Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Pompoenpuree

Pompoenpuree recepten (95) Alles wissen

Filter
  • Sorteer
  • Bereidingstijd
  • Gelegenheid

Pompoenpuree

Puree, feestelijk en lekker.

INGREDIENTEN

, 1 pompoen, 500 ml groentebouillon (van tablet), 1 laurierblaadje, 1 bekertje crème fraîche (125 ml), 1/2 theelepel kerriepoeder,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op01-05-2012
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Pompoenpuree

Een geurig winter/herfst bijgerecht dat zoet van smaak is.

INGREDIENTEN

500 g pompoenvlees1 appelsap van 1 citroen40 g vetstof1/2 kl kaneel1 kl bruine suiker

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op24-07-2002
  • Amerikaans Bijgerecht
  •  20-30 min.

Pompoenpuree

INGREDIENTEN

1 pompoen, 1 tl sambal, zout en peper

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op11-10-2011
  • Internationaal Bijgerecht
  •  30-60 min.

Pompoenpuree

Erg makkelijk en super lekkere puree

INGREDIENTEN

-700 g pompoen in blokjes, -1 teentje knoflook, -4 dl melk, -2 dl room, -3 cm verse gemberwortel, geraspt, -5 el olijfolie, -zout, -cayennepeper, -verse korianderblaadjes

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-10-2006
  • Belgisch Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Pompoenpuree

Pompoenpuree zie je steeds vaker in gerechten verschijnen maar in Nederland is het (vrijwel) niet kant-en-klaar te koop in de supermarkt. Je zult dus zelf aan de slag moeten! Het fijne is dat je deze puree in Lock&lock vershoudbakjes gemakkelijk een week lang goed houdt. Je kunt hem ook goed invriezen in de bakjes. Zo heb je dus altijd wat op voorraad, ook buiten het seizoen of wanneer je wat minder tijd hebt.

INGREDIENTEN

1 flespompoen, Zonnebloemolie/kokosolie

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op14-12-2015
  • Amerikaans
  •  30-60 min.

Pompoenpuree

Ongezoet

INGREDIENTEN

5 kg pompoen

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-03-2004
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

pompoenpuree

Heerlijk babyvoedsel

INGREDIENTEN

250 gr pompoen (kan ook vervangen worden door courgette), geschild en zonder pitten, 6 el melk

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-08-2002
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Pompoenpuree met gehakt

Deze originele ovenschotel kan u vooraf volledig klaar maken. Enkel nog in de oven schuiven en u kan aan tafel. bereidingstijd: 25 min. + 45 min. in de oven; voor 4 pers

INGREDIENTEN

- 500 g pompoenvlees, - 600 g gehakt, - 400 g aardappelen, - 2 uien, - 1 ei, - 2 eetl. room of melk, - 2 eetl. olijfolie, - 1 eetl. mosterd, - 3 eetl. paneermeel, - 3 eetl. gesnipperde peterselie, - 5 eetl. gemalen kaas (gruyere, emmentaler), - 1 eetl. boter, - 1 teentje knoflook, - 1 doosje saffraanpoeder, - nootmuskaat, - peper en zout,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op28-09-2005
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Gegratineerde pompoenpuree

INGREDIENTEN

Voorbereiden kan 1 dag van te voren,, 75 gr boter of margarine, 10 sjalotjes, grofgesneden, 1 kg pompoen, geschild in stukjes gesneden, 1 dl vleesfond (pot) of bouillon (tablet), zout en peper, versgeraspte nootmuskaat, 100 gr extra belegen kaas

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-12-2002
  • Bijgerecht
  •  20-30 min.

Kalkoenspiesjes met pompoenpuree

La Trappe Witte Trappist is ook lekker bij: - Gerookte zalm, gegrilde vis, - Salades zoals een Caesar salade - Pasta met vis, garnalenkroketten, mihoen met gamba`s, gegrilde groenten

INGREDIENTEN

500 gram kalkoenfilet, bio kwaliteit, 2 eetlepels vers citroensap, 2 kleine teentjes knoflook, uit de knijper, 5 eetlepels zonnebloemolie, 8 tot 10 eetlepels La Trappe WitteTrappist, 2 sjalotjes, 300 gram flespompoen, 1,5 dl gevogelte- of groentenbouillon, peper uit de molen en zout naar smaak, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op26-09-2013
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Hertengebraad met pompoenpuree

Feestelijk recept van wild en pompoenpuree dat overheerlijk is. 

