Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies

1.040 portugees recepten Alles wissen

  • Maak een keuze

Uitgebreid zoeken
Maak een keuze
Maak een keuze

Nationaal gerecht dat overal in portugal gegeten wordt,steeds weer op een specifieke wijze van de streek. Maar eigenlijk is het vispotje overal lekker.

INGREDIENTEN

4 eetlepels olijfolie, 1 ui, 3 tomaten, 100gr. zalmfilet,100 gr. tonijn,100gr.kabeljauw, 200gr. grote gepelde garnalen,400 gr. aardappelschijfjes, versgemalen peper, zeezout,1 groot glas witte wijn, bosje peterselie, paar takjes, tijm.

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-08-2004
  • Portugees
  •  30-60 min.

Dit is een luchtig, zoet eierbrood met vanille, citroen en nootmuskaat. Vroeger was dit een speciaal brood voor het Paasfeest, maar tegenwoordig wordt dit brood het hele jaar door gegeten.

INGREDIENTEN

2 eieren, 5 eetlepels melk, 30 gr. boter, 3 eetlepels suiker, 1/2 theelepels zout, 1 theelepel vanille, 2 theelepels geraspte citroenschil, 1/2 theelepel nootmuskaat, 240 gr. broodbloem (witte bloem), 1 1/2 theelepel gedroogde gist, ,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op25-03-2002
  • Portugees
  •  > 120 min.

Voor de broodmachine

INGREDIENTEN

125 ml melk, 1 ei, 1 el boter of margarine, 60 gr suiker, 1/2 tl zout, 375 gr bloem, 1 tl gist.,

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-07-1999
  •  
  •  > 120 min.
INGREDIENTEN

500 gr half-om-half gehakt, 1 snee witbrood zonder korst, 2 uien, 1 teentje knoflook, 1 eetlepel fijngehakte peterselie, 1 theelepel ansjovispasta, 2 eetlepels kappertjes, 1 ei, 40gr paneermeel, 1 theelepel paprikapoeder, 50 gr ontbijtspek, 30 gr boter, 1 prei, 1 winterwortel, 1 glas rode wijn, peper en zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-03-2003
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Met sjalotjes

INGREDIENTEN

4 konijnenachterbouten, 2 uien, 300 gram sjalotjes, wat peper en zout, 4 eetlepels olijfolie, 2 teentjes knoflook, 2 kaneelstokjes, 5 kruidnagels, 3 laurierblaadjes, 2 dl bouillon (tablet of pot), 2 blikjes tomatenpuree, 1½ dl rode port,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op04-09-2006
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Dit is een luchtig, zoet eierbrood met vanille, citroen en nootmuskaat. Vroeger was dit een speciaal brood voor het Paasfeest, maar tegenwoordig wordt dit brood het hele jaar door gegeten.

INGREDIENTEN

(voor een brood van 500 gr.):, 2 eieren, 5 eetlepels melk, 30 gr. boter, 3 eetlepels suiker, 1/2 theelepels zout, 1 theelepel vanille, 2 theelepels geraspte citroenschil, 1/2 theelepel nootmuskaat, 240 gr. broodbloem (witte bloem), 1 1/2 theelepel gedroogde gist

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op12-09-2002
  • Portugees
  •  0-10 min.
INGREDIENTEN

1 kilo lamsbout zonder been -, 100 gram bacon -, 100 gram reuzel -, 1 dl olijfolie -, 2 knoflooktenen -, 2 uien -, 3 eetlepels vers gehakte peterselie -, 1 theelepel paprikapoeder -, 1 liter rode wijn -, grof zeezout -, peper -, 1 scheutje water, , , , , , , , , , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-02-2004
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

250 gr. varkenslendefilet, 1/2 eetl. saffloerolie, 1 kleine ui, 1 teentje knoflook uit de knijper, 350 gr. vleestomaten, 1 eetl. tomatenpuree, 0.9 dl. droge witte wijn, 0,9 dl. ongezouten groente- of kippebouillon, 1 eetl. gehakte peterselie, 1 eetl. gehakte verse basilicum, 1 theel. gemengde gedroogde kruiden, 1/2 theel. suiker, 1/8 theel. zout, peper, 250 gr. doperwten, 1 gele paprika.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op19-01-2000
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

CHARCADA

INGREDIENTEN

4 eieren, 0.5 dl. water, 2 eierdooiers, 300 gr. suiker, 1 sinaasappel

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op27-07-2001
  • Portugees Nagerecht
  •  10-20 min.

