, courgette en tomaat.

De courgettes in m'n groentetuintje groeien tegen de klippen op en ook de eerste tomaten in het kasje kleuren rood, dus lekker smullen....

INGREDIENTEN

600 gr. vastkokende aardappelen (of 1 1/2 zakje kant en klare aardappelgolfjes), 2 courgettes, 1 ui, 2 teentjes knoflook, 500 gr. halfom gehakt, 3 vleestomaten, tijm, rozemarijn, oregano (of evt. gedroogde Provencaalse of Italiaanse kruiden), zout, peper, klontje margarine, 100 gr. geraspte belegen kaas

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-07-2006
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Ovenschotel a la louise

Dit recept is al jaren oud en heb ik ooit gekregen van een nicht van mij.In de "loop der jaren" heb ik het aangepast naar eigen smaak en het is nu gewoon (na alle veranderingen) mijn "eigen" recept geworden.. Het is héél erg lekker, ik hoor graag reacties! Nieuwe fotos staan nu bij dit recept. Gisteren 8 oktober 2010 weer gemaakt, (weer iets aangepast) en.. het was weer superlekker!

INGREDIENTEN

1 ½ kilo aardappelen - ongeschild gewicht- (of als je geen tijd hebt puree uit een pakje maar vers is echt veel smakelijker), 1 pond gehakt (halfom of runder en ongekruid)., 2 middelgrote uien (fijn gesneden), 1 prei (in smalle reepjes gesneden), 1 - 2 (of meer) teentjes knoflook (uitgeperst), 1 bakje champignons ( in plakjes gesneden), 250-300 g spitskool, gesneden - groene of witte kool mag ook -( als je geen tijd hebt..kant en klaar te koop., 2 eetlepels verse selderij of 2 tl gedroogde selderij., 1 theelepel bruine suiker,(mag weggelaten worden)., 1 theelepel gedroogde Provençaalse kruiden.(of als je hebt lekker de verse), 1 flinke eetlepel kerrie, Scheutje ketchup, Scheutje ketjap manis, Zout en peper naar smaak., Wat boter of scheutje olie om de uien/knoflook in te bakken en om de ovenschotel in te vetten., Wat geraspte kaas.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-10-2004
  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Franse tomatentaart van Guylaine

"Tarte aux tomates". Dit is mijn allerliefste en meest klaargemaakte recept, gemakkelijk, snel klaar, ziet er heel wat uit en is superlekker. Het recept ervan heb ik afgetroggeld en uiteindelijk, na ons derde bezoek, losgekregen van Guylaine D'Hiver (bijna een naamgenoot) sympathieke gastvrouw van een "Chambre d'Hotes" in het kleine dorpje Ourdeaux in het Zuid-Oosten van de Creuse, een paradijs voor hengelaars en natuurliefhebbers.

INGREDIENTEN

1 rol bladerdeeg - 6-8 stevige rijpe tomaten (liefst trostomaten) - scherpe Dijonmosterd (of rode Provencaalse mosterd met paprika) -, 200 gr Gruyere (of Comtekaas) - gedroogde provencaalse kruiden - pittige olijfolie voor pizza's

  •  Voorgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op12-11-2000
  • Frans Voorgerecht
  •  30-60 min.

Kabeljauw met ratatouille uit de oven

Kabeljauw met ratatouille uit de oven .

INGREDIENTEN

Ingrediënten, , 3 eetlepels olijfolie, 2 rode uien, gesnipperd, 2 tenen knoflook, fijngehakt, 1 gele paprika, in kleine stukjes, 1 courgette, in kleine blokjes, ½ eetlepel paprikapoeder, ½ eetlepel gedroogde Provençaalse kruiden, 500 g kabeljauwfilet, sap van een halve citroen,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op08-03-2008
  • Vis Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Provencaalse Kabeljauwschotel

Lekker makkelijke doordeweekse ovenschotel. Smaakt goed met pasta.

INGREDIENTEN

250 gram verse kabeljauw, 350 gram tomatenbasis (bijv. Heinz Tomato Frito),1 zak gemengde rattatouille-groenten, 2 el. zachte kruidenkaas (bijv. paturain), 1/2 zakje provencaalse kruiden, peper, zout, olie, 2 eetlepels creme fraiche, 2 eetlepels geraspte kaas.