INGREDIENTEN

800 g hertenkalfgebraad (beenhouwerij), 4 witloof, 600 g aardappelen, 400 g pompoen (bv. 'potimaron'), 4 rode uien, 4 peren (Durondeau), 1 citroen (enkel het sap), 5 lente-uitjes, 1 sjalot, 6 eetl. olijfolie, 1 dl room, 20 g boter, 2 blokken groentebouillon, 3 takjes peterselie (vers), 0.5 koffiel. tijm (gedroogd), 0.5 koffiel. marjolein (gedroogd), 1 snuifje nootmuskaat, 3 koffiel. Provençaalse kruidenmix (molen), 1 koffiel. paprikapoeder, peper en zout

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op01-10-2016
  • Belgisch
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

pompoenpuree met een boswortel

Een verrassend lekkere puree, heel populair bij de kids

INGREDIENTEN

1 kg pompoen, ca 5 worteltjes in plakjes, 1 el boter of ander vet, 1 tl kerry, evt wat gemberpoeder of geraspte gemberwortel, 1 el honing, snuf zout, gehakte peterselie of koriander,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2012
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

flensjes met pompoenpuree

Deze heerlijke flensjes worden gevuld met pompoenpuree en gegratineerd in de oven.

INGREDIENTEN

Voor de flensjes:zout, 125 gram bloem, gezeefd, 3 eieren, 2 1/2 dl melk, 3 eetl. fijngesneden peterselie, 50 gram boter of margarine.Voor de saus:60 gram boter of margarine, 30 gram bloem, 3 1/2 dl volle melk, 1 1/2 dl slagroom, 150 gram geraspte belegen kaas, zout en peper.Voor de vulling:1 kleine pompoen ca. 750 gram, 1 theel. fijngesneden tijm, 1 eetl. fijngesneden salie, 1/2 eetl. citroenrasp.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-11-2001
  • Vegetarisch
  •  60-120 min.

Aardappel pompoenpuree

INGREDIENTEN

Gelijke delen aardappels en pompoen, creme fraiche, 1 ei, nootmuskaat, paprikapoeder, zout en peper.

  •  Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op08-11-2003
  • Bijgerecht
  •  10-20 min.

Heerlijke pompoenpuree

INGREDIENTEN

1 kleine pompoen, 2 teentjes knoflook, 1 ui, 1 theelepel komijnpoeder, 2 el roomkaas ( bv lidl 0,2% vet), room of boter naar smaak, evt aardappel om te binden, zout-peper, kaneel, klein mespuntje laurier

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op10-12-2009
  • Slanke keuken Bijgerecht
  •  30-60 min.

Flensjes Met Pompoenpuree

Peterselie-flensjes gevuld met kruidige pompoenpuree.

INGREDIENTEN

60 gram boter, 30 gram bloem, 3 ? dl volle melk, 1 ? dl slagroom, 150 gr geraspte belegen kaas, z p, 1 kleine pompoen (ong 750 gram), 1 tl fijngesneden tijm, 1 el fijngesneden salie, ? el citroenrasp, 16 peterselieflensjes.

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op08-03-2000
  • Vegetarisch
  •  60-120 min.

Fazant met pompoenpuree

Lekkere combinatie tussen fazant en pompoen

INGREDIENTEN

2 fazanten, margarine, 8 aardappelen, 1/4 pompoen, 1 dl. room of sojaroom, peper en zout, sap van 1 snaasappel, 1 steranijs, 4 plakken Gandaham, platte peterselie.

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op21-11-2005
  • Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Eigen recept

pompoenpuree met een boswortel

Een verrassend lekkere puree, heel populair bij de kids

INGREDIENTEN

1 kg pompoen, ca 5 worteltjes in plakjes, 1 el boter of ander vet, 1 tl kerry, evt wat gemberpoeder of geraspte gemberwortel, 1 el honing, snuf zout, gehakte peterselie of koriander,

  •  Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-02-2012
  • Vegetarisch Bijgerecht
  •  20-30 min.

Pompoenpuree x 2

Pompoen op een andere manier Nu als Pompoenpuree Verassend, smakelijk, en nog gezond ook.  