Heerlijk fris, gemakkelijk te bereiden toetje. Vooral in de zomer heerlijk. /- 3 uren van te voren bereiden.

INGREDIENTEN

0,5 l magere yogurt, 2 citroenen, 100 g suiker, 2 zakjes vanillesuiker, 2 eieren

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op15-05-1999
  • Internationaal Nagerecht
  •  20-30 min.

Uit chernache (chanfana a moda cernache)

INGREDIENTEN

1 kilogram lamsbout zonder been, 100 gram bacon, 100 gram reuzel, 1 deciliter olijfolie, 2 knoflookteentjes, 2 uien, 3 eetlepels verse gehakte peterselie, 1 theelepel paprikapoeder, 1 liter rode wijn, grof zeezout, peper, 1 schaal water

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-08-2001
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Het dessert bestaat uit de afzonderlijke gerechtjes

INGREDIENTEN

GERECHT 1, ZOETE DEEGFLAPJES., , Nodig voor 4 personen:, 500 gr. Bloem, 1,2 dl. Olijfolie, 25 gr. Gist, 6 Eieren, Beetje melk, 1 snufje, Zout, Suiker/kaneelpoeder, Zout, , , , Bereiding:, - Zeef de bloem in een kom en meng met het zout en de warme olijfolie., - Los de gist op in een beetje warme melk en meng het met de bloem., - Voeg de eieren toe en kneed de massa tot een zacht deeg., - Voeg desgewenst een beetje warme melk toe., - Dek de kom af met een vochtige doek en zet de kom op een warme plaats., - Laat het deeg rijzen tot de massa tweemaal zijn volume heeft., - Verhit de olijfolie en rol het deeg uit., - Breek steeds klein stukje af en rol de stukjes met de hand uit op een met bloem bestoven aanrecht., - Ieder stukje moet ongeveer een diameter hebben van 10 centimeter., - Bak de rondjes in de hete olijfolie in een koekenpan tot ze goudbruin zijn., - Laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi ze met veel kaneel en suiker.,

  •  Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op05-04-2003
  • Portugees Nagerecht
  •  0-10 min.

N. Eén van deze broden is de Broa de Milho (in sommige delen van Portugal Pão de Milho), oftewel maisbrood, een stevig en lekker brood met een geheel eigen smaak. De bakliefhebbers onder ons hebben weer een leuk klusje dit weekend, want vandaag geven we het recept.  Mais werd in Portugal en Spanje geïntroduceerd door walvisvaarders en vissers die vanuit de Nieuwe Wereld deze kant op kwamen. Mais was goedkoop en dit maisbrood begon dan ook ooit als een vast onderdeel van de maaltijd in de armere regio's van Portugal. Het kost misschien wat moeite om de juiste ingrediënten te vinden, zoals het witte maismeel, maar alleen geel maismeel geeft niet dezelfde smaak of textuur aan het brood en werkt dus minder goed. Bij ons is wit maismeel te krijgen bij de AH (Pan, wit maismeel) en ook de toko heeft het standaard op voorraad.Een beetje achtergrond over maismeel en maisbloem:Maismeel: zoals het woord al zegt wordt maismeel gemaakt van mais. Maismeel bevat geen gluten. Wil je er brood mee bakken dan moet je het laten gisten. Dit kan alleen als je het combineert met een ander glutenrijk meel. Maismeel kan wit of geel zijn (en soms zelfs blauw). Welke kleur het meel heeft hangt af van de gebruikte maissoort.Maisbloem wordt uiteraard ook gemaakt van mais. Maïsbloem is uitgezeefd maïsmeel en bevat daardoor geen zemelen en kiemen. De bloem is geel van kleur en bevat net als het maismeel geen gluten. Daarom kun je ook maisbloem het beste combineren met tarwemeel of bakpoeder. Maisbloem geeft een unieke smaak aan je gerechten en leent zich uitstekend om maisbrood van te maken.