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-03-2002
  •  
  •  20-30 min.

Provencaalse aardappeltaart

Met de smaak van verse kruiden,knoflook en olijfolie

INGREDIENTEN

1 kg. ardappelen*2 middelgrote uien*1 teentje knoflook*1 ei*1 theel.rozemarijn*zout en versgemalen peper*olijfolie

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op09-07-2001
  • Frans Bijgerecht
  •  60-120 min.

Zelfgebakken gehaktbroodjes met Provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

I pak witbroodmix (Koopmans), 3 dl. handwarm water, 25 g. boter, 1 kg. gemengd gehakt, 150 g. salami (fijngesneden), 2 eetlepels Provencaalse kruiden (op oliebasis), 1 losgeklopt ei, 1 uitgeperst teentje knoflook, versgemalen peper, zout

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op30-03-2005
  • Nederlands
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Provencaalse worteltjes

Op deze manier zijn worteltjes extra lekker. Heerlijk zoet en kruidig. Gewoon eens proberen.

INGREDIENTEN

1 bos worteltjes, 1 sjalotje, 2 teentjes knoflook, 2 eetlepels olijfolie, 1 groenten- of kruidenbouillontablet, 2 theelepels Provencaalse kruiden of tijm, 1 theelepel honing of suiker, versgemalen peper,

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op16-07-2011
  • Frans Bijgerecht
  •  10-20 min.

Provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

2 EETLEPELS GEDROOGDE BASILICUM, , 4 THEELEPELS GEDROOGDE OREGANO, , 2 THEELEPELS GEDROOGDE MARJOLEIN, , 2 THEELEPELS GEDROOGDE DRAGON, , 2 THEELEPELS GEDROOGDE TIJM, , 2 THEELEPELS GEDROOGD BONEKRUID, , 1-1/2 THEELEPEL VERKRUIMELD LAURIERBLAD, , 1 THEELEPEL VENKELZAAD, , 1 THEELEPEL GEDROOGDE MUNTBLAADJES, , 1 THEELEPEL GEMALEN SALIE, , 1 THEELEPEL GEDROOGDE ROZEMARIJN, , (1 THEELEPEL GEDROOGDE LAVENDEL), ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op02-08-2001
  • Frans
  •  0-10 min.
  • Eigen recept

Provencaalse vis

Overheerlijk geurig visgerecht. Je kunt alle soorten witte vis gebruiken.

INGREDIENTEN

400 gram tilapiafilet 1 kleine ui gesnipperd halve courgette in plakjes 6 kleine (tasti tom) tomaatjes halve citroen 4 ansjovisfilets uit blik 3 flinke tenen knoflook flink wat verse rozemarijn, salie en wilde marjolein peper en zout uit de molen olijfolie extra vierge

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op06-06-2006
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

provencaalse quiche

Makkelijk voor te bereiden recept voor een heerlijk compleet vegetarisch ovengerecht(eenmaal in de oven, bijna geen omkijken naar)

INGREDIENTEN

1,5 RODE PAPRIKA IN VIEREN, 1 COURGETTE IN REPEN, 1 AUBERGINE IN REPEN, 3 EL OLIJFOLIE, 0,5 EL PROVENCAALSE KRUIDEN, 3 EIEREN, 1,25 L CREME FRAICHE, 150 G ZACHTE VERBROKKELDE GEITENKAAS, 1 GROTE TEEN KNOFLOOK (UITGEPERST), BLADERDEEG, VERSE TIJM, ROZEMARIJN EN SALIE, OVENSCHAAL/BAKBLIK MET 26 CM DIAM.,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-05-1999
  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

Gevulde paprika`s

Rode paprika`s gevuld met gehakt en feta uit de oven. Gemakkelijk te maken en erg lekker!