INGREDIENTEN

Pompoenpuree met cayenne peper, I kilo gaar gestoomde pompoen Liefst nog warm!, Van Butternut, Hokkaido-Kabocha pompoen, Hubbard of Calabaza, 2 eetlepels boter, Cayenne peper naar smaak, , Pompoenpuree met Chinees vijfkruidenpoeder, 1 kilo gestoomde pompoen, 2-3 eetlepels boter, 1 eetlepel bruine suiker, 1 theelepel Chinees vijfkruidenpoeder *, paar snufjes zout, Paar eetlepels bouillon naar keuze., , Vijfkruidenpoeder*, Let op!, Zorg dat je vijfkruidenpoeder vers is!, Vijfkruidenpoeder heeft een uitgesproken smaak., Als je niet zeker weet of je dit wel lekker vindt voeg dan eerst de helft v/d hoeveelheid toe., Proeven voor je meer toevoegt.

  •  Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op18-12-2013
  • Bijgerecht
  •  0-10 min.

Gegrilde kipfilet met pompoenpuree en cajunkruiden

La Trappe is niet alleen heerlijk om te drinken. Je kunt het combineren met gerechten en er heerlijk mee koken.

INGREDIENTEN

500 gram kipfilet, liefst bio kwaliteit, 2 eetlepels vers limoen- of citroensap, 2 teentjes knoflook, uit de knijper, 5 eetlepels zonnebloem- of olijfolie, 2 sjalotjes, 2 theelepels cajunkruiden, 300 gram flespompoen (butternut), 1 dl gevogelte- of groentenbouillon, peper uit de molen en zout naar smaak, La Trappe PUUR, als begeleidend bier, ,

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op26-09-2013
  • Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Buikspek met appel, pompoenpuree en venkel

Bereiden 1 nacht koelen / 2 a 2½ uur in de oven / 15 min. rusten. Mr Kitchen: `Hoewel dit het goedkoopste deel van het varken is, moet je zo`n stuk vlees tegen- woordig vooraf bij de slager bestellen. Maar dan heb je ook gelijk een goed basisingrediënt met veel maar smaak dan een kotelet. Begin wel een dag van tevoren met dit gerecht.`

INGREDIENTEN

800 g buikspek, 8 teentjes knoflook, 1 el gemalen venkelzaad (natuurwinkel of toko), 4 laurierbladeren, 1 kg flespompoen of oranje biologische pompoen, 1 bosje salie, blaadjes geplukt, 100 ml olijfolie, 1 kg kruimige aardappels, geschild, 3 el boter + 25 g + evt. extra klontjes koude boter, 2 venkelknollen, in dunne plakken, 1 el tijmblaadjes, ½ citroen, in plakjes + wat sap, 1 el gepelde pistachenoten, 2 goudrenetten, 200 ml fino sherry, 25 g suiker

  •  Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op11-04-2012
  • Hoofdgerecht
  •  > 120 min.

Pompoenpuree met salie en creme fraiche

INGREDIENTEN

60 gr. boter, 10 verse salieblaadjes, gehakt, 1.5 kg. pompoen( butternut) geschild en in stukken van ca. 2 cm., flinke snuf gemalen chilipeper, 40 gr. parmezaan, grof geraspt., 6 el. creme fraiche, zout en zwarte peper

  •  Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op27-11-2009
  • Engels Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

pompoenpuree met geroerbakte groenten

INGREDIENTEN

Pompoen, geraspte kaas, prei, courgette, zonnebloempitten, sojasaus. Olie om te wokken. (alles bij de bioloog vandaan)

  •  Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op02-09-2008
  • Biologisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.

Eendenborst met honingsaus en de lekkerste pompoenpuree

INGREDIENTEN

2 eendenborstfilets van 350 gram, 1 mespunt Fivespicekruiden, 50 gr kleine wortelblokjes, 50 gr gesnipperde sjalotjes, 3 el acaciahoning, 4 dl kippenbouillon, sap van 1 clementine, enkele takjes tijm, 50-75 g koude boter, 1 el oranjebloesemwater, citroensap, een paar takjes waterkers, , Voor de puree :, 1 kg schoongemaakte butternut-pompoen, 8 teentjes knoflook, 4 el zure room, 1 el fijngehakte tijm, peper, zout

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op06-09-2009
  • Frans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Hinderagout, pompoenpuree met peper en gebakken bospaddenstoelen

Lekkere feestelijke wildschotel 

INGREDIENTEN

800 g hindefilet, 4 uien, 1 pompoen, 500 g bospaddenstoelen, 800 g bloemige aardappelen, 1 bolletje look, takjes bladpeterselie, 2 eetlepels bloem, 50 g tomatenpuree, 2 eetlepels bruine suiker, 6 eetlepels olijfolie, 90 g gezouten boter, peper en zout van de molen, 1 fles rode wijn, 1 ui gehalveerd (voor de marinade), 2 wortelen, in grove stukken gehakt, 1 kruidentuiltje, 1 eetlepel jeneverbessen, 1/2 eetlepel peperkorrels

  •  Hoofdgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op10-12-2017
  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  60-120 min.