INGREDIENTEN

1 1/4 cups wit maismeel, 2 theelepeltjes zout, 1 1/4 cups kokend water, 1 theelepel suiker, 1 cup handwarm water (eigenlijk 2 x 1/2 cup), 1 theelepel droge gist, 3 cups bloem, 1/2 cup witte of gele maisbloem (dit is geen maizena)

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op28-05-2016
  • Portugees
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

2 uien, 4 konijnenachterbouten, peper, zout, 300 gr. sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 4 el. olijfolie, 5 kruidnagels, 2 kaneelstokjes, 3 laurierblaadjes, 2 blikjes tomatenpuree, 2 dl. bouillon van tablet of uit pot, 1,5 dl. rode port.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op15-07-2009
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Als je zin in een lekkere Portugees stoofschotel heeft, moet je dit eens proberen!

INGREDIENTEN

600 g inktvis, 4 eetl olijfolie, 2 middelgrote uien, 3 teentjes knoflook, 1 boosje verse koriander, 500 g tomaten in stukjes gesneden, 1,5 visbouillon, 6 el droge witte wijn (b.v.b Rioja), peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op18-05-1999
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Een overheerlijk Indisch vleesgerecht dat niet heet is. Maak het een dag van tevoren klaar en alles kan lekker intrekken. Aangezien wij maar met zijn tweetjes zijn, doe ik alles in diepvriesbakjes voor 2 personen.

INGREDIENTEN

2 pond runderlappen, peper en zout (naar smaak), 1 theelepel nootmuskaat, 3 kruidnagels, 1 grote ui fijngesneden, 4 teentjes knoflook, gekneusd, 1 eetlepel ketoembar, 1 theelepel djinten, 2 theelepels laospoeder, 1 theelepel verkruimelde trassi, 1 theelele goela djawa (of bruine suiker), 1/2 limoen (uitgeperst), 1 bouillonblokje, boter om te braden, 1/2 kopje ketjap manis

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op23-05-2010
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Kip op zijn Portugees en dus een complete en gezonde maaltijd. Erg lekker.

INGREDIENTEN

1 hele kip in stukken, 50 g spekreepjes, 1,5 dl droge witte wijn, 250 g blokjes tomaat (blik), 250 g wortelen, in blokjes, 250 g paprika (diverse kleuren), in blokjes, 250 g courgette, in blokjes, 1 rood Spaans pepertje, 1 knoflookteentje, geperst sap van 1 limoen, 1/2 dl olijfolie, 1 el kipkruiden

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op09-02-2013
  • Mediterraan Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Erg lekker

INGREDIENTEN

4 Kipfilet, 250 gr. champignons, 3 uien, knoflook, 2 pakjes slagroom, tabasco, tomatenketchup, ham, port.

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op27-05-2004
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Met tomaten-kaassaus en eieren

INGREDIENTEN

, 500g witlof - 400 g gehakt - 1 blik gepelde tomaten (in blokjes) (400g) - cayennepeper - chilipoeder - witte peper - marjolein - 6 sneetjes casinobrood - 3 eieren - boter - bouillonblokje - scheut melk/room - 100 g gemalen kaas,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-11-2000
  • Portugees
  •  20-30 min.

Hoezo Portugees (oa Timor was koloniaal bezit van Portugal). Dit overheerlijke rundvleesgerecht is niet heet, maar wel heeeel lekker.

INGREDIENTEN

, 2 pond runderlappen, peper en zout, 2 eetlepels fijngesnipperde uien, 2 flinke tenen knoflook (knijper), 1 eetlepel ketoembar, 1/2 eetlepel djintan, 1/2 eetlepel laospoeder, 1 theelepel trassi, 1 theelepel suiker, 1 djeroek-peroetblaadje of wat citroensap, boter,

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op12-07-2005
  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

"Rabanadas" is een gerecht dat in Portugal op kerstavond en op oudejaarsavond wordt gegeten.

INGREDIENTEN

1/4 liter melk - 150 gr suiker - meerdere stukjes citroenschil (zonder wit) - 4 eieren - 1 langwerpig brood (1 of 2 dagen oud) - plantaardige olie - kaneelpoeder

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op05-09-2000
  • Portugees Nagerecht
  •  20-30 min.