INGREDIENTEN

2 rode paprika`s (groot, moeten rechtop kunnen staan), 300 gr mager runder gehakt, 100 gr Arla Apetina Feta (10% vet), 1 sjalot of 2 kleine sjalotjes, 1 bouillonblokje, 200 ml water, Provencaalse kruiden, Paprikapoeder, Peper, Zout, Voor de variatie: 8 zongedroogde tomaatjes.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-02-2012
  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Aspergesoep met provencaalse kruiden

Voor dit recept heb ik gekozen voor een pot "basis voor soep asperge" omdat dit makkelijker en sneller klaar is. Uiteraard kun je dit ook zelf maken, Het recept is als volgt: 40 gram boter, 40 gram bloem, 1 liter bouillon (kip) of aspergekookvocht, 1 eidooier, 1 dl melk of 1/2 dl room, nootmuskaat. Smelt de boter op hoog vuur, roer er de bloem door en voeg al roerende en bij gedeelten de bouillon of kookvocht bij. Laat op de laagste stand even doorkoken. Klop in een kommetje de eidooier met de melk of de room en iets nootmuskaat goed los, giet hierbij al roerende een gedeelte van de hete soep en giet de massa onder roeren terug in de pan. Voor diegene die wat minder ervaring hebben is een kant-en-klare pot aan te raden

INGREDIENTEN

, 500 gram geschilde asperges, in stukken van 3 cm gesneden, 2 theelepels gedroogde provencaalse kruiden, 1/2 sinaasappel, 2 eetlepels bieslook, fijngeknipt, 1 pot Basis voor Soep Asperge,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op11-03-2009
  •  
  •  20-30 min.

geroosterde lendebiefstuk met provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

800 g rosbief, 12 peperkorrels, 8 theelepels Provencaalse kruiden, 4 cl olijfolie (extra vierge), 1 theelepel citroensap, zeezout

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-06-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Geroosterde lendebiefstuk met Provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

800 g rosbief, 12 peperkorrels, 8 theelepels Provencaalse kruiden, 4 cl olijfolie (extra vierge), 1 eetlepel citroensap, zeezout,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op29-10-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Ovenschotel met Gehakt en Boursin

Ovenschotel met gehakt, boursin ,spinazie en geraspte kaas. Een lekkere schotel.

INGREDIENTEN

250 gram rundergehakt, 2 zakjes aardappelpuree, 2 gesnipperde uien, 1 kuipje Boursin Knoflook & Fijne Kruiden, 1 zakje provencaalse kruiden, 150 gram geraspte kaas, 1 pak (diepvries) bladspinazie

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op28-04-2005
  • Nederlands
  •  20-30 min.

Gegrilde karbonade met Provencaalse kruiden

Een heerlijk recept wat eigenlijk voor de BBQ is, maar in de grillpan kan het ook heel goed. De marinade moet minimaal 1 uur trekken.

INGREDIENTEN

** 4 schouderkarbonades, ** 2 teentjes knoflook, gehakt, ** 1 eetlepel gekneusde peperkorrels, ** 1 eetlepel Provencaalse kruiden, ** 1 eetlepel witte wijnazijn, ** 3 eetlepels olijfolie, ** snufje zout, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op09-09-2004
  • Frans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

lamskoteletjes met provencaalse kruiden

Snel, eenvoudig, en verrassend lekker. Zonder de frietjes ongev. 570 kCal.per portie

INGREDIENTEN

, 1 ui, 1 wortel, 1 preiwit, 12 lamskoteletjes, peper en zout, bakmargarine, 1 teentje knoflook, 1 koffielepel Provencaalse kruiden, 2,5 dl room, 1/2 blokje rundsbouillon, frietjes,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op17-03-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Hartige taart met prei, uien, ham en kaas voor de makkelijke

Uitstekend gerecht voor de zaterdag of ook inzetbaar voor lunch, brunch of een feestje. Ik heb het niet zelf bedacht maar is al jaren lang `in de familie` en altijd een succes.

INGREDIENTEN

6 plakjes diepvries bladerdeeg, 3 middelgrote preien, 2 grote uien, 3 ons gekookte ham in blokjes gesneden, 3 eieren, Scheut (kook) room, Tabasco, 1 zakje oude geraspte kaas (ca. 125 gram), Handje paneermeel, Gedroogde Provençaalse kruiden, Zout peper, Heel klein beetje roomboter

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op17-02-2012
  • Europees
  •  30-60 min.

Ratatouillesoep Met Provencaalse Kruiden

INGREDIENTEN

1 RATATOUILLEPAKKET 1 BLIKJE TOMATEN IN BLOKJES 1 BLIKJE WITTE BONEN 2 TL PROVENCAALSE KRUIDEN 1 GROOT BLIKJE TOMATENPUREE 2 BLOKJES VLEESBOUILLON 100GR GERASPTE BELEGEN KAAS PEPER ZOUT

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op30-01-2002
  • Internationaal
  •  0-10 min.