Saucijsjes met aardappelen uit de oven en pompoenpuree

Dit is een heerlijk recept uit Smult. Bestel hier Smult, het magazine van Smulweb. En kijk op www.smult.nl voor onze actuele acties!

INGREDIENTEN

500 g vastkokende aardappelen, schoongeboend, 4 el olijfolie, 3 teentjes knoflook, in plakjes, 1 el verse rozemarijntakjes, 6 (kalfs)saucijsjes, 1 kleine oranje pompoen (ca. 600 g), 1 ui, gesnipperd, ½ el ras el hanout, 1 el boter

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-02-2015
  • Nederlands Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pompoensoep

Uit het boek Het Langzaam-aan-dieet, voor 4 personen

INGREDIENTEN

1 kilo pompoen, 2 uien, 1 teentje knoflook, 1 eetl (zonnebloem)olie, 2 eetl tuinkruidenbouillonpoeder, 1 liter water, basilicum, tijm, majoraan,

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op10-04-2005
  • Slanke keuken
  •  20-30 min.

Pompoenroomijs

Dit is een rijk, smakelijk en zacht smakend dessert, waar je geen ijsmachine voor nodig hebt !!!!

INGREDIENTEN

-6 eierdooiers, -250 g fijne suiker, -1/2 kop pompoenpuree, -1 th lepel citroensap, -300 ml slagroom

  •  Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op22-11-2005
  • Belgisch Nagerecht
  •  20-30 min.

Tagliatelle met pompoen

INGREDIENTEN

200 gram tagliatelle-, 100 gram ricottakaas-, 150 gram pompoenpuree-, 100 gram spekblokjes-, 50 gram vers gemalen parmezaanse kaas-, een paar eetlepels melk-, zout -, peper.

  •  Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op01-11-2003
  • Italiaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.

Anardi

Deze traditionele combinatie van amandelen en pompoen is typisch voor de landen rond de Middelandse zee; gedrenkt in stroop, vormt het een heerlijk zoet einde van de maaltijd ! Serveer in kleine porties

INGREDIENTEN

-125 g suiker, -1 kg pompoenpuree, -3 eiwitten, -150 g gehakte amandelen, -rasp en sap van 1 citroen, -75 g halve amandelen, -250 g suiker, -boter om in te vetten

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-11-2005
  • Nagerecht
  •  30-60 min.

Pompoenbrood voor bij de thee

Een heerlijke cake voor bij de thee

INGREDIENTEN

-180 g zelfrijzend bakmeel, -180 g bloem, -1 th lepel dubbelkoolzure soda, -1 th lepel zout, -1 th lepel kaneel, -1/2 th lepel vers gemalen nootmuskaat, -1/2 th lepel pigment, -125 g boter, -125 g lichtbruine suiker, -2 el suikersiroop, -1 kop pompoenpuree, -1 kop karnemelk

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op22-11-2005
  • Belgisch Nagerecht
  •  30-60 min.

Pompoen-appelmuffins

Bron : ReceptenWeb

INGREDIENTEN

3 eetlepels bloem -, 2 kop suiker -, 1.5 theelepel kaneel -, 2 eetlepels boter -, 1 theelepel gember -, 0.5 theelepel kruidnagels, gemalen -, 0.5 theelepel nootmuskaat -, 2 stuks eieren -, 2 kop appels -, 2.5 kop meel -, zout -, 1 theelepel baksoda -, 1 kop pompoenpuree, , , , , , , , ,

  •  Bijgerecht
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op25-10-2003
  • Amerikaans Bijgerecht
  •  60-120 min.

Pompoenrisotto

Nu de eerste herfstdagen zich aankondigen is dit pompoen-gerecht heerlijk romig en verwarmend. Absolute aanrader!

INGREDIENTEN

1 ui gesnipperd, 2 el olijfolie, 1 rode paprika in blokjes gesneden, 300 gr Arborio- of Carnaroli-rijst, 900 ml groentebouillon, 1 glas wijn (rood of wit; wat voor handen is), 1 pot pompoenpuree à 500 gr., 50-100 gr parmezaanse kaas, naar smaak, zout en peper naar smaak, peterselie voor garnering

  •  Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-09-2012
  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  30-60 min.