"Bifes de cebolada"

INGREDIENTEN

500 gr magere runderrollade - 3 grote uien - 500 gr tomaten - 1 el olijfolie - 2 teentjes knoflook, uit de knijper - 2 el fijngehakte peterselie - 1 laurierblad - grof zeezout - peper

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-09-2000
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Chanfana uit hartje Portugal.

INGREDIENTEN

1 kilo lamsvlees (schapen of geitenvlees kan eventueel ook), 2 uien in ringen, 4 knoflooktenen fijngesneden, 4 kruidnagels, 2 laurierblaadjes, 2 t paprikapoeder, peper, zout, 3 e olijfolie, 750 ml goede rode wijn

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op09-10-2015
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Heerlijk recept met in ei-opgebakken kabeljauw en aardappelchips

INGREDIENTEN

250g kabeljauwsnippers (migas), zak ′stro′ chips (150-200g) / geraspte of in reepjes gesneden aardappelen (300g), 3 eieren, 1 grote gesnipperde ui, 3 knoflookteentjes, peterselie, peper, olijven ter garnering

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op12-09-2013
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

500 gram kabeljauwfilets, 250 gram tomaten, 3 uien, 2 teentjes knoflook

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-11-2009
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een simpel te maken gerecht, anders dan anderen

INGREDIENTEN

6 kleine schoomgemaakte calamaris, (inktvis) met tentakels, 75 gr. groene olijven, 2 uien, 2 eetlepels olijfolie, 3 teentjes knoflook, 3 dl. gezeefde tomaten, peper/zout, 6 cocktail prikkers

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op04-11-1999
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

3 eetlepels olijfolie; 250 gram chorizoworst (stukje), in blokjes; 1 grote ui, grofgesnipperd; 500 gram kruimige aardappels, geschild en in blokjes; 1 zak panklare boerenkool (300 gram); 1 ½ liter kippenbouillon (van tablet)

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op02-11-2011
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Een feestdiner is niet compleet zonder dit gerecht, dat een Nederlands variant kent. Rabanadas lijken verdacht veel op onze wentelteefjes, maar de port geeft het gerecht een heel ander, feestelijk accent. Dit gerecht kan dus als voorgerecht en nagerecht!!

INGREDIENTEN

2 el suiker 1 kopje warme melk 0,25 kop rode port 16 sneetjes casinobrood zonder korst 4 eieren, geklopt boter >li> kaneelpoeder 2 el bruine suiker.

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op30-03-2003
  • Portugees Nagerecht
  •  20-30 min.
INGREDIENTEN

2 uien, 4 konijnenachterbouten, peper, zout, 300 g sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 4 eetl. olijfolie, 5 kruidnagels, 2 kaneelstokjes, 3 laurierblaadjes, 2 blikjes tomatenpuree, 2 dl bouillon, (van tablet of uit pot), 1,5 dl rode port

  •  …
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op01-02-2006
  • Portugees
  •  > 120 min.

Zelf brood maken is met zelfrijzend bakmeel zo gedaan en dit brood heeft bovendien nog een heerlijke vulling.

INGREDIENTEN

400 gram zelfrijzend bakmeel, 2 theelepels zout, versgemalen zwarte peper, 150 gram harde Hollandse geitenkaas, 6 zongedroogde tomaten (op olie), 100 gram groene olijven zonder pit, 2 teentje knoflook, 2 eieren, 1/2 dl melk, 1 eetlepel olijfolie extra vierge,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-03-2001
  • Portugees
  •  30-60 min.

Brood knoflooksoep uit Alantejo

INGREDIENTEN

3 teentjes knoflook, 1 theelepel zout, 1 dl. olijfolie, 3 el. verse koriander, 1/2 liter water, 4 volkoren boterhammen, 4 gepocheerde eieren,

  •  …
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op10-11-1999
  • Portugees
  •  0-10 min.