Forel met amandelen en Provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

50 gr. amandel, -80 gr. amandel, geschaafde, -1 el. sherry-azijn, -2 stuks citroenen, -4 stuks forellen, -Kruiden, Provencaalse, -Olijfolie, -Peper, -2 el. peterselie, verse, gehakte, -Zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op18-09-2002
  • Frans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Mosselen met sjalottenroomsaus en Provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

2 kg schoongemaakte mosselen * 6 sjalotten, gesnipperd * 2 dl droge witte wijn * 4 dl room * 3 el olijfolie * 1 tl Provencaalse kruiden * 1 tl grof zeezout * zwarte peper van de molen

  •  Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-10-2001
  • Frans Voorgerecht
  •  20-30 min.

Geroosterde lendebiefstuk met Provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

1kg rosbief, 12 mespuntjes peperkorrels, 8 theelepels Provencaalse kruiden, 4 cl olijfolie (extra vierge), 1 eetlepel citroensap, zeezout

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-05-2003
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

#hamballetjes met provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

150 gr. gekookte ham (dikke plakken), 150 gr. gehakt, 2 el melk, 2 el broodkruim, 1 ei, zout, peper, 1,5 tl Provencaalse kruiden, , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op14-01-2000
  • Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

rosbief met provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

2 kg rosbief, zout, peper, 2 teentjes knoflook, 2 el mosterd, provencaalse kruiden

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-11-1999
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Marinade met Provencaalse kruiden.

Deze marinade is bijzonder geschikt om lamskoteletten te marineren.

INGREDIENTEN

6 el zonnebloemolie, 2 el citroensap, 1 kl provencaalse kruiden, pezo.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-11-2005
  • Belgisch
  •  30-60 min.

Barbecue, kip met provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

1 kip, stukje citroen, zout, voor marinade: olijfolie, 1 grote teen knoflook gesnipperd,droge sherry of witte wijn, provencaalse kruiden, ketjap kikoman, gember siroop, peper en zout.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-06-2005
  • Mediterraan
  •  30-60 min.

ZALMFILET MET TOMAAT EN PROVENCAALSE KRUIDEN

INGREDIENTEN

1/2 SINAASAPPEL., 4 ZALMFILETS., ZOUT EN PEPER., 25 GR. BOTER., 2 TOMATEN., 1 DOOSJE MAGGI SAUS VOOR VIS MET PROVENCAALSE KRUIDEN.,

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op11-01-2006
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Kaasstengels met Provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

, , , , , , , 200 g bruinbroodmix, 2 eetlepels olijfolie, 80 g geraspte Parmezaanse kaas, 2 eetlepels gedroogde Provencaalse kruiden, 1 ei, sesam- en maanzaad, , ,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op24-11-2003
  • Frans
  •  0-10 min.

Aardappelgratin met Provencaalse kruiden

Recept uit een oude Ariadne.

INGREDIENTEN

* 1 1/2 kilo aardappelschijfjes, ontdooid (Aviko) * 6 eieren * 1/2 liter melk * 1/2 liter room * Provencaalse kruiden * zout en versgemalen peper, Om te garneren: * 100 gram Emmenthaler, geraspt * 2 takjes peterselie, grof gehakt * 1 tomaat * zwarte olijven

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op17-05-2003
  • Bijgerecht
  •  60-120 min.

KAASQUICHE MET PROVENCAALSE KRUIDEN

INGREDIENTEN

150 gr bloem, zout, peper, 75 gr koude boter of margarine, 4 eieren, M, 125 ml creme fraiche, 100 gr geraspte emmentaler, 100 gr geraspte gruyere, 5 tomaten, ? eetl gedroogde Provencaalse kruiden, 2 eetl olijfolie, 1 eetl bloem om te bestuiven, ? eetl boter om in te vetten, quichevorm, doorsnede ca 25 cm, ,

  •  Nagerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-04-2002
  • Nagerecht
  •  60-120 min.

Ratatouillesoep Met Provencaalse Kruiden

Een soepje met veel groenten en de pit van ontbijtspek (7).