Pompoenbroodpudding

Het pompoenbrood kan beter een dag van tevoren worden klaargemaakt.

INGREDIENTEN

POMPOENBROOD, 25 g pecannoten, 300 g pompoenpuree, 2 eieren, losgeklopt, 125 ml olie, 80 ml melk, 225 g bloem, 200 g suiker, 1 theel. zuiveringszout, ? theel. kaneel, ? theel. versgeraspte nootmuskaat, ? theel. kruidnagelpoeder, ? theel. gemberpoeder, ? theel. zout,, POMPOENPUDDING, 250 ml melk, 250 ml slagroom, 100 g suiker, 5 grote eierdooiers, 75 g pompoenpuree, 1 theel. vanille-essence, ? theel. kaneel, ? theel. gemberpoeder, ? theel. versgeraspte nootmuskaat,

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op16-09-2002
  • Afrikaans Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Eigen recept

Pompoen Cheesecake

INGREDIENTEN

Voor de bodem., 75 Gram verkruimelde biscuit, 50 gram gemalen walnootjes, 1/4 eetlepel SteviJa- Zoetpoeder., 75 gram gesmolten boter, , Voor de vulling., 175 gram zachtgekookte pompoenpuree, 4 eidooiers, 11/2 theelepel kaneel, 1/4 theelepel zout, 3 pakjes roomkaas, 11/2 eetlepel SteviJa- Zoetpoeder, 1 ei, 2 eetlepels geklopte slagroom, 1 eetlepel maizena, 1/2 theelepel vanille-aroma, 1/2 theelepel citroen-extract

  •  …
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op20-06-2011
  • Engels
  •  60-120 min.

Pumpkin whoopee pies

INGREDIENTEN

Voor de cake:, 2 kopjes pompoenpuree, 3 kopjes bloem, 2 eidooiers, 2 kopjes bruine suiker, 1 kopje plantaardige olie, 1 theelepel kruidnagelpoeder, 1 theelepel kaneel, 1 theelepel gemberpoeder, 1 theelepel zout, 1 theelepl bakpoeder, 1 theelepel soda bicarbonaat, 1 theelepel vanille, , Voor de vulling:, 250 gram poedersuiker, 2 eiwitten, 2 eetlepels melk, 1? kopje plantaardig vet, 2 theelepels vanille, 4 eetlepels bloem

  •  Nagerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op19-10-2000
  • Amerikaans Nagerecht
  •  30-60 min.

Pompoensouffle

Erg lekker vegetarisch gerecht

INGREDIENTEN

500 gr pompoen in blokjes, 3 eieren, 3 tl kerrie, peper en zout, 125 gr pittige geraspte kaas, beetje boter om schaal of bakvorm in te vetten

  •  …
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op05-02-2000
  • Vegetarisch
  •  30-60 min.

Pompoen-ijs

Dit is een geweldige manier om alle overgebleven pompoen van Halloween te gebruiken. Pompoen wordt gekarnd met room en kruiden om dit heerlijke ijs te maken.

INGREDIENTEN

230 gr pompoen puree, 1 theelepel vanille-extract, 1 vanille stokje, zaden eruit geschraapt, 475 ml room (met een vetgehalte van minstens 40%), verdeeld, 170 gr donkerbruine basterdsuiker, verdeeld, 5 zeer verse eierdooiers, 1/2 theelepel gemalen kaneel, 1/2 theelepel gemalen gember, 1 snufje zout, 1 snufje gemalen nootmuskaat,

  •  Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op17-10-2013
  • Nederlands Nagerecht
  •  > 120 min.

Thaise pompoensoep

INGREDIENTEN

1 pompoen, 1 ui, bosje koriander, sap van een halve limoen, verse gember, 1 rode peper, 3 teentjes knoflook, 0,5 - 0,75 liter groentebouillon, 1 blik kokosmelk, crème fraîche, olie om in te bakken (ik gebruik hier rice bran of raapzaad olie voor)

  •  …
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op12-10-2011
  • Thais
  •  20-30 min.
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Suggesties kookboeken

Ontvang nu 5 nummers van Smult voor maar 19,95! Elk seizoen komt een nieuwe Smult en aan het eind van het jaar een extra kerstspecial! Klik hier voor meer!… Lees verder »

Top