"Coelho assado com alecrim"

INGREDIENTEN

1 konijn - 3 el reuzel - 100 gr spek, in blokjes gesneden - 1 glas witte wijn -, Voor de marinade : 1/2 liter witte wijn - 2 teentjes knoflook - 1 bosje peterselie - 1 bosje rozemarijn - zout - 8 driehoekjes wit toastbrood zonder korsten - 2 el boter

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op03-09-2000
  • Portugees
  •  60-120 min.
INGREDIENTEN

# blikje tomatenpurre (of vervang door ketchup), # 1 stuks grote ui, # 1 kg inktvis (niet schoongemaakt)bv pijlstaart, # 4 teentjes knoflook, # 1 bosje peterselie, # naar behoefte droge witte wijn, # 2 eetl bloem, # naar behoefte vissaus, # naar smaak olijfolie, # naar smaak zout en peper

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op02-02-2011
  • Portugees
  •  10-20 min.

Niet alleen Rossini hield van een Tournedos, ook in Portugal houdt men ervan !!

INGREDIENTEN

4 tournedos van ongeveer 100 gram per st., zout/peper, 4 tomaten, 100 gram gehakt, 100 gram champignons, 1 citroen, 1 dl. witte wijn, 25 gram boter, , , , ,

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op16-11-1999
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Wie over de Portugese keuken praat, heeft het onvermijdelijk over tomaten en kruiden.

INGREDIENTEN

1 blik tomaten(circa 400gr), uitgelekt., 1 courgette in blokjes gesneden, 3/4 theel.suiker, 1/3 theel.basilicum, 1/3 theel. versgemalen peper, 1/3 theel. zout, 500 gr. schelvisfilets, in reepjes gesneden, 4 sjalotjes, gesnipperd, 2 eetl. fijngehakte peterselie, 0,5 dl. olie, 1 eetl. bloem, 1 theel. paprikapoeder, 4 hardgekookte eieren, door een zeef gedrukt.

  •  …
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op19-01-2000
  • Portugees
  •  10-20 min.
INGREDIENTEN

400 gram zelfrijzend bakmeel, 2 theelepels zout, versgemalen zwarte peper, 150 gram harde Hollandse geitenkaas, 6 zongedroogde tomaten (op olie), 100 gram groene olijven zonder pit, 2 teentje knoflook, 2 eieren, 1/2 dl melk, 1 eetlepel olijfolie extra vierge,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op30-06-2002
  • Portugees
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

2 uien, 4 konijnenachterbouten, peper, zout, 300 g sjalotjes, 2 teentjes knoflook, 4 eetlepels olijfolie, 5 kruidnagels, 2 kaneelstokjes, 3 laurierblaadjes, 2 blikjes tomatenpuree, 2 dl bouillon (van tablet of uit pot), 1,5 dl rode port.

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op26-03-2006
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Verassend lekker

INGREDIENTEN

4 biefstukken van 150 gramboter, 1 ui, 4 vleestomaten, 4 bananen, 1 ons pinda's,

  •  Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op17-01-2007
  • Portugees Hoofdgerecht
  •  0-10 min.

Ontbijt/lunch/brunch,4 personen Bereidingstijd: 20 tot 60 minuten Totale tijd: 30-60 minuten

INGREDIENTEN

- 400 gram zelfrijzend bakmeel, - bakpapier, , - 2 theelepels zout, - versgemalen zwarte peper, - 150 gram harde Hollandse geitenkaas, - 6 zongedroogde tomaten (op olie), - 100 gram groene olijven zonder pit, - 2 teentje knoflook, - 2 eieren, - 1/2 dl melk, - 1 eetlepel olijfolie extra vierge, , ,

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op23-01-2003
  • Portugees
  •  30-60 min.
INGREDIENTEN

8 eieren., 1 dl. water., 4 eierdooiers., 600 gr. suiker., 2 sinaasappelen.

  •  Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op15-05-2003
  • Portugees Nagerecht
  •  10-20 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken
Suggesties kookgroepen

Sabine laat zien hoe je gerechten waar zij echt trek van krijgt op een makkelijke manier bereidt. Kijk elke maandag & donderdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook.… Lees verder »

Loesje laat zien hoe je op eenvoudige wijze kookproblemen kunt oplossen. Kijk elke dinsdag & vrijdag om 10.00 uur op Smulweb Facebook… Lees verder »

Dit nummer in Smult: o.a, de lekkerste hachee, coq au vin en andere traditionele gerechten met een nieuwe twist. Profiteer nu 5 X Smult met 30% korting! Profiteer nu!… Lees verder »

Top