INGREDIENTEN

1 ui, 1-2 teentjes knoflook, 1 aubergine, 1 courgette, 1 rode paprika, 1 groene paprika, 1 blik gepelde tomaten (ca 400 gram), 1 blik witte bonen (ca. 800 gram), 40 gram boter, 1-2 takjes tijm, 1 groot blikje tomatenpuree (140 gram), 1-2 theel. Provencaalse kruiden, 3 vleesbouillontabletten, 100 gram geraspte belegen Goudse kaas, zout/peper, 100 gram gekookte ontbijtspek (in plakjes),

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-01-2001
  •  
  •  20-30 min.
  • Eigen recept

Quiche met Provençaalse kruiden en cherrytomaatjes

INGREDIENTEN

300 gram bladerdeeg, 150 gram ontbijtspek, Zakje geraspte kaas, 3 eieren, Cherrytomaatjes, 2 dl room, (zout), peper, Provençaalse kruiden, 25 gram boter,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-11-2008
  •  
  •  30-60 min.

Provencaalse sperziebonensalade met lekkere kruiden

De sperziebonen worden gemarineerd in veel groene kruiden, knoflook, kappertjes en citroen. De smaak is verrukkelijk! Je kunt de bonen zeker een dag tevoren maken. Ik heb de `witte` sperziebonen gebruikt die je hier in Duitsland, maar ook in omringende landen veel ziet, speciaal voor salades of soepen.

INGREDIENTEN

600 gram sperziebonen, zout, 2 flinke eetlepels in reepjes gesneden basilicum, 2 flinke eetlepels fijn gesneden (blad)-peterselie, (als je hebt: 1 eetlepel fijn gesneden citroenmelisse), 2 teentjes knoflook, 50 gram uitgelekte kappertjes, sap van 1 citroen, 3 eetlepels olijfolie, 2 theelepels honing, vers gemalen zwarte peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-09-2013
  • Frans
  •  10-20 min.

Provençaalse kipstoofpot

Deze Provençaalse kipstoofpot uit Smult is een perfect gerecht voor het begin van de week. Maak de stoofpot op zondag en dan hoef je hem alleen nog op te warmen als je thuiskomt! Bestel hier Smult, het magazine van Smulweb. En kijk op www.smult.nl voor onze actuele acties!

INGREDIENTEN

4 kippenbouten, 4 el olijfolie, 100 g spekreepjes, gerookt, 3 teentjes knoflook, in vieren, 1 ui, in partjes, 500 g vastkokende aardappelen, geschild en in stukken, 100 g zwarte olijven, 250 g cherrytomaatjes, 2 verse laurierblaadjes, 6 takjes verse tijm, 100 ml droge witte wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-03-2015
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Lamsvleeshutspot met Provençaalse kruiden

Een roerbakversie van de oerhollandse hutspot.

INGREDIENTEN

600 gr. Lamsboutlappen, 300 gr. Kleine uien, Provencaalse kruiden, 40 gr bakboter of margarine (olijfolie kan natuurlijk ook), 600 gr. Krieltjes in de schil, 600 gr. Bospeen (met groen), peper en zout, 2 dl water

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op29-09-2014
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Azijn met Provencaalse kruiden

Goed voor circa 75 cl; wel 3 weken wachten alvorens te gebruiken!

INGREDIENTEN

-3 grote takjes: dragon ; tijm en rozemarijn, -4 laurierbladeren, -mespuntje venkelzaad, -0,75 l witte wijnazijn

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op27-05-2003
  • Frans
  •  0-10 min.

Fougasse met provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

*500 gr bloem*1 tl suiker*42 gr verse gist, verkruimeld*1 el tijmblaadjes*1 el rozemarijnnaaldjes*1 el fijngesneden salie*1 el lavendelbloemetjes*1 dl olijfolie*1 tl zout*40 gr geraspte Parmezaanse kaas*

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-01-2002
  • Bijgerecht
  •  30-60 min.

Gevulde tomaten met Passendaele en provencaalse kruiden

INGREDIENTEN

8 barontomaten, 400 gr gehakt, 100 gr kaas in blokjes (Passendaele), 1 koffielepel provencaalse kruiden, 2 sjalotten, 4 schijfjes kaas (Passendaele)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op07-01-2002
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Top